English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (123 reviews)
Schrijf een review
  • Door Super
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 19, 2013

Estou muito feliz com meu novo sabre de luz !
Otimo produto com otimo acabamento !
Recomendo !

mini lightsabre LED sleutelhanger (4 * AG3) mini lightsabre LED sleutelhanger (4 * AG3)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Moreno
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 27, 2013

mini spada laser molto carina, usata come portachiavi può essere anche utile.
prezzo ok

mini lightsabre LED sleutelhanger (4 * AG3)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Emmanuel
  • Geverifieerde Koper
  • May 30, 2013

muito legal, devia ter comprado mais do que um por que meus amigos ja estao querendo, chegou dentro do prazo

mini lightsabre LED sleutelhanger (4 * AG3) mini lightsabre LED sleutelhanger (4 * AG3)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Eduardo Araujo
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 18, 2013

Chaveiro excelente. Muito interessante.

mini lightsabre LED sleutelhanger (4 * AG3)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rafael Garcia
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 31, 2013

Embora tenha vindo com um pequeno amassado, o produto me agradou muito, pros fãs da série ou pra quem não conhece, é um ótimo produto.

mini lightsabre LED sleutelhanger (4 * AG3)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nivaldo
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 15, 2013

Não recebi ainda, achei muito interensante, para sinalizar aos amigos minha posição quando estiver pescando, ou fazendo outras etividades, quando receber, ja estou querendo comprar mais um para cada para minhas filhas e amigos de pesca, quanto ao preço muito bom. mesmo que tenha que pagar 100% de imposto, mesmo asim ainda esta barato! e ainda para sinalizar para meu cão, quando estiver longe de mim e istiver muito escuro!

mini lightsabre LED sleutelhanger (4 * AG3) mini lightsabre LED sleutelhanger (4 * AG3)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door joe.cool66
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 23, 2012

Good item, good price you are a little hero with it

mini lightsabre LED sleutelhanger (4 * AG3)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michelli
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 18, 2012

Achei que seria um pouco menor, mas mesmo assim, é bem legal. Ilumina bem.



Pra quem mora no Brasil. Meus Produtos chegaram em 1 mês, em SP.
Com certeza comprarei mais vezes.
=)

mini lightsabre LED sleutelhanger (4 * AG3)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Frenkey
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2011

Very usefull for my daughter, sometime she used as a light for looking her toys. ...good idea... kiddo

mini lightsabre LED sleutelhanger (4 * AG3)
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Crystabelle
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 23, 2011

It arrived to me in about a month & when i got it everybody who saw it wanted it, my friends, kids & hubby. The light of the LED is very strong and is green neon its about 10cm, the built quality is AAA+++ i would definitly recommend this to all my friends for sure and family here i uploaded some pics of how it arrived.

mini lightsabre LED sleutelhanger (4 * AG3)
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest