English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4 (904 reviews)
Schrijf een review
  • Door migaesh.aurika
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 20, 2014

Очень классная заколка, практичная и очень простая в использовании, для настоящих дам; покупайте, не пожалеете. Заказ пришел через 1.5 месяца, подходит и для длинных и для коротких волос
非常酷的剪辑实用非常容易使用为这些妇女;买你不会后悔。订单进来1.5个月 适合长短发

Handig haarstyling hulpmiddel
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Людмила
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 09, 2013

Покупала ребенку, она довольна, а это главное, были проблемы с фирмой в начале заказа, но они идеально исполнили все мои пожелания и удивили, из китая в москву доставили за 10 дней....спасибо

Handig haarstyling hulpmiddel

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kadie
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 03, 2015

Супер классная вещь, давно хотела себе такую

Handig haarstyling hulpmiddel
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door feline.robert
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 23, 2015

Hâte le l essayer il est tres bien fini

Handig haarstyling hulpmiddel
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Franck
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 18, 2014

Melhor site de compras estrangeira! Positivo!
Parabéns pelo excelente trabalho!
Chegou tudo em perfeito estado, devidamente embalado!

Handig haarstyling hulpmiddel Handig haarstyling hulpmiddel
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door renatinhalf
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 04, 2014

muito bom! Vários penteados, pra cabelos mais grossos, não sei se vai prender muito bem!

Handig haarstyling hulpmiddel
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Denise Barbosa
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 03, 2014

Amei da pra fazer bastante penteados com ele vale a pena.
em breve estarei ensinando a fazer penteado com esse acessório no meu blog: http://blogdenisebarbosa.blogspot.com.br/

Handig haarstyling hulpmiddel
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door javiertg.javier
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 28, 2014

Hello . I wanted to comment that this article was successfully received . My question is about other than what I asked and paid the September 17, 2014 and have not received it and in my mind not apararece anything about this order .Are two units of the photo I attached below along with the Paypal invoice . Please correct the error and send it to me asap. Thank you .

Handig haarstyling hulpmiddel Handig haarstyling hulpmiddel Handig haarstyling hulpmiddel
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lfallah20
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 24, 2014

the instruction in English is missing, but you can google it

Handig haarstyling hulpmiddel
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Angelica
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 29, 2014

Eu pedi dia 25 de julho e chegou hoje dia 29 de agosto... até que não demorou. gostei bastante

Handig haarstyling hulpmiddel Handig haarstyling hulpmiddel
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest