English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (28 reviews)
Schrijf een review
  • Door Umberto
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 16, 2013

Ottimo per ricaricare il tablet Samsung (non solo il Galaxy P1000, io lo uso sul galaxy tab 2) utilizzando il più comune cavetto con presa micro USB, evitando quindi di portarsi appresso cavi diversi. Il prezzo è talmente irrisorio e il vantaggio talmente elevato che l'acquisto è un MUST per ogni possessore di un Tablet Samsung. La spedizione, dal momento dell'ordine a quello della ricezione, è durata 30 giorni. Nessun problema di dogana.

Micro USB vrouwelijke adapter voor Samsung Galaxy P1000 Micro USB vrouwelijke adapter voor Samsung Galaxy P1000
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door victoria
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 24, 2015

Very handy. I use it for my galaxy tablet in combination with the hdmimicro usb cable

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sr-delarosa
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 25, 2015

CONVERSOR DE MICROUSB A CONECTOR GALAXY TAB

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door raoulabuelo
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 10, 2015

Todo correcto y muy rápido, el adaptador funciona perfectamente en mi tablet, el envío fué muy rápido y llego en perfectas condiciones.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cmfo75
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 03, 2015

Da para fazer o que queria fazer pois consigo carregar o meu tablet Samsung.....excelente.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door michael
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 31, 2015

Excellent value, no complaint. Michael

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aykun
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 01, 2014

with a samsung galaxy tab 7.7, it's really saving life for charging over micro usb.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ruthsuhail
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 30, 2014

les reitero mi confianza hacia uds. Y sus productos que siempre ha sido Dr mi agrado y Que Dios los bendiga hoy y siempre y tengan suerte en sus ventas :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MIGUEDECADI
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 16, 2014

Se adapta a lo que pedí y es totalmente funcional

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door finessi-sandro
  • Geverifieerde Koper
  • May 22, 2014

Perfetto come il precedente acquistato.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Micro USB vrouwelijke adapter voor Samsung Galaxy P1000
70%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 1.99
 2 Dual USB-poorten Charger Adapter EU Plug voor Samsung en iPhone Smartphone Device
9% koopUSD $ 2.99
 Micro USB vrouwelijke adapter voor Samsung Galaxy Tab P1000
9% koopUSD $ 0.99
 Micro USB vrouwelijke adapter kabel voor Samsung Galaxy Tab P1000
4% koopUSD $ 4.99
 2 USB Data Sync Battery Charger Cable voor Samsung Galaxy TAB TABLET PLUS 7.0 "
2% koopUSD $ 4.99
 micro usb data synchronisatie en laadkabel voor Samsung Galaxy telefoon en andere mobiele telefoons (zwart, 76.5cm)
2% koopUSD $ 1.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

BTest