English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (101 reviews)
Schrijf een review
  • Door roca daniel
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 14, 2013

j'ai bien reçu le produit conforme, rapide et bien emballé
mais je viens de recevoir un courrier de FEDEX me demandant
de regler un debours de tva de 8€
des frais de dossier de 10€ et la tva (sur les frais de dossier de 1,96€
soit une facture de 19,93€
ça n'était absolument pas prévu. Moi j'ai commandé un article je l'ai payé, frais de port inclus et il n ' a jamais été question de rajouter quelque taxe que ce soit.

je n'ai pas l'intention de payer ce supplement
et je vous demande d intervenir aupres de fedex pour faire stopper ce rackett

cordialement
daniel roca

Handige Tablethouder Met Standaard Voor iPad, P1000

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Denis
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 16, 2013

Шикарное приспособление! Смотрится мощно. Раньше ipad постоянно падал при использовании smart cover. Но теперь про эти проблемы забыл надолго- всё держится крепко! Будьте уверены!

Handige Tablethouder Met Standaard Voor iPad, P1000
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door LUCA FIORE
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 09, 2012

OTTIMO MOLTO UTILE , COMODO E VELOCE DA USARE

Handige Tablethouder Met Standaard Voor iPad, P1000
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Moon Stumpp
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 16, 2011

For all those that travel or do on site sketching/drawing...this is a wonderful stand. It folds up for travel and I was totally impressed with how easy it is to pack...plus it works great for reading. I've been using this stand for almost a month now and keep pulling it out of my travel pack to use it in my studio.
Great stand, quick shipping, and I'll be back!!!!

Handige Tablethouder Met Standaard Voor iPad, P1000 Handige Tablethouder Met Standaard Voor iPad, P1000
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door leglaude001
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 05, 2015

correspond parfaitement au descriptif

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jn.lopez31
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 27, 2014

Tres bon produit parfaitement fonctionnel.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Support iPad
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 27, 2014

Je viens d'acheter un support pour iPad ,livraison dans les délais ,bon produit
Il répond a l'attente ,très très. Pratique pour un coût mini
Merci M. je recommande ce site choix énorme de produits divers,durs à trouver dans le commerce traditionnel

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fsautriau
  • Geverifieerde Koper
  • May 07, 2014

aucun problème, stable et solide.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ludovic
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 28, 2014

Impeccable pour toutes tablettes

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jeanmdemers
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 18, 2013

le meilleur prix et encombrement, se glisse dans mon sac facilement.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 universele mobiele houder voor iPad Air 2 ipad lucht ipad mini 3 ipad mini 2 ipad mini ipad 4/3/2/1 (wit)
33% koopUSD $ 3.99
 universele mobiele houder voor iPad Air 2 ipad lucht ipad mini 3 ipad mini 2 ipad mini ipad 4/3/2/1 (zwart)
26% koopUSD $ 3.99
 Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook
20% koopUSD $ 19.99
 rotatie zuig auto bracket voor ipad lucht 2 ipad lucht ipad mini 3 ipad mini 2 ipad mini ipad 4/3/2/1
13% koopUSD $ 9.99
 draagbare vouwen mount voor ipad lucht 2 ipad lucht ipad mini 3 ipad mini 2 ipad mini ipad 4/3/2/1 (zwart)
6% koopUSD $ 24.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest