English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (35 reviews)
Schrijf een review
  • Door stien.bs.55
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 17, 2014

Ik voel mij nu veiliger als hij valt heb ik gen schrik meer dat mijn scherm kapot gaat

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ramiin_2007
  • Geverifieerde Koper
  • May 05, 2014

Uitstekend, prima voor surface rt.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door elienwille
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 06, 2014

Zeer mooie en praktische hoes. Past perfect.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Yara Drijver
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 21, 2013

prima precies als ik verwacht had erg leuk

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door KATERINA22
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 26, 2015

Очень веселый чехол) Я ему безумно рада. До сих пор не порвался,хотя прошло уже очень много время.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door laura-lopez
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 09, 2014

Achetée pour une tablette clempad pour un enfant.
Tres contente de cet achat très bon rapport qualité prix.
Pratique.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door camila_souza06
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 19, 2014

O produto é exatamente como no anúncio. Perfeito!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gabi_mg10
  • Geverifieerde Koper
  • May 14, 2014

Linda e ótimo acabamento, muito fofinha!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lude.couderc
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 12, 2014

je suis ravie de la qualité des produits. Par contre, je suis déçue par les taxes de douanes... J'avais commandé une première fois sur le site sans avoir été taxé, et j'ai commandé une deuxième fois sans crainte sauf que cette fois ci j'ai été taxé sur le colis (droit de douane). Je trouve que le site ne le mentionne pas clairement lors des commandes... Quand ça vous arrive...effectivement, on se penche sur le problème... et on s'aperçoit que la politique du site n'est pas très claire... lors de la commande, il faudrait davantage attirer l'attention du client... car on ne décortique pas à tout les coups les mentions... Résultat, je ne commanderai plus sur ce site car la facture au final peutêtre salée !!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mc_69
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 02, 2014

produit conforme au site. bonne réception et assez rapide

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Aanmelden Patroon 7 "/ 10" / 13 "Laptop Sleeve Case voor MacBook Air Pro / Ipad Mini / Galaxy Tab2/Sony/Google Nexus 18162
16% koopUSD $ 12.99
 Union Jack Stijl Tablethoes Voor 10" Samsung Galaxy Tab 2, iPad, Motora Xoom
16% koopUSD $ 14.99
 diamantkorrel-zakje ontwerp full body case cover voor de Samsung Galaxy i9300 s3 (diverse kleuren)
11% koopUSD $ 11.99
 Zijde patroon lederen Full Body Case met Card Slot voor Samsung Galaxy S3 i9300
11% koopUSD $ 6.99
 3D Leuke Pinguin Cartoon Soft Silicone Case Cover voor de Samsung Galaxy Tablet Tab 2 7.0 P3100
11% koopUSD $ 6.99
 Minimalistische effen kleur PU Leather Full Body Case Met Twee Vensters voor Samsung Galaxy S3 I9300 (verschillende kleuren)
11% koopUSD $ 6.99
 Mini Elegant Flower Pattern PU Leather Case met Magnetic Snap en Card Slot voor Samsung Galaxy S3 mini I8190
11% koopUSD $ 7.99
 universele grote pvc IPX8 waterdichte tas met armband voor Samsung Galaxy telefoon
11% koopUSD $ 5.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

BTest