English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (23 reviews)
Schrijf een review
  • Door Milou
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 22, 2014

De laptophoes kwam dubbelgevouwen door de bus, waardoor er een vouw in zit die er niet meer uit wil. Daarentegen is het prettige laptophoes! Goed gevoerd en de print is heel erg gaaf, ik heb er zelfs complimenten over gekregen.

The laptop sleeve came folded through my mailbox, whereby the sleeve has a fold that can't get out anymore. On the other hand it is a nice laptop sleeve! The lining (the thickness inside) is good and the print is awesome, I even got some compliments about it.

luipaard print neopreen laptop sleeve geval voor 10-15
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door leyla-jansen
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2014

A very nice laptop sleeve and very good service!
First they sent me the wrong size but when I told them they instantly sent me a new one in the right size!

The sleeve is really cool and the zipper works great :D I love the leopard print!
Thanks!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Wonderful!
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 04, 2013

Wonderful design and material! My colleagues are asking me to get this item for them ASAP! Looks really cool..

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ange
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 26, 2013

Great Laptop Case. Very cool looking, fits well and has a good thickness for protection.
Highly recommended.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Vero Sánchez
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 13, 2015

Lo he recibido antes de lo que pensaba, en perfectas condiciones. Es lo que compre, así que perfecto.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marie
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 11, 2015

Très bon produit. Reçu dans les délais

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door denniswissink
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 25, 2014

Mijn dochter is er superblij mee

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door alex_coronard
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 11, 2014

Me llegaron los productos en perfectas condiciones, como siempre, el servicio al cliente aun sigue malo mas refuerzo por favor...

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door darosjd
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 10, 2014

Fiquei satisfeita com a minha compra, venho do jeito que eu imaginava! E dentro do prazo anunciado!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door keyll1995
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 24, 2014

hele fijne en mooie hoes! zeker een aanrader!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 zebra streep neopreen laptop sleeve geval voor 10 "11" 13 "15" ipad macbook dell hp acer samsung
48% koopUSD $ 8.99
 bohemien etnische stijl 13 inch laptop sleeve geval zak
5% koopUSD $ 14.99
 bohemien etnische stijl 15 inch laptop tas
4% koopUSD $ 13.99
 Leopard Notebook Computer Twee handtas voor alle notebook
3% koopUSD $ 6.00
 Waterdichte hoes met afbeelding van fiets tegen muur, voor 7"/10"/11"/13"/15" laptops & tablets
3% koopUSD $ 9.99
 laptop Dubbelzijdig gebruik mouw geval 10 "12" 13 "14" 15 "17" (2 kleuren)
3% koopUSD $ 10.99
 11 "13" 15 "pauwenveer laptop sleeve case voor de MacBook Air pk dell sony toshiba asus acer
3% koopUSD $ 8.99
 Laptophoes Met Franse Ansichtkaartdesign
2% koopUSD $ 10.99
 TWP Donkergrijs Leopard Notebook Laptop tas voor 14 "laptop HP / DELL / SONY / Toshiba / Asus / Acer
2% koopUSD $ 9.99
 "Ice Cream Dog" Patroon Nylon Materiaal Waterdicht Sleeve Case voor 11 "/ 13" / 15 "Laptop & Tablet
2% koopUSD $ 11.99
 laptop tablet sleeve geval postkaart patroon waterdicht voor 7 "10" 11 "13" 15 "
2% koopUSD $ 8.99
 klassieke luipaard laptop sleeve notebook tas laptop case cover liner bag schokbestendig 15,6 inch
1% koopUSD $ 15.99
 Elonno Fashion Zebra Neopreen Laptop Sleeve Case tas Pouch Cover voor 13\'\' MacBook Pro / Air Dell HP Acer
1% koopUSD $ 8.99
 Exco 14 "relief dot neopreen laptop sleeve geval blauw zwart roze zilver
1% koopUSD $ 17.99
 "Kleurrijke Lines" Patroon Nylon Materiaal Waterdicht Sleeve Case voor 11 "/ 13" / 15 "Laptop & Tablet
1% koopUSD $ 9.99
 "Rode Vlag van Engeland" Patroon Nylon Materiaal Waterdicht Sleeve Case voor 11 "/ 13" / 15 "Laptop & Tablet
1% koopUSD $ 10.99
 Zebra Laptop Sleeve Case voor MacBook Air Pro / HP / DELL / Sony / Toshiba / Asus / Acer
1% koopUSD $ 10.99
 Laptophoes met afbeelding olifant, voor MacBook Air Pro/HP/Dell/Sony/Toshiba/Asus/Acer 11", 13" en 15"
1% koopUSD $ 10.99
 meesterwerk neopreen laptop sleeve case voor 10-15 "macbook dell hp acer samsung
1% koopUSD $ 9.99
 vreemde kikker neopreen laptop sleeve geval voor 10-15 "ipad macbook dell hp acer samsung
1% koopUSD $ 10.99
 Eiffeltoren neopreen laptop sleeve geval voor 10-15 "ipad macbook dell hp acer samsung
1% koopUSD $ 5.99
 11 "14" laptop ultrabook hoes hoezen geval voor dell Thinkpad macbook sony pk samsung acer milieuvriendelijke stoffen
1% koopUSD $ 7.99
 11.6 "12.1" 13.3 "bohemian laptop hoes mouwen waterdicht shakeproof geval voor dell Thinkpad macbook sony pk samsung
1% koopUSD $ 9.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest