English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4 (155 reviews)
Schrijf een review
  • Door Lampie
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 21, 2015

Snelle levering. Goede felle leds. Kunnen wel warm worden. Bijgeleverd profiel voert warmte goed af. Profiel is vierkant, dus niet zoals op de foto.

Fast delivery. Good bright LEDS. Do heat up a bit. Aluminum profile helps cool them down.
Profile is square, not like in the photo.

After ordering them for a second time (this time 4 LED strips) I noticed I got two different strips. Two different barcodes and they had a different light color. Not so happy with that, especially cause I bought them to use in a row.

LED-Strip Met 36 Lampjes LED-Strip Met 36 Lampjes
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gtuijp
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2016

Bestelling ontvangen.
2 van de 7 lampen zijn beschadigd ontvangen.

LED-Strip Met 36 Lampjes
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Влад
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 06, 2013

качество на высоте
пайка аккуратная, всё работает
свёт тёплый, но без желтизны.
заявленая яркость присутствует. светит "на все деньги"
вполне адекватная замена люминисцентной лампе на кухне или в кладовке.
из замечаний форма профиля не соответствует заявленной на фото на самом деле это обычный Побразный профиль, что даже лучше, т.к. упрощает монтаж :)

Особого контакта планки со светодиодами и профиля нет сидит свободно, так что говорить о "функции радиатора" не совсем корректно в данном случае.
также отсутствует изображённый на рисунке коннектор с двух сторон просто залуженные концы.

общее впечатление весьма приятное.
рекомендую.

LED-Strip Met 36 Lampjes
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Heládio Lacerda
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 18, 2012

Vai ficar lindo a iluminação que vou fazer na cabeceira da cama.

LED-Strip Met 36 Lampjes
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Frank
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 23, 2012

Trengte kupelys i en traktor, og denne passet perfekt. Montert i taket bak førerstolen gir den et behagelig varmt lys uten å blende. Rimelig, og enkel å montere.

LED-Strip Met 36 Lampjes
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hans
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 28, 2011

Die LED Leiste ist leider nicht dreieckig wie in den Shop Bildern zu sehen.
Die Verarbeitung sieht wirklich hochwertig aus.

Die LED's sind auf einem Flexband und dieses ist auf einer flachen Aluminiumleiste angebracht.
Ich werde Die Leiste noch modifizieren indem ich die Aluminiumschienenführung mit etwas Wärmeleitpaste bestreiche und die LED Leiste in der Schienenführung einklemme.

LED-Strip Met 36 Lampjes LED-Strip Met 36 Lampjes
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door m.koppe
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 22, 2016

mooi afgewerkte led-strip met door-koppel stekkers om meerdere lampen aan elkaar aan te sluiten

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rmlheruer
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 20, 2015

voldoen perfect aan het doel waarvoor ik ze bestelde (boot)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door johangantois
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 02, 2015

Alles ok goals besteld en in orde

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door polleke_d
  • Geverifieerde Koper
  • May 14, 2015

Leuke srtips om verlichting te maken in caravan.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest