English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia

Wereldwijde gratis verzending
Mogelijk gemaakt door LightInTheBox.com

|

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (920 reviews)
Schrijf een review
  • Door ano
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 27, 2014

Heb mijn bestelling goed in orde ontvangen. Ben erg tevreden mee.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ronenjet
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 10, 2014

mooi horloge ,lekker groot, draagt heerlijk ,leren band zit lekker om de pols

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door j-luisman
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 02, 2014

bestelling correct geleverd en voldoet aan de verwachting

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door katrien
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 29, 2013

Prachtig , groter dan verwacht ,
de 2 kleine klokjes op de achtergrond werken niet ,
maar zeker geen probleem !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Raja
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 28, 2013

Een heel fijn horloge! Ben heel erg blij mee en geniet ervan. Had het om toen ik op vakantie ging en hoorde dat ik een leuke horloge om had!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door f.noordenbos
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 28, 2013

dit horloge was voor een vriendin en ze was er zeer blij mee omdat het mooi staat
en goed zit

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lizzie
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 22, 2013

Heerlijk stoer horloge. Jammer dat er niet meer gaatjes in de band zitten.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jonas
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 21, 2013

Zeer mooi horloge!
Ook erg goedkoop
Levertijd klopte voor mij
Kwalitatief ook sterk

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Geweldig!
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 04, 2013

Ik was heel lang opzoek naar een horloge wat mooi was, maar tegelijkertijd ook niet te duur was en lekker zat. Dit was niet echt een makkelijke klus.

Ik was bij MiniInTheBox aan het zoeken naar sieraden, uiteindelijke kwam ik uit bij de horloges. Ik vond dit horloge heel erg mooi en besloot hem dan maar op de gok te bestellen. Na 2 weken kreeg ik het horloge binnen en ik was er super blij mee en draag hem dan ook elke dag! Het is zeer zeker een aanrader! Het horloge is het geld & wachten waard.

Verder vind ik het horloge stevig, hij is niet binnen 1 dag kapot en daar ben ik heel erg blij mee. Omdat het horloge niet uit Nederland komt, loopt bijna niemand ermee dus het een origineel horloge.

Trendy Unisex Kwartshorloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Els
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 11, 2012

Hallo

Is goed gegaan met de verzending
En ben er heel blij mee
En zal er zeken weer gaan kopen bij jullie
En het zijn ook leuke prijs allemaal
Bedankt

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Trendy Unisex Kwartshorloge
24%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 8.09
 Unisex Polshorloge Van Kwarts
12% koopUSD $ 5.95
 Heren Kwartshorloge Analoog
6% koopUSD $ 6.26
 Quartz analoog uniseks polshorloge met grote cijfers en PU leren band (verschillende kleuren)
4% koopUSD $ 4.49
 Unisex PU-Leren Horloge (verschillende kleuren te kiezen)
4% koopUSD $ 3.95
 Analoge Herenhorloge Met Leren Bandje (verschillende kleuren)
3% koopUSD $ 8.09
 Trendy Kwarts Polshorloge
2% koopUSD $ 3.99
 Kwarts Polshorloge Met Analoge Uurwerk Voor Heren
2% koopUSD $ 5.99
 Mechanisch Herenhorloge
2% koopUSD $ 20.79
 Waterbestendig  Kwartshorloge Met PU-Leren Bandje (Zwartkleurig)
2% koopUSD $ 4.99
 Argus Panoptes Sporthorloge Voor Heren
1% koopUSD $ 11.99
 vrouwen luxe diamant Eiffeltoren patroon gouden kast pu band quartz analoog horloge
1% koopUSD $ 5.59
 mannen semi-mechanische holle graveren gouden wijzerplaat zwarte pu band analoge horloge
1% koopUSD $ 17.59
 witte diamant hartvormige polshorloge q4
1% koopUSD $ 4.99
 Waterbestendig Herenhorloge Met PU-Leren Bandje
1% koopUSD $ 4.99
 Elegant Mechanisch Polshorloge
1% koopUSD $ 15.99
 Minotaur - Stijlvol Mechanisch Herenhorloge
1% koopUSD $ 18.19
 Stoer Kwarts Polshorloge Voor Heren
1% koopUSD $ 6.99
 Elegant Mechanisch Polshorloge Voor Heren (Zwart)
1% koopUSD $ 20.99
 Trendy Analoog Dameshorloge Met Kwart-Uurwerk
1% koopUSD $ 6.99
 Unisex Mechanisch Polshorloge Met PU-Leren Bandje (in verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 17.59
 Unisex PU-Polshorloge Met  Kwartsuurwerk
1% koopUSD $ 6.99
 Stoer Herenhorloge Met Rubberen Bandje
1% koopUSD $ 8.54
 Klassiek Dameshorloge Met Kwarts Uurwerk
1% koopUSD $ 4.59
 mannen pu analoge quartz horloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 4.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
BTest