English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Kerstmis Vroege Vogels Sale

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (3980 reviews)
Schrijf een review
  • Door Larissa
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 24, 2013

Zeer leuk en zeer veilig op de weg ik word goed gezien,
dus erg veilig voor in het verkeer, voor fiets, scooter, auto ...
als je fietst dan werkt dit zeer goed,
sta je stil dan stopt het licht ga je weer verder fietsen,
gaat deze zeer opvallende verlichting weer aan,
alles zit erbij voor alle ventielen en ook de batterijen,
draai het op je ventiel en je rijd veilig weg en erg opvallend,
ik krijg veel vragen van anderen waar koop je die dat vertel ik en de prijs !
toen ik dat vertelde 0,82 euro,
daar schrokken ze van zo goedkoop dat haal je dit nergens !
Je hebt ze in meerdere varianten en erg goedkoop maar werkt PERFECT
zeker voor de donkere dagen en overdag en je kan het voor alles gebruiken ...
sta je stil gaat het uit en als je weer gaat fietsen weer aan !!
ECHT EEN AANRADER WERKT PERFECT !!

fietsen geleid gasmondstuk wiel licht ventieldopje zwaailichten geassorteerde kleuren

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Fred
  • Apr 08, 2013

Bought these masks. Good value for money.
Ideal in bad ski conditions.
Fast en secure delivery.
Can recommend shop.

fietsen geleid gasmondstuk wiel licht ventieldopje zwaailichten geassorteerde kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jean Pierre
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 12, 2016

Muy bueno, ilumina las calles cuando no hay luz, y hace figuras espectaculares, recomendado al 100%

fietsen geleid gasmondstuk wiel licht ventieldopje zwaailichten geassorteerde kleuren fietsen geleid gasmondstuk wiel licht ventieldopje zwaailichten geassorteerde kleuren fietsen geleid gasmondstuk wiel licht ventieldopje zwaailichten geassorteerde kleuren fietsen geleid gasmondstuk wiel licht ventieldopje zwaailichten geassorteerde kleuren

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door figoca
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 14, 2016

Will look great on my bike in the summer! Very good price and it works.

fietsen geleid gasmondstuk wiel licht ventieldopje zwaailichten geassorteerde kleuren

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mannymus187
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 18, 2015

Got my package pretty quick thanks to Expedite Shipping. The light bulbs were exactly as mentioned. Plus it came with batteries so it was ready to use. Used it while riding at night and it is bright that it caught people's attention. Very happy with the products I order from here.

fietsen geleid gasmondstuk wiel licht ventieldopje zwaailichten geassorteerde kleuren fietsen geleid gasmondstuk wiel licht ventieldopje zwaailichten geassorteerde kleuren fietsen geleid gasmondstuk wiel licht ventieldopje zwaailichten geassorteerde kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bukline.jp
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 13, 2015

super bien arrivé mon colis en plus en express gratuit trop cool merci miniinthebox

fietsen geleid gasmondstuk wiel licht ventieldopje zwaailichten geassorteerde kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door zaki.
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 29, 2015

الحمد لله . السلعة في المنزل وبحالة جيدة

fietsen geleid gasmondstuk wiel licht ventieldopje zwaailichten geassorteerde kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marti31r
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 18, 2015

come foto. bello e funzionale. comodo e grande, non sono piccolissime. consigliato

fietsen geleid gasmondstuk wiel licht ventieldopje zwaailichten geassorteerde kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door edik5577
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 02, 2015

получил товар через 26 дней,все работает, 3 батарейки AG10 в комплекте!

fietsen geleid gasmondstuk wiel licht ventieldopje zwaailichten geassorteerde kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kamran_ali8
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 18, 2015

Perfect packing, delivered item as described. happy to purchase from mini in the box :)

fietsen geleid gasmondstuk wiel licht ventieldopje zwaailichten geassorteerde kleuren fietsen geleid gasmondstuk wiel licht ventieldopje zwaailichten geassorteerde kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest