English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4 (1076 reviews)
Schrijf een review
  • Door Anna Berezina
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 14, 2013

Великолепные часы!! Отличное качество! Все швы идеально ровные! Громко не тикают, что очень важно, когда часы ночью лежат на тумбочке около головы. Быстрая доставка. Заказывала, заказываю и буду заказывать на этом сайте!!!

Trendy Unisex Kwartshorloge

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ali
  • Geverifieerde Koper
  • May 26, 2013

Malk was very nice I liked it a lot and I will once again demand them

Trendy Unisex Kwartshorloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door b
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2013

já havia comprado outro relógio, mas logo q ele caiu no chão, quebrou.. com esse, até na agua ja fui e segue perfeitinho! modelo lindooo branquinho =)

Trendy Unisex Kwartshorloge
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Andressa
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 06, 2013

Lindo o relógio, chegou em 30 dias. Perfeito. Recomendo... estou in love total!

Trendy Unisex Kwartshorloge

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Анастасия
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 04, 2013

Выглядят замечательно! Подходят как девушкам, так и парням. Ремешок тонкий и мягкий. Очень легкие. В общем часы очень хорошие для своей цены!

They look great! Suitable both for girls and boys. The strap is thin and soft. Very light. So watch is very good for its price!

Trendy Unisex Kwartshorloge

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Мария
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 14, 2013

Часы прикольные, однако вместо ремешка рыжего цвета пришел яркокрасный, но зато это натуральная кожа.
Смотрится стильно, стиль унисекс: в равной степени подойдет и М, и Ж :)
хотя по размеру, уверенному, даже мужчинам больше :)

Trendy Unisex Kwartshorloge Trendy Unisex Kwartshorloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Juliana
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2013

Loja: Excelente. Chegou no prazo esperado e em perfeito estado. Muito bem embalado.

Produto: Material muito bom e bonito. Porem, ficou gigante no meu braço, noção que não da para ver apenas pela foto do produto, por isso envio a foto dele no meu braço.

Trendy Unisex Kwartshorloge

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Сергей
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 17, 2013

Очень качественные часы. Стильно

Trendy Unisex Kwartshorloge
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Thereza
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 18, 2012

Gostei Muito! MUitos elogios ;)

Trendy Unisex Kwartshorloge

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hermes Junio
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 07, 2012

Ficou ótimo na minha namorada, ela gostou muito do presente e até me pediu mais.

Trendy Unisex Kwartshorloge Trendy Unisex Kwartshorloge

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest