English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Thanksgiving Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (971 reviews)
Schrijf een review
  • Door yumaaa
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 08, 2013

Классные наушники ,оправдывают свою цену. Рад что заказал их. Пришли за 3035 дней.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door adalbertogabriel
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 17, 2012

Simplesmente perfeito!!!! A qualidade do fone é excelente, podem comprar sem medo

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marcoantoniosaldanhaleal
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 06, 2013

Muito bom o produto, recomendo.

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mariana_marquesini
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 13, 2012

O produto chegou para mim hoje, parece ser de boa qualidade... Já esperava que demorasse bastante, mas o frete é grátis, então nem vou reclamar... Só não dou 5 estrelas por que ultrapassou o tempo que foi estipulado. Fora isso tudo okay, virei cliente de site, e vou comprar mais vezes. Meu pai achou não iam me entregar o produto, por causa do preço baixo, e do frete ser grátis, parecia um sonho mesmo.. heheh. Que bom que ainda temos sites honestos e com preços que são realmente em conta. Curti demais!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vanderwa
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 11, 2012

Heel goed klinkend voor de prijs. Gewoon als extra voor op de fiets of zo. Deze kwaliteit vind je niet voor minder dan 12 deuro of zo...

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door zaman_chem
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 01, 2014

The cable wired has rubberise feel. Sound quality is good. The overall quality is not bad for $2.99 earphone.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ap49506
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 11, 2014

Ho provato tante cuffie fin ora e queste sono al pari di quelle originali samsung del mio note 2, unica cosa il sembra fragile il cavo soprattutto in corrispondenza dello snodo delle 2 cuffie, spero non si rompa presto, ma per il prezzo che hanno sono consigliatissime, penso che siano quelle con miglior rapporto qualità/prezzo su miniinthebox

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chamallh
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 25, 2013

Very clear.Look cute.Came with extra ear buds.
Best match for my I pod shuffle.

Thanx.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rodriguesterres
  • Geverifieerde Koper
  • May 23, 2013

Otimo Produto, Realmente qualidade acima do que existe no mercado brasileiro...
e chegou com 40 dias, Recomendo...

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door uag.gagarin
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 31, 2013

Отличный звук качественное исполнение

Antwoord Was dit nuttig? (2) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest