English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Gemiddelde Beoordeling: 4 (16249 reviews)
Schrijf een review
  • Door MTWVDB
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 29, 2013

UITELICHTE REVIEW

Hier ben ik blij mee, ik heb altijd vieze glazen en zo kan je je bril snel even poetsen, handiger dan met een doekje!

Mini microvezel brilreinigingsclip (willekeurige kleur)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door owk5
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 16, 2014

Хорошая вещь)))) рада покупке)

Mini microvezel brilreinigingsclip (willekeurige kleur)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Clara
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 15, 2013

Does its job way better than any cleaning cloth would, so I really really like it (:
(It got dirty very easily though and now I have no idea how to wash it, haha. Guess I'll have to look into it...)

Mini microvezel brilreinigingsclip (willekeurige kleur)      Mini microvezel brilreinigingsclip (willekeurige kleur)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Great product
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 22, 2013

I had my doubts when I order this cleaners, I never imagine they were going to work so well on my glasses, they clean it better and easier than with any other cloth, I regret I didn´t ordered a dozen.

Mini microvezel brilreinigingsclip (willekeurige kleur)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Мария
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 19, 2013

Очень полезная вещь, т.к. очки постоянно пачкаются и не каждая салфетка может очистить их до конца, не оставляя разводов. На зеркальных солнцезащитных очках пыль и разводы видны еще больше. Купила мини очиститель, полминуты и мои красавцы снова сияют=)

Mini microvezel brilreinigingsclip (willekeurige kleur)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Quim
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 12, 2013

Cómodo práctico, útil y barato! ¿Que mas se puede pedir?

Mini microvezel brilreinigingsclip (willekeurige kleur)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Linda Thorén
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 09, 2013

Jätte praktiska att ha ligga i väskan, bilen, stugan mm.
Jätte nöjd!

Mini microvezel brilreinigingsclip (willekeurige kleur)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Geniale
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 22, 2013

Idea innovativa, a basso costo e utilissima!

Mini microvezel brilreinigingsclip (willekeurige kleur)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door сергей
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 10, 2013

заказал 27.05.13 получил 5.07.13 на почте. Очень удобная вещица. Чистит стекло идеально и без усилий, быстрее чем тряпочкой. Всем рекомендую!!!

Mini microvezel brilreinigingsclip (willekeurige kleur)      Mini microvezel brilreinigingsclip (willekeurige kleur)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door great tool...
  • Geverifieerde Koper
  • May 31, 2013

I got this glass cleaner clip thinking.. oh well, it is only a $1... It is a great little tool. Works really well. Especially if you use a little glass solution. Great price too.. I have bought 4!!!

Mini microvezel brilreinigingsclip (willekeurige kleur)      Mini microvezel brilreinigingsclip (willekeurige kleur)
Antwoord Was dit nuttig? (6) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Mini microvezel brilreinigingsclip (willekeurige kleur)
5%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 0.99
 Voet Massagers Handleiding Infrarood
1% koopUSD $ 7.99
 massage handschoen met 9 360-graden-roller, 3 willekeurige kleuren
1% koopUSD $ 9.99
 mannen multifunctionele scheerapparaat scheermes
2% koopUSD $ 6.99
 Bloedsomloop bevorderende en ontspannende hoofdhuid massage-hulpmiddel (willekeurige kleur)
2% koopUSD $ 1.99
 Trimmers & Clippers Heren / Uniseks / Dames Gezicht Electrisch / Scheerapparaat Met ScheerkappenWaterproof / Ergonomisch Ontwerp /
3% koopUSD $ 2.99
 Voet Massagers Handleiding Shiatsu / Rollen Stimuleer de cellen en haarzakjes om de bloodcirculatie en het metabolisme te versnellen
3% koopUSD $ 1.99
 5in1 multifunctionele nagelriem remover gezicht porien schoner & gezichtsbehandeling stimulator met 5 kop (werkt op 2 AA-batterij)
4% koopUSD $ 7.99
 Rubber Made Snurken Stop Device
4% koopUSD $ 0.99
 axon hoortoestel (v163)
5% koopUSD $ 11.99
 Schouder / Achterkant / Middel Electrisch MagneettherapieVerlicht algemene vermoeidheid / Verlicht rugpijn / Verlicht pijn in nek en
5% koopUSD $ 12.99
 Haarverwijdering Heren Gezicht / Others Handleiding Waterproof / Nat/Droogscheren / LED Lamp Nat en Droog Scheren
6% koopUSD $ 7.59
 Pijnloos Haarverwijderingswondermiddel
6% koopUSD $ 2.99
 detox voet patch
7% koopUSD $ 3.99
 4 stuks een set vervangende elektrische tandenborstel koppen zachte haren sb-17a voor Oral B
7% koopUSD $ 2.99
 Tandenbleekset voor thuis
8% koopUSD $ 13.99
 buik mymi buik treatement dunne lichaam wonder patch
8% koopUSD $ 7.99
 Draagbare Mooie en geindividualiseerde geneeskunde Case (willekeurige kleur)
9% koopUSD $ 2.99
 Manual Scheren Dames Others Scheren Accessoires LED Lamp Droog Scheren Legering
10% koopUSD $ 5.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest