English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (1409 reviews)
Schrijf een review
  • Door danilo
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 20, 2013

ottima consistente affidabile al minimo costo: torcia mini professional supergadget

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door javi
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 19, 2013

Perfecto todo, Gracias a esta gran empresa

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jamrd
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2013

I really love the flashlight, i bought 4 and put one in each car and one in the saddle bags on my harley, other one by my bed , great light, dont know how you sell this for low price. thanks

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ALBERT
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 17, 2013

good!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Алксандр
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 16, 2013

Очень ярко светит, хороший фонарь, цена отличная! Советую брать!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pom
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 15, 2013

Excellent rapport qualité/prix.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hiure Gomes
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 13, 2013

Feita em material aluminio, é leve e boa resistencia. Facil manuseio e com otimo foco proporcionado pelos 9 leds. Recomendo

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Odon
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2013

La mini linterna de 9 LED me llego estropeada, la reclame y acabo de recibirla. Tengo que agradecer la prontitud con que se me atendio y se me dio respuesta. Recomiendo esta pagina por la profesionalidad en los envios.
Muchas gracias

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Boudou maurice
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 10, 2013

mini poids, mini encombrement et éclairage intense

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jorge Kingston
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 05, 2013

Pequena, prática, leve, bonitinha, ilumina bem, feita em alumínio (parece de boa qualidade), quanto a durabilidade vamos ver com o tempo, estou tão satisfeito que encomendei mais duas.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
CTest