English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (1069 reviews)
Schrijf een review
  • Door Claudio
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 09, 2013

Ótimo produto, comprei sem rastreamento e mesmo assim chegou.
Todos produtos que compro, chegam!
Recomendo!!! Podem confiar!

in-ear stereo oortelefoon (oranje)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Julio
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 06, 2013

Se oyen bien, comparandolos con otros auriculares puedo decir que en cuanto a la calidad de su sonido es calidad media, por ponerle un parametro, pero estoy contento con ellos

in-ear stereo oortelefoon (oranje) in-ear stereo oortelefoon (oranje)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Fones de ouvido
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 02, 2013

Meu fone veio com defeito !!!
não funcionava corretamente por que um dos lado não prestava
mas espero que o proximo que vão me mandar esteja funcionando corretamente.

O novo aparelho chego mais é uma ´´Bosta´´ como o outro so funciono uma semana e deu o mesmo defeito do 1°, ta com um dos lado etragado
EU NÃO SUGIRO QUE COMPRE ESSA PORCARIA POIS EU COMPREI E ME AREPENDI DE TER GASTADO DINHEIRO COM ISSO.

`´PERDI TOTALMENTE MINHA CONFIANÇA NO SITE MINIINTHEBOX POR VENDE MERCADORIA DE PÉSSIMA QUALIDADE ! ``

in-ear stereo oortelefoon (oranje)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Wanderson
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2013

Ótimo produto apesar da demora mas pode confiar vale a pena!

in-ear stereo oortelefoon (oranje) in-ear stereo oortelefoon (oranje)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door CAMgypak
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 25, 2013

Я в шоке! Заказал 3 дня назад, сегодня с утра решил проверить, отправили ли заказ, вдруг звонок - Спуститесь за посылкой из Китая. Раньше получал через 2-3 и более недель.
ВСЕ доехало отлично. Наушники качественные, звук на оч хорошем уровне, практически как мои старые Vivanco, но стоят на порядок меньше.

in-ear stereo oortelefoon (oranje)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Chamal
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 25, 2013

Very clear.Look cute.Came with extra ear buds.
Best match for my I pod shuffle.

Thanx.

in-ear stereo oortelefoon (oranje) in-ear stereo oortelefoon (oranje)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Esta bien, pero
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 05, 2013

Producto funciona bien, pero ten cuidado con la aduana. Hice un pedido de 34€ y cuando llegó el paquete tuve que pagar 24€ de IVA y tasas extras de aduana. Así que al final, mi pedido no me ha salido barato. Contacté con atención al cliente y me han devuelto 50% del importe.

in-ear stereo oortelefoon (oranje)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Victor Hiago
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 02, 2013

Demorou 18 dias úteis mas chegou meus dois fones de ouvido, gostei muito e ja estou usando e pretendo comprar outras coisas já. O site é de confiança e ganhou mais um cliente :D

in-ear stereo oortelefoon (oranje) in-ear stereo oortelefoon (oranje)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Juvené
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 08, 2013

Muito Bom, Recomendo para todos, demora um pouco para chegar mas,vale apena comprar o preços é bom.

in-ear stereo oortelefoon (oranje) in-ear stereo oortelefoon (oranje)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Willian Terres
  • Geverifieerde Koper
  • May 23, 2013

Otimo Produto, Realmente qualidade acima do que existe no mercado brasileiro...
e chegou com 40 dias, Recomendo...

in-ear stereo oortelefoon (oranje)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest