English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Klein en Slim Dagaanbiedingen Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (45 reviews)
Schrijf een review
  • Door Danny Amsterdam
  • Geverifieerde Koper
  • May 26, 2012

I'm really pleased with this light. Gives a lot of light but it's not too bright on your eyes. Tumble effect is great and easy for use. I use it a lot outdoors on my balcony or picknic. I want to purchase some more, I think they'll work even better in numbers :)

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kiko
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 13, 2012

vai copo de leite!!=) forte a luz e bem engrancado...like

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ronalt
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 25, 2014

Eu adorei o produto, é realmente fantastico, parece um copo de leite de verdade, a luz que sai do copo e bem forte, e da pra iluminar qualquer lugar escuro, coloquei na mesa da area a noite e deixei ligado, e todos passavam olhando, admirando tentando entender porque aquele copo de leite estava acesso!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door davidjen18
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 12, 2014

I love this night light! I have it in my kitchen & it looks wonderful & the light is just right. Not to bright & not to dim, perfect! The product is also very well made. It feels like a nice thick plastic cup. Wonderful idea!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marcos Silva
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 28, 2011

Produto de ótima qualidade, funciona perfeitamente. Para desligar basta virala de ponta cabeça. Legal para a decoração e a caixa é personalizada, serve para um bom presente.

Product of great quality, works perfectly. To turn off simply turn it upside down. Cool for decoration and the box is custom, serves a good gift.

Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door SzZ
  • Feb 19, 2011

I bougth for my childern. They usually don't like dark when asleep.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anny
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 31, 2012

Acquistato e ricevuto in 6 settimane esatte...sono soddisfatta del mio acquisto è un oggetto molto carino, speravo fosse in vetro, ma mi accontento volentieri! Lo consiglio.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Max
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 18, 2012

ночник нормальный. у меня только что то плохо включается, трясешьтрясешь, бац и выключается!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sybrand
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 09, 2012

When I received the light it was not working, probably something happened with the transport.
MiniInTheBox send me a replacement right away, this one is working great.
Good service!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door leocefet2002
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 10, 2014

Excelente custo/beneficio. Ótimo acabamento.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA)
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 6.79
 Nieuwe ufo geleid infrarood menselijk lichaam inductie lamp 360 graden rotatie intelligente creatieve nachtlamp wandlamp
1% koopUSD $ 16.99
 geluid en muziek geactiveerd spectrum vu meter el Visualizer t-shirt (2 * aaa)
1% koopUSD $ 11.24
 geluid en muziek geactiveerd el Visualizer vu-spectrum danser t-shirt (2 * aaa)
1% koopUSD $ 11.46
 oplaadbare batterij inbegrepen licht leidden el t-shirt iron man 1 verstelbare geluid geactiveerd en meerdere flitsinstellingen
1% koopUSD $ 14.99
 10st 1.2W draagbare USB LED Light flexibele usb aangedreven led lamp voor laptops pc notebooks (willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 8.49
 12st Color Changing Ice Cubes LED light Christmas Party Wedding Bar Restaurant
1% koopUSD $ 8.49
 coway de bar gewijd lichtgevende led nachtlampje ananas glas
1% koopUSD $ 5.94
 nieuwe geweldige romantische kleurrijke kosmos Star Master LED projector lamp \'s nachts het licht gift
1% koopUSD $ 5.09
 Coway - 3 - (W) - Geel - AC/Batterij - Waterdicht/Remote Controlled - Nacht Lampen/Lampversiering - AC 220 - (V)
1% koopUSD $ 11.04
 heren branden t-shirt geluid en muziek geactiveerd equalizer geleid el klittenband paneel wasbaar party bar raver festival
2% koopUSD $ 10.49
 LED-flitser Big bierglas
2% koopUSD $ 6.79
 0,5 W 50lm 4xLED hands-free flexibele draagbare boek lezen licht knuffel lamp hals (blauw)
2% koopUSD $ 4.49
 3W E26/E27 LED-bollampen 3 Krachtige LED 270 lm RGB Geluidsgeactiveerd AC 85-265 V
3% koopUSD $ 4.24
 creatieve usb astros leidde nachtlampje
3% koopUSD $ 6.79
 1pc herten in het bos de drie-dimensionale silhouet gesneden brandt nordic fotolijst nachtlampje
3% koopUSD $ 33.99
 360 graden rotatie automatische menselijk lichaam inductie leidde nachtlampje
4% koopUSD $ 17.84
 genezing maan licht LED wall maan lamp met afstandsbediening
4% koopUSD $ 30.59
 nieuwe creatieve usb oplaadbare intelligente voice control geleid antieke kraan van de kraan \'s nachts licht huis lamp 2 modi
4% koopUSD $ 11.04
 gun tik dimmen 3D LED \'s nachts licht 7colorful decoratie sfeer lamp nieuwigheid verlichting kerstverlichting
5% koopUSD $ 21.24
 creatieve warm wit sensor met betrekking tot kindje slaap \'s nachts licht (assorti kleur)
5% koopUSD $ 11.04
 creatieve warm wit sensor met betrekking tot kindje slaap \'s nachts licht (assorti kleur)
5% koopUSD $ 9.34
 multifunctionele lcd praten projectie wekker tijd& temp display (assorti kleur)
6% koopUSD $ 13.49
 onder leiding schoen clip usb oplaadbare veiligheid reflecterende licht waarschuwingslampje fietsen hardlopen lopen buiten knipperen
6% koopUSD $ 9.34
 kerstmis auto aanraking dimmen 3D LED \'s nachts licht 7colorful decoratie sfeer lamp nieuwigheid verlichting kerstverlichting
6% koopUSD $ 19.54
 geschenken cartoon creatieve licht sensor nachtlampje geleid wandlamp
1% koopUSD $ 7.64

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest