English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia

Wereldwijde gratis verzending
Mogelijk gemaakt door LightInTheBox.com

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (121 reviews)
Schrijf een review
  • Door Anja
  • Geverifieerde Koper
  • May 18, 2013

Voor mijn kleinzoon besteld heeft er erg veel plezier van, past goed met Wii afstandsbediening top!! :)

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Erwin
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 15, 2012

Goed artikel en snel geleverd

tot gauw

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door annelies
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 03, 2011

super product, iets langer wachten op een goedkoop en degelijk, origineel WII product. Wachten is het waard!! Ziet er keurig uit, de manier van verzenden ook!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jkoeroo
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 30, 2014

dit geweer voldeed aan de verwachting. de controllers passen er in.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door w.stroobants
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 23, 2014

Zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en levering !
De werking van de zepper zullen we later beschrijven in een review.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marcella
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 05, 2012

Het product is goed en doet precies waar het voor gemaakt is, het enige nadeel is dat als je op het scherm probeert te richten je zelf helemaal mee moet draaien om de sensor ook maar aan de praat te krijgen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door H
  • Feb 28, 2012

Het pistool is goed.
WAT MIJ ECHTER NIET VERTELD IS, IS DAT ER DOUNEKOSTEN BETAALD MOETEN WORDEN,
DIT WAS CA,€22,-!!
IK VIND DIT SLECHT DAT DAT NIET VERMELD STAAT BIJ DE BESTELLING !!!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hannes Natacha
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 19, 2013

geachte ,

op 28 november 2012 heb ik een bestelling geplaatst van een 2 zapper met 2 nunchuks met bijkomende verzekering op garantie van ontvangst.
Met als bestellingsnummer : 1211280302690251
De 2 zappers heb ik in de tweede helft van december ontvangen , maar de 2 nunchuk zijn niet mee geleverd .
Tot op heden hebben ik nog steeds niets ontvangen.
Kan u mij vertellen wanneer ik de rest van mijn bestelling ga ontvangen.

Hopend op een positief antwoord groet ik u.

Vriendelijke groetjes

Hannes Natacha


Geachte ,

als reactie op mij vorig schrijven , zou ik er nog eens willen achter informeren hoe het met mij bestelling gaat .
Tot op heden heb ik nog steeds mijn ontbrekende artikelen niet ontvangen.
Ze zijn wel betaald , heb ook betaald voor de extra verzekering op garantie om ALLE artikelen in PERFECTE STAAT te ontvangen . maar ik heb nog steeds niet alles van mijn bestelling ontvangen .

Graag had ik hierover een antwoord gekregen.

Ik vind het een groot probleem dat ik met dergelijke problemen niemand telefonisch kan bereiken en dat het allemaal via mailing moet gebeuren zonder directe contactpersoon.

Hopen op deze keer een positief antwoord .

Groet ik u

Hannes Natacha

die verwijzing naar al die linken heb ik vorige keer ook al gehad .
Ik wil dat u deze keer mijn resterende bestelling opstuurd
Ik heb vorige week een pakje van jullie gekregen met daarin 2 zappers gun.
Paklijst met bestelling 2690251
Dit zouden normaal ook 2 nunchuks moeten zijn
Dus de levering is fout.
Bij de bestelling staat er toch zapper gun voor wii EN nunchuk
Ik zou het ten zeerste op prijs stellen, moesten jullie mijn bestelling na bijna 3 maanden eens volledig maken.

Ook vind ik het echt niet kunnen dat je eens niemand kan bereiken viaTELEFOON.

Als je na bijna 3 maanden je volledige bestelling nog niet hebt ontvangen is het toch normaal dat je iemand wilt spreken hierover.
Nu is mijn vraag : hoe gaan jullie dit zo snel mogelijk oplossen. Op moet ik weer al eens een maand wachten vooraleer jullie het vervolg opnieuw gaan opsturen.
Ik heb voor de verzekering betaald dat ik mijn volledige bestelling goed ga ontvangen maar dat is tot op heden nog steeds niet gebeurd.

ik hoop dat ik op al mijn vragen nu eens een degelijk en correct antwoord krijg door te laten weten wanneer ik mijn resterende bestelling ga ontvangen.
ik ben al 3 maanden mijn kinderen aan het vertellen dat die nunchuks wel zullen komen maar dat ik niet weet wanneer. dit blijft niet geloofwaardig. wat zou u doen in mijn plaats als je je bestelling maar niet krijgt

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door yo_maria94
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 08, 2014

Merece mucho la pena comprarlo, es genial y no pesa nada.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sebastian
  • May 20, 2014

Ottimo, come da descrizione, puntuale nella consegna e imballo perfetto

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Geweer voor Wii/Wii U  Afstandsbediening en Nunchuk
26%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 9.99
 Duo Wii-Afstandsbediening Oplaadstation
6% koopUSD $ 10.95
 Stoer Racestuurtje Voor Wii (Zwrat)
5% koopUSD $ 5.95
 Grip Stijl Klassieke Controller Voor Wii
5% koopUSD $ 7.95
 Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit)
4% koopUSD $ 15.95
 Resident Evil Pistoolcontroller Voor Wii/Wii U
4% koopUSD $ 11.99
 Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (zwart)
4% koopUSD $ 16.95
 2-in-1 Motion Plus Wii-Controller + Nunchuk
4% koopUSD $ 17.95
 Wii/Wii U  Racestuur Controller
3% koopUSD $ 5.95
 Wii Nunchuk Controller (wit)
3% koopUSD $ 6.95
 Klassieke Wii-Controller (Zwart)
3% koopUSD $ 10.95
 afstandsbediening en de Nunchuk controller + case voor de wii / wii u (roze)
3% koopUSD $ 17.95
 Tweetal Pistoolcontrollers Voor Wii-Afstandsbediening
3% koopUSD $ 12.95
 Premium MotionPlus voor Wii Remote (wit)
2% koopUSD $ 7.95
 MotionPlus laser gun voor Wii / Wii U Remote en Nunchuck (verschillende kleuren)
2% koopUSD $ 13.99
 oem zapper licht pistool controller voor wii / wii u (wit)
2% koopUSD $ 11.99
 beschermende siliconen case voor Wii / Wii U afstandsbediening (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 1.95
 Infrarood Sensor Ontvanger Voor Wii
1% koopUSD $ 3.95
 Nunchuk Controller voor Wii
1% koopUSD $ 6.95
 Stuurtje Voor Wii/Wii U (roze)
1% koopUSD $ 5.95
 afstandsbediening en de Nunchuk controller met case voor de wii / wii u (blauw)
1% koopUSD $ 17.95
 MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
1% koopUSD $ 19.95
 2-in-1 MotionPlus Afstandsbediening en Nunchuk Voor Wii (wit)
1% koopUSD $ 19.95
 MotionPlus rumble blaster licht pistool voor de wii (blauw)
1% koopUSD $ 12.99
 nunchuk controller voor wii / wii u (blauw)
1% koopUSD $ 3.95

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest