English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Gemiddelde Beoordeling: 5 (1533 reviews)
Schrijf een review
  • Door Pedro
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 28, 2013

Por el precio que tiene, funciona muy bien.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Alessio
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 27, 2013

prodotto arrivato integro e nei tempi giusti, rapporto qualità prezzo ottima e fa anche una bella luce.
(pile non incluse)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tiago Oliveira
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 25, 2013

Muito bom produto, recomendo, chegou no prazo tudo certo.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jim fouts
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 23, 2013

I bought this flashlight to take to camp with 912 year olds and then with teens. Being a cabin leader I needed a flashlight with a bright beam, but one I could place by my bunk , this one fits the bill perfectly. The price is very, very reasonable, and it only takes 3 AAA batteries which I did not have to replace during the camp. When not in use in camp I put it in the the wife's car, for emergency use, because it is sturdy and has a strong beam. I would recommend this flashlight to anyone.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door JOSÉ MAURÍLIO
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 21, 2013

Adorei o produto,é de ótima qualidade.O prazo de entrega foi cumprido,o que me causou estranheza,pois já tive péssimas experiências com outros sites.Recomendo,com certeza!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kal
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 20, 2013

Muito bom, funcionou corretamente. recomendo a todos

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rafael
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 18, 2013

A lanterna cabe na palma da mão, mas a potência dela me surpreendeu. O produto tem a mesma qualidade de outros que encontramos no mercado. Ótimo produto!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tiago
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 17, 2013

Ótimo produto... qualidade superior a que imaginava... veio muito bem embalado... e chegou antes do previsto. Super recomendado!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door EDIMAR
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 17, 2013

EXCELENTE, VALE APENA.... O SITE É SENSACIONAL E O PRODUTO TAMBEM....

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Олег
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 17, 2013

Хороший фонарик.Цвет сильвер. Ребёнок будет рад.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest