English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (20 reviews)
Schrijf een review
  • Door poeuck
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 04, 2016

objet conforme à la description, reçu assez rapidement.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mattos.ae
  • Geverifieerde Koper
  • May 10, 2016

Produto excelente, exatamente como anunciado, recomendo a todos.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Maria S.
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 15, 2015

Very useful, exactly as pictured.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door alexandre naves
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 26, 2014

muito bom o produto, site confiavel

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Boogiebilly
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 19, 2013

I use and lose these things often enough and my local supplier keeps upping the price on me so MiniInTheBox.com came to my rescue! This lens cleaning pen for digital cameras is a high quality product comparable to ALL the others I have paid considerably more for in the past. It does the job. I happily bought two of them at a better price than I can buy one locally! Excellent product!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door francesco
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 19, 2013

ottimo prodotto consigliato facile da usare leggero e poco ingombrante
da tenere nella borsa fotografica
molto utile

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jerome
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 29, 2012

sur produit et surtout très pratique et plus le prix , je recommande

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tof
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 26, 2011

tres pratique pour les poussier ( app photo )
ne pas avoir peur site tres sur , j'ai fait plusieur achat toujours ok....

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jobahazivilmos
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 27, 2016

Nice design, perfect for the task of it. Not the best material, however for this price it is really corect.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door adeline
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 30, 2015

produit conforme à la photo , le délais de livraison a été rapide

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 lensreinigingsdoekje pen voor digitale camera's
11%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 2.99
 Lenspen voor Canon, Nikon, Sony, Olympus camera\'s, met UV MCUV-filters
1% koopUSD $ 1.99
 7-in-1 Lens Cleaning Kit voor Canon / Nikon / Pentax / Sony Air Brower zachte doek Clean (willekeurige kleur)
2% koopUSD $ 7.99
 3-in-1 Reinigingsset voor Digitale Camera Camcorder
3% koopUSD $ 5.99
 Lenspen Lens Cleaning Pen voor Canon / Nikon / Sony / Olympus UV MCUV Filters
4% koopUSD $ 2.99
 8 Adapter Ring Lens Hood Set voor Filer (Klein formaat te groot formaat)
5% koopUSD $ 9.99
 6-in-1 Micro Fiber CCD Swab Reinigingsset voor Camera
6% koopUSD $ 5.99
 reiniger weefsel voor camera lens
7% koopUSD $ 1.99
 3-in-1 Reinigingsset voor Digitale Camcorder
9% koopUSD $ 5.99
 lens reinigingssysteem LENSPEN lp-1 lens schoonmaken pen
10% koopUSD $ 4.99
 meike® geleid macro ringflitser fc-100 voor canon nikon pentax olympus dslr camera camcorder
11% koopUSD $ 34.99
 universele 12x telelens hd groene film optisch glas afneembare lens voor iPhone htc samsung sony
12% koopUSD $ 12.99
 ingebouwde 4GB TF card video bedrijf draagbare recorder hd pen verborgen camera camcorder mini dv dvr
13% koopUSD $ 19.99

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
CTest