English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (4544 reviews)
Schrijf een review
  • Door Aldin Hodzic
  • Geverifieerde Koper
  • May 24, 2013

Bin ganz zufrieden. Versand war auch schnell und einwandfrei...Dieses Produkt würde ich jedem empfehlen, ist ja suuoer günstig und, das wichtigste es funktioniert. Vielen Dank miniinthebox Team. Ihr seid legendär!!!

Gladiator - Polshorloge Voor Heren

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gladiator
  • Geverifieerde Koper
  • May 13, 2013

Ich bin sehr zufrieden mit der wahre.
Versand war sehr gut
Ich kann diesen Shop nur jedem weiterempfehlen

Gladiator - Polshorloge Voor Heren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MK
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 13, 2015

bin sehr zufrieden, nur der Stellknopf wackelt etwas wenn man ihn zum Uhrzeit einstellen rauszieht, aber für den Preis ist es OK

Gladiator - Polshorloge Voor Heren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door heuzontner
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2014

Optisch eine schöne Uhr, jedoch kaputt bei mir angekommen (Glas gebrochen) :(

Gladiator - Polshorloge Voor Heren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Henry Vu
  • Geverifieerde Koper
  • May 26, 2015

Looking at the picture I thought the watch is not as big as the actual size.
The watch is too big for me. I like the smaller one.

Gladiator - Polshorloge Voor Heren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pbaniski
  • Geverifieerde Koper
  • May 06, 2015

Lindo relogio, recebi o produto e fiquei muito satisfeito, mesmo tendo que pagar a taxa de importação creio que valeu a pena...

Gladiator - Polshorloge Voor Heren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rodolfo Conde
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 24, 2015

hello I would like them to correct the direction of delivery of my order . I'm sending the right direction delivery of my order. ( there was only one error in the number of home)

Gladiator - Polshorloge Voor Heren

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door PhoeN†X
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 21, 2015

спасибо, часы пришли. Но дата не работает( а хотелось бы. и Ремешок хлипкий(( пришлось заменить

Gladiator - Polshorloge Voor Heren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door milichray1999
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 13, 2015

The "Gladiator - Men's Watch Sports Army Steam Punk Style" that i purchased arrived on time but but the second point/hand had been out of its place. It was like that when i opened the package.

Here are photos.

Gladiator - Polshorloge Voor Heren Gladiator - Polshorloge Voor Heren Gladiator - Polshorloge Voor Heren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door danyelcayetano
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 01, 2015

Um pouco mais rústico do que eu esperava e o negocio que prende as fivelas é um pouco frági, porém, muito bom e creio que vale a pena pelo custo/benefício oferecido.

Gladiator - Polshorloge Voor Heren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Gladiator - Polshorloge Voor Heren
91%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 6.99
 Quartz herenhorloge met PU band en zwarte kast (verschillende kleuren)
4% koopUSD $ 7.99
 Stijlvol Herenhorloge In Modern Design
1% koopUSD $ 8.99
 mannen rennen ontwerp zwarte wijzerplaat pu lederen band quartz horloge
1% koopUSD $ 8.99
 Heren ronde wijzerplaat legering band Quartz analoog horloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 13.99
 mannen eenvoudige ronde pu dial band quartz analoog horloge van de sport (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 7.99
 Mannen Arabische cijfers Legering Kies siliconen band quartz analoog horloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 8.99
 mannen militaire stijl zwarte behuizing siliconen band quartz horloge (assortedcolors)
1% koopUSD $ 10.99
 mannen eenvoudige ronde rubber wijzerplaat band quartz analoog horloge van de sport (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 7.99
 Heren Multi-Function Digital Dial Rubber Band Quartz Analoog polshorloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 17.99
 skmei® mannen ronde wijzerplaat pu band buitensporten dubbele tijdzones geleid polshorloge 50m waterdicht
1% koopUSD $ 24.99
 Heren Multifunctionele LCD Digital Rubber Band polshorloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 22.99
 mannen wekker multifunctionele sportieve digitale siliconen band horloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 9.99
 Men\'s Military Style Fabric Band Quartz Wrist Watch (Assorted Colors)
1% koopUSD $ 10.99
 Heren Dual Layers Aantal ronde wijzerplaat siliconen band Quartz Analoog Sport Watch (assorti kleur)
1% koopUSD $ 7.99
 Heren Racing Style Rubber Case siliconen band quartz horloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 15.99
 Heren Casual Style Black Case siliconen band quartz horloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 11.99
 Heren Mechanisch Digital Silicon band sport chronograaf horloge
1% koopUSD $ 17.99
 Unisex Alloy ronde wijzerplaat siliconen band quartz analoog horloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 11.99
 mannen zakelijke stijl zilver legering quartz horloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 8.99
 mannen militaire dual tijdzones lederen band quartz horloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 25.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest