English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Klein en Slim Dagaanbiedingen Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (20 reviews)
Schrijf een review
  • Door poeuck
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 04, 2016

objet conforme à la description, reçu assez rapidement.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mattos.ae
  • Geverifieerde Koper
  • May 10, 2016

Produto excelente, exatamente como anunciado, recomendo a todos.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Maria S.
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 15, 2015

Very useful, exactly as pictured.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door alexandre naves
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 26, 2014

muito bom o produto, site confiavel

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Boogiebilly
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 19, 2013

I use and lose these things often enough and my local supplier keeps upping the price on me so MiniInTheBox.com came to my rescue! This lens cleaning pen for digital cameras is a high quality product comparable to ALL the others I have paid considerably more for in the past. It does the job. I happily bought two of them at a better price than I can buy one locally! Excellent product!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door francesco
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 19, 2013

ottimo prodotto consigliato facile da usare leggero e poco ingombrante
da tenere nella borsa fotografica
molto utile

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jerome
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 29, 2012

sur produit et surtout très pratique et plus le prix , je recommande

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tof
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 26, 2011

tres pratique pour les poussier ( app photo )
ne pas avoir peur site tres sur , j'ai fait plusieur achat toujours ok....

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jobahazivilmos
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 27, 2016

Nice design, perfect for the task of it. Not the best material, however for this price it is really corect.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door adeline
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 30, 2015

produit conforme à la photo , le délais de livraison a été rapide

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 lensreinigingsdoekje pen voor digitale camera's
11%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 2.99
 Lenspen voor Canon, Nikon, Sony, Olympus camera\'s, met UV MCUV-filters
1% koopUSD $ 1.99
 52mm dc-sn zonnekap
2% koopUSD $ 2.99
 universele opblaasbare lucht blazen flash diffuser voor alle Speedlite flitser 600EX 580EX 430EX SB-910 SB-900
3% koopUSD $ 4.99
 Infrarood-Fernbedienung afstandsbediening voor Pentax
4% koopUSD $ 2.99
 5-in-1 schoonmaakset voor digitale camera camcorder
5% koopUSD $ 5.99
 m42 lens voor canon eos 450d ef 50d 500d 1000d 5d adapter
6% koopUSD $ 3.99
 fotga® all-in-one verstelbare 530nm-750nm infrarood ir pas x-ray lens filter 77mm
7% koopUSD $ 39.99
 7-in-1 Lens Cleaning Kit voor Canon / Nikon / Pentax / Sony Air Brower zachte doek Clean (willekeurige kleur)
9% koopUSD $ 7.99
 dengpin neopreen zachte beschermer camera dslr slr lens pouch zak van het geval voor sony nikon canon pentax grootte sml xl 4 stuks
10% koopUSD $ 24.99
 reinigen cameralens rubber orkaan lucht stof blower (l)
11% koopUSD $ 2.99
 Kingma en-EL14 digitale camera batterij voor de Nikon D3100 D3200 D5100 d3300 d5200 D5300 P7000 P7100 mh-24
12% koopUSD $ 14.99
 nek-schouder camera riem enkele schouder sling zwarte riem voor slr dslr-zwart / oranje / geel / groen
13% koopUSD $ 12.99

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
BTest