English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Kerstmis Vroege Vogels Sale

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (45 reviews)
Schrijf een review
  • Door Danny Amsterdam
  • Geverifieerde Koper
  • May 26, 2012

I'm really pleased with this light. Gives a lot of light but it's not too bright on your eyes. Tumble effect is great and easy for use. I use it a lot outdoors on my balcony or picknic. I want to purchase some more, I think they'll work even better in numbers :)

gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA) gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kiko
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 13, 2012

vai copo de leite!!=) forte a luz e bem engrancado...like

gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA) gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ronalt
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 25, 2014

Eu adorei o produto, é realmente fantastico, parece um copo de leite de verdade, a luz que sai do copo e bem forte, e da pra iluminar qualquer lugar escuro, coloquei na mesa da area a noite e deixei ligado, e todos passavam olhando, admirando tentando entender porque aquele copo de leite estava acesso!

gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door davidjen18
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 12, 2014

I love this night light! I have it in my kitchen & it looks wonderful & the light is just right. Not to bright & not to dim, perfect! The product is also very well made. It feels like a nice thick plastic cup. Wonderful idea!

gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marcos Silva
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 28, 2011

Produto de ótima qualidade, funciona perfeitamente. Para desligar basta virala de ponta cabeça. Legal para a decoração e a caixa é personalizada, serve para um bom presente.

Product of great quality, works perfectly. To turn off simply turn it upside down. Cool for decoration and the box is custom, serves a good gift.

gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA)
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door SzZ
  • Feb 19, 2011

I bougth for my childern. They usually don't like dark when asleep.

gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA) gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anny
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 31, 2012

Acquistato e ricevuto in 6 settimane esatte...sono soddisfatta del mio acquisto è un oggetto molto carino, speravo fosse in vetro, ma mi accontento volentieri! Lo consiglio.

gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Max
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 18, 2012

ночник нормальный. у меня только что то плохо включается, трясешьтрясешь, бац и выключается!

gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA) gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sybrand
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 09, 2012

When I received the light it was not working, probably something happened with the transport.
MiniInTheBox send me a replacement right away, this one is working great.
Good service!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door leocefet2002
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 10, 2014

Excelente custo/beneficio. Ótimo acabamento.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 gloeiende melk cup design witte nachtlampje huisdecoratie (3xAAA)
11%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 7.99
 Bestlighting - 1.5 - ( W ) - Natuurlijk Wit - USB Nacht Lampen/LED-leeslicht - AC 220-240 - ( V )
1% koopUSD $ 0.99
 coway fantasie lichtgevende kleurrijke hemel projectie geleid nachtlampje klok
2% koopUSD $ 10.99
 lichtgevende prikbord handgeschreven geleid fluorescerend scherm
3% koopUSD $ 4.99
 motion geactiveerde wc-nachtlampje, geleid wc lichte badkamer wasruimte
4% koopUSD $ 6.99
 coway natuurlijk geluid muziek glans bal kleurrijke geleid wekker nachtlampje
5% koopUSD $ 10.99
 10w rgb full colour IP68 waterdichte begrijpen led lamp spotlight zwembad licht (12v)
6% koopUSD $ 14.69
 waterdichte 10m 100LED rgb licht geleid licht van Kerstmis decoratie snaar licht (110v)
7% koopUSD $ 8.99
 kleur veranderende ster schoonheid sterrenhemel projector nachtlampje (3xAA, willekeurige kleur)
9% koopUSD $ 6.29
 flicker haarspeld glasvezel ontwerp plastic nachtlampje (1st, willekeurige kleur)
10% koopUSD $ 0.79
 diy romantische melkweg sterrenhemel projector nachtlampje voor vieren kerstfeest
11% koopUSD $ 5.94
 Coway kleurrijke decompressie geleid wekker nachtlampje
12% koopUSD $ 5.99
 MORSEN - 1.5 - ( W ) - Natuurlijk Wit - USB Nacht Lampen/LED-leeslicht - AC 220 - ( V )
13% koopUSD $ 1.99

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest