English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Klein en Slim Dagaanbiedingen Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (1409 reviews)
Schrijf een review
  • Door Александр
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 15, 2013

Получил сегодня 2 фонарика, качество изготовления отличное, небольшого размера, светят очень ярко, удобно в руке лежит, в общем все в восторге от них. Про цену я вообще молчу смешные цены. Единственный недостаток это долгая доставка, но это вина скорей всего нашей таможни.
Всем рекомендую и ещё буду заказывать!
Ещё аккумуляторы сразу закажу.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door RodrigoSoledade
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 27, 2013

Muito bom o mateiral, chegaram todos os produtos perfeitamente.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Михаил
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 23, 2013

фонарик нормальный, маленький, светит ярко, точно такой же у нас в продаже за 170р. без батареек ..

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jorge Pereira
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 10, 2012

NÃO COMPREM AQUI, DEMOROU 6 MESES PARA EU RECEBER MINHAS MERCADORIAS! FUI MUITO MAL TRATADO, NÃO ME RESPONDIAM, ME IGNORAVAM TODA VEZ QUE ENTRAVA EM CONTATO! AINDA TIVE QUE PAGAR 60% do valor daS mercadoriaS DE IMPOSTO, E DEMORARAM A ME ENVIAR AS MERCADORIAS, TUDO por culpa da empresa que me vendeu E DEPOIS DISSE QUE NÃO TINHA 1 item DO PEDIDO EM ESTOQUE e por isso ficaram segurando todas as outras mercadorias até repor o estoque. Fiz a compra em 16/11/2012 e só recebi agora 10/04/2013.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Владимер
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 23, 2012

Фонарик cool!!!Светит ярко, проверил весь соседний дом осветило!!Веревочка есть,
на руку можно повесить!! вобщем класный фонарик.Покупайте всё ровно в магазине дороже обойдётся !!

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carlo
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 20, 2012

piccola torcia resistente, da tenere sempre a portata di mano ad un costo minimo

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chokoples
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 19, 2012

I received my order! All it's okay! Thank you very much ! <3

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Paulo César
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 16, 2012

Preço muito bom, produto de boa qualidade e eu definiria como: Uma Luz no fim do Túnel..Maravilhosa!!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Minitorcia
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 10, 2012

Una torcia di piccole dimensioni ma che genera una luce molto potente. Facile da trasportare in tasca in qualunque occasione, pratica da impugnare e da accendere con il pulsante posto sulla parte posteriore.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jenya
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 02, 2012

Спосибо вам за товар получил ваш товар. Удачи вам огромное

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest