English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (459 reviews)
Schrijf een review
  • Door marcos thadeu
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 07, 2015

excelente, chegou, demorou um pouco mas chegou.

Oplaadbare batterij (3600mAh) voor Wii remote controller Oplaadbare batterij (3600mAh) voor Wii remote controller
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door andylow.sg
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 25, 2014

Items received in good order and great working condition. Took a little long to arrive.

Oplaadbare batterij (3600mAh) voor Wii remote controller
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door genildo16
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 03, 2014

It´s good battery for wii. Time ~ 30 - 45 minutes.

Oplaadbare batterij (3600mAh) voor Wii remote controller
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Emilio
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 12, 2014

He recibido mi orden, ha tardado un poco pero ha llegado. Todavía debo probarla pero se ve de maravilla, actualizaré cuando la use.

Edición: La batería funciona de maravilla, lastimosamente la carga no dura como lo indicado por su descripción pero por el precio es muy bueno.

I have received my order, it has taken some time but it arrived. I have to try it yet, but it looks great, I'll update when I use it.

Edit: The battery works great, unfurtonately its charge doesn't last as indicated but for its prices it's great

Oplaadbare batterij (3600mAh) voor Wii remote controller Oplaadbare batterij (3600mAh) voor Wii remote controller
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Eduardo Santi
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 09, 2013

Perfeito, recomendo muito esse produto.

Oplaadbare batterij (3600mAh) voor Wii remote controller
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rubens
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 29, 2013

Esta bateria dura un monto tines muchas horas de juego

Oplaadbare batterij (3600mAh) voor Wii remote controller
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gianluigi
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 06, 2013

Ottimo prodotto, compatibilita' massima, prezzo contenuto!!! Gia' provata e direi che la durata della batteria e' buona, anche se da 3600 mAh!! Pur scegliendo il metodo di spedizione economica (tempi di consegna 10/20 gg), il prodotto mi e' arrivato a casa dopo circa 7 giorni!!! Penso di continuare sicuramente a fare acquisti da questo sito rilevatosi affidabilissimo con prodotti ottimi a prezzi imbattibili!!

Oplaadbare batterij (3600mAh) voor Wii remote controller
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Biagio
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 26, 2013

Sono molto soddisfatto delle batterie acquistate. Finalmente non ho più problemi di ricambierle e il telecomando funziona anche con la carica inserita. Ottimo anche il contatto con il venditore.

Oplaadbare batterij (3600mAh) voor Wii remote controller
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hebert Alves
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2012

site muito bacana e bem organizado, muito bom o site estou indicando ele a todos os meus amigos e parentes em breve vcs terão muitas compras realizadas eu gostaria que vcs postacem um video das pessoas satisfeita com os produtos, pocha iria ficar bem bacana.

Oplaadbare batterij (3600mAh) voor Wii remote controller Oplaadbare batterij (3600mAh) voor Wii remote controller

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marcus B.
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 31, 2012

BEST PURCHASE I'VE MADE FOR MY NINTENDO WII!!. No more hassling with plain Rechargeable AA batteries or just regular. No more pulling apart my controller and/or motionplus+silicone sleeve for power (Just had to cut holes in my 4 silicone sleeves for lazy rechargability.)!! I'd give these a 6 out 5 star review for how much this helps out.

The only con I have with this, not really; Is that it isn't mini-usb and I knew that big deal, but luckily I am able to use these usb chargers to power one of my old shaving razers that the power supply died on years ago, but these suckers are not meant for that voltage and get quite warm quick. Nor can you really play with the remote while its charging unless you are using a classic controller but hey come on now, common sense.

BTW, Now I don't have to listen to Fi, complain about my battery-life in skyward sword

Oplaadbare batterij (3600mAh) voor Wii remote controller Oplaadbare batterij (3600mAh) voor Wii remote controller
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Oplaadbare batterij (3600mAh) voor Wii remote controller
47%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 3.99
 Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit)
6% koopUSD $ 16.99
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk voor Wii/Wii U (verschillende kleuren)
3% koopUSD $ 19.99
 Hoge kwaliteit MotionPlus voor Wii-afstandsbediening (wit)
3% koopUSD $ 5.99
 Nunchuk afstandsbediening voor Nintendo Wii
3% koopUSD $ 3.99
 Dual laadstation + accu\'s voor wii (verschillende kleuren)
2% koopUSD $ 9.99
 Infrarode sensorbalk voor Wii
2% koopUSD $ 3.49
 Nunchuk-controller, voor Wii/Wii U (blauw)
1% koopUSD $ 4.99
 Stoer Racestuurtje Voor Wii (Zwrat)
1% koopUSD $ 5.49
 MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
1% koopUSD $ 14.99
 Dubbel Laadstation + Batterijen Voor Wii Afstandsbediening
1% koopUSD $ 9.99
 beschermende siliconen case voor Wii / Wii U afstandsbediening (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 2.83
 Wii/Wii U  Racestuur Controller
1% koopUSD $ 8.12
 Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (zwart)
1% koopUSD $ 13.99
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (wit)
1% koopUSD $ 15.59
 polsband voor Wii / Wii U-afstandsbediening (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 0.99
 oplaadbare batterij (3600mAh) voor de wii / Wii U afstandsbediening
1% koopUSD $ 4.99
 MotionPlus-adapter + siliconen hoesje, voor Wii/Wii U afstandsbediening (wit)
1% koopUSD $ 7.99
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (rood)
1% koopUSD $ 15.99
 Nunchuk Controller voor Wii
1% koopUSD $ 3.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest