English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Klein en Slim Dagaanbiedingen Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (968 reviews)
Schrijf een review
  • Door Олег
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 05, 2012

Заказывал такие наушники уже несколько раз, постоянно приходили со слабым звуком, но на этот раз получил просто супер наушники, внешне такие же, но вот звук просто нечто, низкие частоты как на дорогих наушниках.

Всем советую, но есть риск купить такие же, но с плохим качеством!

Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Виталий
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 23, 2011

Отличные наушники за такую цену!!!! Качество звука очень радует! Советую всем!!!!!!!!!!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door martina
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 26, 2011

le cuffie sono fantastiche un ottimo suono! un grande acquisto

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door JeKo
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 29, 2011

Vraiment pas cher. Je ne pensais pas qu'à ce prix c'était possible d'avoir ça, j'ai attendu et puis finalement je l'ai reçu au bout de deux semaines. C'est un super rapport qualité prix. C'est du vrai métal et non du plastique, bonne finition. Je le recommande.
Really cheap. I did not think that at that price it was possible to have it, I waited and then finally I received it after two weeks. It's a great value for money. This is real metal, not plastic. I recommend it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ivan
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 22, 2011

Good soundgood purchase.Buona risposta.Valido acquisto.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jorge
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 26, 2011

Simply spectacular, seldom have I purchased a product as good for a price so low. These headphones have nothing to envy of other brands such as Sony or Sennheiser. TOTALLY RECOMMENDED

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door julia.lee30
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 23, 2014

These earphones have very good sound, and they are so comfortable. I hope they last a long time. My son loves using them to listen to music on his phone and the laptop.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ca
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 18, 2013

Chegou o som e excelente, porém um dos fones vieram com defeito.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Arma
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 31, 2013

Excellent product. Very comfy and solid. The sound quality is not so remarkable but it is ok, for that price is good enough.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Александр
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 20, 2012

Отличные наушники взял для бега ) еще взять надо )

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
BTest