English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Gemiddelde Beoordeling: 4 (2692 reviews)
Schrijf een review
  • Door kelelei
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 20, 2014

Awesome quality and I am really satisfied with the product! Thanks MiniInTheBox! I will come back later to buy more and more products! =)

Bloedsomloop bevorderende en ontspannende hoofdhuid massage-hulpmiddel (willekeurige kleur)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Bom d+++
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 02, 2013

Quem não gosta de um cafuné?! Um produto que toda casa tem de ter!!!

Bloedsomloop bevorderende en ontspannende hoofdhuid massage-hulpmiddel (willekeurige kleur)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jamille
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 19, 2013

Bem legal! Faz coceguinhas na cabeça ! heheh

Bloedsomloop bevorderende en ontspannende hoofdhuid massage-hulpmiddel (willekeurige kleur)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Luiz Fernando
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 17, 2013

Excelente produto, como vocês podem ver na foto, chegou no prazo de 1 mês dentro do prazo esperado, pois entendo a distancia que o produto vem, e não posso exigir muito, produtos de alta qualidade.

Site super recomentado.

Bloedsomloop bevorderende en ontspannende hoofdhuid massage-hulpmiddel (willekeurige kleur)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tiago
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 09, 2013

Eu já conhecia o produto, então não foi nenhuma surpresa. Vale a pena, é um bom produto.

Bloedsomloop bevorderende en ontspannende hoofdhuid massage-hulpmiddel (willekeurige kleur)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door super for kids
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 23, 2013

perfect gift for children to massage parents :) when I am lazy.

Ideal pressure to head, in some parts of head to hard, then you feel needles in every part of your body. I use it hard everyday for two weeks, up to now no damage. Delivery to Europe takes about one month.

Recomend to shop.

Bloedsomloop bevorderende en ontspannende hoofdhuid massage-hulpmiddel (willekeurige kleur)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Vale a pena!
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 18, 2013

Bom e barato, valeu a pena ter comprado no MiTB!

Bloedsomloop bevorderende en ontspannende hoofdhuid massage-hulpmiddel (willekeurige kleur)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jelrikje
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 01, 2015

Ooooh I really love how that thing feels on my head! It's really relaxing, and although it does look a bit scary, it doesn't hurt at all.

Check out my Blog, for more Cool stuff that I bought on Miniinthebox: http://www.jelrik.nl

Bloedsomloop bevorderende en ontspannende hoofdhuid massage-hulpmiddel (willekeurige kleur)     Bloedsomloop bevorderende en ontspannende hoofdhuid massage-hulpmiddel (willekeurige kleur)     Bloedsomloop bevorderende en ontspannende hoofdhuid massage-hulpmiddel (willekeurige kleur)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hans
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2012

Hardstikke leuk ding. Je voelt een lichte kriebeling door je hoofd gaan als je deze massagespin op je kruin zet. Had er eerder als eens een gekocht maar die was incl. verzendkosten meer als 10 euro. Deze is voor die prijs zowat voor nix. Een echte aanrader, leuk als kado omdat veel mensen niet weten wat het is en waar het voor dient.

Bloedsomloop bevorderende en ontspannende hoofdhuid massage-hulpmiddel (willekeurige kleur)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door valonae
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 28, 2014

Mooi aangekomen in een kartonnen doosje dat goed dichtgeplakt was. Daarin zat het verpakt in een plastic zakje. Levertijd duurde wel wat langer dan aangegeven maar voor gratis verzendingskosten is dit helemaal niet erg!

Bloedsomloop bevorderende en ontspannende hoofdhuid massage-hulpmiddel (willekeurige kleur)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Bloedsomloop bevorderende en ontspannende hoofdhuid massage-hulpmiddel (willekeurige kleur)
8%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 0.99
 Voet Massagers Handleiding Infrarood
1% koopUSD $ 7.99
 Volledig Lichaam / Hoofd & Nek / hoofd / nek Massagers Handleiding AcupressuurVerlicht algemene vermoeidheid / Helpt tegen slapeloosheid
1% koopUSD $ 1.29
 afslanken en gezonde silicium magnetische teenringen (paar)
1% koopUSD $ 0.99
 Volledig Lichaam / Benen / Middel / Billen / Arm / Buik Electromotion TrillingVerlicht algemene vermoeidheid / Verlicht beenpijn / Helpt
2% koopUSD $ 6.99
 1pcs handleiding hoofd acupressuurpunten hoofdhuid nek lichaam stimulator spanning vrijlating ontspannen klauw stimulator
3% koopUSD $ 1.99
 Schouder Hulp Magneettherapie Verlicht rugpijn
4% koopUSD $ 7.99
 Achterkant Massagers Handleiding Rollen Verlicht algemene vermoeidheid Verstelbare Dynamiek
5% koopUSD $ 1.99
 nek Massagers Handleiding Luchtdruk Verlicht pijn in nek en schouders Verstelbaar Voltage
5% koopUSD $ 10.79
 Voet Massagers Handleiding Shiatsu / Rollen Stimuleer de cellen en haarzakjes om de bloodcirculatie en het metabolisme te versnellen
6% koopUSD $ 1.99
 Voet Hulp Handleiding Shiatsu Ter bevordering van veroudering en van de bloedcirculatie in het gezicht / Stimuleert de bloedvernieuwing
7% koopUSD $ 4.99
 Voet Hulp Handleiding Shiatsu Verlicht beenpijn / Stimuleert de bloedvernieuwing Verstelbare Temperatuur Silicone
8% koopUSD $ 4.99
 massage handschoen met 9 360-graden-roller, 3 willekeurige kleuren
9% koopUSD $ 9.99
 Schouder / Achterkant / Middel Electrisch MagneettherapieVerlicht algemene vermoeidheid / Verlicht rugpijn / Verlicht pijn in nek en
10% koopUSD $ 12.99
 nek Massagers Handleiding Luchtdruk Verlicht pijn in nek en schouders Verstelbaar Voltage
11% koopUSD $ 9.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest