English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Gemiddelde Beoordeling: 4 (133 reviews)
Schrijf een review
  • Door yeye97480
  • Geverifieerde Koper
  • May 27, 2014

très belle manette reste plus qu'a installer les leds a l'intèrieur

GoiGame draadloze Dual-Shock 3 PS3-controller (transparant)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door zivanic ivan
  • Feb 19, 2014

Outstanding quality, excellent replacement for oreginal sony gamepad with a much better design. must have item for serious players!

GoiGame draadloze Dual-Shock 3 PS3-controller (transparant) GoiGame draadloze Dual-Shock 3 PS3-controller (transparant)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door edadey
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 18, 2014

After the whole roller coaster of searching on why my order was taking so long to arrive, I finally received it today and am pleased to say that it was worth the wait both controllers were great and nice looking new, nothing was broken and in excellent shape. If any one asked I'll re fair this to them as a five star controller. The only disadvantage is the waiting other done that these controllers are unique and I like them. The GOiGame controller especially is compact strong for great gaming.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door penningajesper
  • Geverifieerde Koper
  • May 30, 2015

Heel mooie controller! Ik gebruik hem meer dan mijn originele Sony controller en hij is mooi doorzichtig!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tommy.manuels
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2015

Super snelle levering en top service

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door patrick
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 06, 2014

Alles is goed gegaan het is een mooie controler, snelle leveringen hou ik wel van. We gaan vaken via deze site bestellen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door baba
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 18, 2014

Alles werkt prima!
Er zijn geen problemen vastgesteld tijdens het gebruik van de GoiGame wireless DoubleShock 3 controler voor PS3.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door peter-steggink
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 02, 2014

Perfect voor deze prijs! doet wat hij behoord te doen. wel voelt hij net iets anders aan dan de echte doet.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door m.boshoven
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 11, 2014

Werkt net zo goed als een originele controller.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ryan_msn
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2014

Handige en vooral mooie controller. Vele speeluren achter de rug met deze mooie controller.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest