English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (45 reviews)
Schrijf een review
  • Door Danny Amsterdam
  • Geverifieerde Koper
  • May 26, 2012

I'm really pleased with this light. Gives a lot of light but it's not too bright on your eyes. Tumble effect is great and easy for use. I use it a lot outdoors on my balcony or picknic. I want to purchase some more, I think they'll work even better in numbers :)

gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA) gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door davidjen18
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 12, 2014

I love this night light! I have it in my kitchen & it looks wonderful & the light is just right. Not to bright & not to dim, perfect! The product is also very well made. It feels like a nice thick plastic cup. Wonderful idea!

gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marcos Silva
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 28, 2011

Produto de ótima qualidade, funciona perfeitamente. Para desligar basta vira-la de ponta cabeça. Legal para a decoração e a caixa é personalizada, serve para um bom presente.

Product of great quality, works perfectly. To turn off simply turn it upside down. Cool for decoration and the box is custom, serves a good gift.

gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA)
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door SzZ
  • Feb 19, 2011

I bougth for my childern. They usually don't like dark when asleep.

gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA) gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ronalt
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 25, 2014

Eu adorei o produto, é realmente fantastico, parece um copo de leite de verdade, a luz que sai do copo e bem forte, e da pra iluminar qualquer lugar escuro, coloquei na mesa da area a noite e deixei ligado, e todos passavam olhando, admirando tentando entender porque aquele copo de leite estava acesso!

gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anny
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 31, 2012

Acquistato e ricevuto in 6 settimane esatte...sono soddisfatta del mio acquisto è un oggetto molto carino, speravo fosse in vetro, ma mi accontento volentieri! Lo consiglio.

gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kiko
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 13, 2012

vai copo de leite!!=) forte a luz e bem engrancado...like

gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA) gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Max
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 18, 2012

ночник нормальный. у меня только что то плохо включается, трясешь-трясешь, бац и выключается!

gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA) gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rnkzt
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2014

Good!
The product is exactly as described. The box it came was very good, made of cardboard.
Very good quality.
It could be cheaper.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door milk glass
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 02, 2013

this is nice and bright without being too bright. great novelty item

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA)
23%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 7.99
 Stijlvolle LED-Nachtlamp
13% koopUSD $ 1.99
 nieuwigheid credit card design lamp vormige gele led licht (1xcr1216)
11% koopUSD $ 1.99
 Prachtige sterrenhemel projector nachtlamp (3xAA/USB, willekeurige kleur)
8% koopUSD $ 10.99
 Rose Heart Shaped Kleurrijke Light LED Night Lamp (3xLR44)
5% koopUSD $ 1.99
 DIY Romantische Galaxy Sterrenhemel Projector Night Light voor Vier Kerstmis Festival
3% koopUSD $ 7.99
 Infrarood Sensor Wit Licht LED Night Lamp (3xAA)
3% koopUSD $ 13.99
 Creative Fashion Touch Door het indrukken van LED Light Desk Night Lamp (3xAA/USB)
3% koopUSD $ 12.99
 kikker Rotocast kleur veranderende nachtlampje
1% koopUSD $ 2.99
 coway de vos katten kleurrijke geleid nachtlampje
1% koopUSD $ 2.99
 Coway Colorful Acrylic Pagoda LED Nightlight
1% koopUSD $ 4.99
 coway acryl kerst lichte sneeuw leidde nachtlampje
1% koopUSD $ 2.99
 coway kerst rendier acryl kleurrijke geleid nachtlampje
1% koopUSD $ 3.99
 Kerstmissneeuwman ontwerp plastic nachtlampje (willekeurige kleur x1pcs)
1% koopUSD $ 2.99
 multicolor dolfijn ontwerp plastic nachtlampje (1st)
1% koopUSD $ 2.99
 herten eva kristal kleur veranderende nachtlampje
1% koopUSD $ 3.99
 Kerstmissneeuwman eva kristal kleur veranderende nachtlampje
1% koopUSD $ 3.99
 sneeuwpop eva kristal kleur veranderende nachtlampje
1% koopUSD $ 3.99
 waterdruppels Rotocast-kleur veranderende nachtlampje
1% koopUSD $ 2.99
 coway chirstmas kerstman kleurrijke LED nachtlampje vakantieproducten
1% koopUSD $ 2.99
 coway de bar gewijd light-emitting geleid drinkware vierkante glazen
1% koopUSD $ 5.99
 Coway Kleurrijke Angel LED Night Light kerstproducten
1% koopUSD $ 2.99
 Coway Projectie Candle Electronic Voice LED Night Light (willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 3.99
 diy verjaardag romantische melkweg sterrenhemel projector nachtlampje voor vieren kerstfeest
1% koopUSD $ 8.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest