English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (36 reviews)
Schrijf een review
  • Door Mano
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 04, 2013

Pedí esta funda para iPad mini, lleo en perfecto estado.
Me esta siendo muy útil.

iPad Mini Beschermhoes - PU-Leer
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door khanmc47
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 04, 2012

Y dos fundicas para proteger los ipad que bien me vienen y baratas!

iPad Mini Beschermhoes - PU-Leer
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aryel.lanes
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 18, 2014

Good quality and beautiful design! :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door June Head
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 31, 2013

After ordering I received the PU Leather case for my mini IPad.
I am pleased with the immediate attention to forwarding this to me and to the
quality of the goods.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kathy
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 21, 2013

This is my 2nd purchase from Mini-In-The-Box and like the first, I am completely satisfied. I purchased the mini IPad cover and it is top quality and does just what I want it to do, protect my IPad. Less cost, but same quality, a no brainer. Why pay more when you can get what you need and want for less money? If you are impatient, then go to the store & pay more. However, to save some money & still get top quality, wait a few days to receive your shipped products. Patience is a virtue. I will order from them again & highly recommend this company.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door DB
  • Geverifieerde Koper
  • May 31, 2013

i've been looking for an ipad mini case that has good quality with decent price and I found it!!! this is a great case for the price and it's no bulky. I love it!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door krishna.p21
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 22, 2014

Ok to use by adults and safe to carry

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mehran.ghavidel
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 25, 2014

Nästan bra kvalitet leveranstider var inte så bra

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aesculaap
  • Geverifieerde Koper
  • May 03, 2014

Super. Al op veel plaatsen zien liggen voor een hoger bedrag.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door samosha
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 24, 2014

Чехол прорезининовый. По бокам пластик, который после месяца использования, весь потрескался.. Внешний вид стал не очень.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 PU-Leren Hoes Met Standaard voor iPad Mini
25% koopUSD $ 9.99
 Draaiberen Leren Hoes Met Standaard Voor iPad Mini
23% koopUSD $ 9.99
 rode bohemen bloempatroon pc harde case voor de iPad mini 3, ipad mini 2, ipad mini
18% koopUSD $ 7.99
 folio tri-fold lederen case voor de iPad mini 3, ipad mini 2, ipad mini
6% koopUSD $ 9.99
 Transparant TPU-Hoesje Voor iPad Mini
4% koopUSD $ 3.99
 eenvoudige ontwerp pu lederen case w / stand voor iPad mini 3, ipad mini 2, ipad mini (verschillende kleuren)
3% koopUSD $ 10.99
 iPad Mini Hoes Met Standaard 360 graden roteerbaar
3% koopUSD $ 9.99
 pu lederen case w / stand en handgreep voor iPad mini 3, ipad mini 2, ipad mini (verschillende kleuren)
2% koopUSD $ 16.99
 Ultradun PU-Leren Hoesje Met Standaard Voor iPad Mini
2% koopUSD $ 11.99
 mooie zon bloemen case voor de iPad mini 3, ipad mini 2, ipad mini
1% koopUSD $ 16.99
 silicium en plastic met standaard robot case voor de iPad mini 3, ipad mini 2, ipad mini
1% koopUSD $ 20.99
 geweven ventilator patroon pu full body case voor de iPad mini 3, ipad mini 2, ipad mini (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 14.99
 retro Eiffeltoren en poststempel patroon case voor de iPad mini 3, ipad mini 2, ipad mini
1% koopUSD $ 14.99
 ultradunne transparante buitenkant matte geval voor ipad mini 3, ipad mini 2, ipad mini
1% koopUSD $ 3.99
 kleine rasterpatroon case voor de iPad mini 3, ipad mini 2, ipad mini (optioneel kleuren)
1% koopUSD $ 14.99
 Vlag van Guinee Patroon PU Full Body Case met standaard voor iPad mini
1% koopUSD $ 10.99
 3d panda stijl silicagel materiaal soft case voor de iPad mini 3, ipad mini 2, ipad mini
1% koopUSD $ 14.99
 TPU materiaal full body case w / stand voor iPad mini 3, ipad mini 2, ipad mini (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 12.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest