English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (151 reviews)
Schrijf een review
  • Door patrickcesta
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 20, 2014

ottimo adattatore HDMI/mini HDMI molto comodo visto che la maggior parte dei nuovi prodotti elettronici funzionano con questa spina !!! consigliato !!!

mini HDMI male naar HDMI adapter vrouwelijke mini HDMI male naar HDMI adapter vrouwelijke
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Antonio
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2014

Gostei muito como eu esperava agora posso ligar meu tablet na minha Tv.

mini HDMI male naar HDMI adapter vrouwelijke
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rick Pagen
  • Nov 17, 2013

Ben heel tevreden met de mini hdmi sluit goed en stevig op de hdmi aan.

mini HDMI male naar HDMI adapter vrouwelijke mini HDMI male naar HDMI adapter vrouwelijke
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door miguel angel
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 23, 2013

envio en plazo , todo ok y funciona ,perfecto

mini HDMI male naar HDMI adapter vrouwelijke
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ricardo Miranda
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2013

Fiquei muito satisfeito com a encomenda funciona lindamente correspondeu completamente as minhas expectativas

mini HDMI male naar HDMI adapter vrouwelijke
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door crisnsouza
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 15, 2015

Muito bom. Recomendo. Levou cerca de 2 meses para chegar

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vaishrj
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 13, 2014

works great with netbook and TV

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tmil
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 15, 2014

Works surprisingly well. Very pleased with the quality of this product.

I have been using this product almost weekly with my Samsung full-hd TV and my Empire Electronix tablet (based on rk3066 arm chip). I didn't think it would work this well at first. I even just bought it to see if it would work. Now I'm very pleased with the outcome.

5 stars!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jon
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 14, 2013

This connector works great, great price and fast shipping.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Luis
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2013

Product arrived in 12 days, it's working as described, everything ok.
I'll continue to shop here.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 mini HDMI male naar HDMI adapter vrouwelijke
38%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 1.99
 Micro HDMI male naar HDMI adapter vrouwelijke voor de Samsung Galaxy S3 I9300 ea
22% koopUSD $ 0.99
 USB Female naar Micro USB Male Adapter voor Samsung Galaxy S3 I9300 ea
5% koopUSD $ 1.99
 Nieuwe Slim 6ft Micro HDMI AV-kabel voor Samsung mobiele telefoon
2% koopUSD $ 2.99
 Micro USB Male naar USB Female OTG kabel voor Samsung Galaxy S3 I9300 ea
2% koopUSD $ 0.99
 Micro USB-Kabel  (zwart, 14cm)
1% koopUSD $ 0.99
 USB Female OTG kabel voor Samsung mobiele telefoon (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 1.99
 HDMI female naar mini + Micro Male Adapter voor Samsung mobiele telefoons ea
1% koopUSD $ 1.99
 MHL naar HDMI Adapter kabel voor Samsung Galaxy S3 I9300, S4 i9500 en Opmerking 2 N7100
1% koopUSD $ 6.99
 Mini HDMI male naar HDMI adapter vrouwelijke kabel voor Samsung Galaxy S3 I9300 ea
1% koopUSD $ 1.99
 USB Female naar Micro USB OTG-adapter Man voor Samsung mobiele telefoons ea
1% koopUSD $ 1.99
 usb synchronisatie en oplaadkabel voor de Samsung Galaxy Note 4 / s4 / s3 / s2 en nokia / htc / sony / lg (200cm lengte)
1% koopUSD $ 2.99
 Zwart Galaxy S2 i9100 Micro USB 5 pin naar S4 Note3 S3 Note2 11PIN Adapter voor MHL HDMI HDTV
1% koopUSD $ 3.99
 Dock 30Pin iphone 4s ipad Female naar Micro USB 2.0 Male Adapter voor Samsung Galaxy Opmerking 2 N7100 S4 i9500
1% koopUSD $ 2.99
 Dock 30Pin iphone 4S ipad Female naar Micro USB 3.0 Male Adapter voor Samsung Galaxy Note3 N900 N9000
1% koopUSD $ 3.99
 Unbrick Download 301K USB Mode JIG voor Samsung Galaxy S2 I9100 en anderen
1% koopUSD $ 0.99
 Micro Auto Charger voor Samsung mobiele telefoon (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 2.99
 USB Data Kabel voor Samsung mobiele telefoon (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 0.99
 USB Male naar Micro USB Male Adapter voor Samsung Galaxy S3 I9300 ea
1% koopUSD $ 1.99
 USB Female naar Micro USB Male en USB-Man OTG kabel voor Samsung mobiele telefoons ea
1% koopUSD $ 2.99
 Micro USB Male naar USB Female OTG kabel voor Samsung Galaxy S3 I9300 ea
1% koopUSD $ 0.99
 hdtv TV AV videokabel voor Samsung Galaxy Tab P1000
1% koopUSD $ 3.99
 vlakke noodle micro usb-oplaadkabel voor de Samsung Galaxy S4 / S3 / s2 en htc / sony / lg / nokia (200cm lengte)
1% koopUSD $ 2.99
 2 stuks 95cm Originele USB 3.0 opladen en synchroniseren data kabel voor Samsung Galaxy S5/Note 3
1% koopUSD $ 9.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest