English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Klein en Slim Dagaanbiedingen Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (1056 reviews)
Schrijf een review
  • Door ali
  • Geverifieerde Koper
  • May 26, 2013

Malk was very nice I liked it a lot and I will once again demand them

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door b
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2013

já havia comprado outro relógio, mas logo q ele caiu no chão, quebrou.. com esse, até na agua ja fui e segue perfeitinho! modelo lindooo branquinho =)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Andressa
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 06, 2013

Lindo o relógio, chegou em 30 dias. Perfeito. Recomendo... estou in love total!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Анастасия
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 04, 2013

Выглядят замечательно! Подходят как девушкам, так и парням. Ремешок тонкий и мягкий. Очень легкие. В общем часы очень хорошие для своей цены!

They look great! Suitable both for girls and boys. The strap is thin and soft. Very light. So watch is very good for its price!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Мария
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 14, 2013

Часы прикольные, однако вместо ремешка рыжего цвета пришел яркокрасный, но зато это натуральная кожа.
Смотрится стильно, стиль унисекс: в равной степени подойдет и М, и Ж :)
хотя по размеру, уверенному, даже мужчинам больше :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Juliana
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2013

Loja: Excelente. Chegou no prazo esperado e em perfeito estado. Muito bem embalado.

Produto: Material muito bom e bonito. Porem, ficou gigante no meu braço, noção que não da para ver apenas pela foto do produto, por isso envio a foto dele no meu braço.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Сергей
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 17, 2013

Очень качественные часы. Стильно

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Thereza
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 18, 2012

Gostei Muito! MUitos elogios ;)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hermes Junio
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 07, 2012

Ficou ótimo na minha namorada, ela gostou muito do presente e até me pediu mais.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Geweldig!
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 04, 2013

Ik was heel lang opzoek naar een horloge wat mooi was, maar tegelijkertijd ook niet te duur was en lekker zat. Dit was niet echt een makkelijke klus.

Ik was bij MiniInTheBox aan het zoeken naar sieraden, uiteindelijke kwam ik uit bij de horloges. Ik vond dit horloge heel erg mooi en besloot hem dan maar op de gok te bestellen. Na 2 weken kreeg ik het horloge binnen en ik was er super blij mee en draag hem dan ook elke dag! Het is zeer zeker een aanrader! Het horloge is het geld & wachten waard.

Verder vind ik het horloge stevig, hij is niet binnen 1 dag kapot en daar ben ik heel erg blij mee. Omdat het horloge niet uit Nederland komt, loopt bijna niemand ermee dus het een origineel horloge.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Dames Modieus horloge Kwarts PU Band Zwart Wit Rood Bruin
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 5.09
 yoonheel Dames Modieus horloge Kwarts Metaal Band Zilver
1% koopUSD $ 5.86
 Voor Stel Modieus horloge Kwarts Vrijetijdshorloge Silicone Band Groen Roze Geel roze
1% koopUSD $ 6.83
 Dames Modieus horloge Kwarts PU Band Zwart Wit Rood Bruin Wit Zwart Bruin Rood
1% koopUSD $ 5.94
 Band Vintage Luipaard  Paars Bruin Rood Blauw Khaki
1% koopUSD $ 5.86
 Dames Modieus horloge Kwarts PU Band Bohemien Zwart Blauw Rood Orange Beige Bruin Rood Blauw Lichtblauw
1% koopUSD $ 5.86
 Dames Modieus horloge Armbandhorloge Kwarts Roestvrij staal Band Bangle armband Elegante horloges Zwart Wit Rood Roze
1% koopUSD $ 9.77
 Dames Modieus horloge Armbandhorloge Kwarts Punk PU Band Bohemien Elegante horloges Meerkleurig Fuchsia Bruin Rood Groen Blauw
1% koopUSD $ 5.09
 Dames Modieus horloge Kwarts PU Band Cartoon Zwart Blauw Rood Orange Groen Geel Oranje Geel Rood Groen Blauw
1% koopUSD $ 5.09
 Dames Modieus horloge Kwarts Waterbestendig Leer Band Grijs Grijs
1% koopUSD $ 11.72
 Dames Modieus horloge Armbandhorloge Kwarts Leer Band Zwart Wit Blauw Rood Paars Bruin Rood Blauw Jager Groen Lichtblauw
2% koopUSD $ 5.09
 mode voor vrouwen uil nationale weven zuid-korea style ketting diy horloge
2% koopUSD $ 5.09
 Dames Modieus horloge Vrijetijdshorloge Kwarts imitatie Diamond Leer Band Zwart Wit Blauw Rood Bruin Groen Roze Paars Beige rozeRood
2% koopUSD $ 5.09
 Heren Dames Dress horloge Modieus horloge Polshorloge Kwarts Leer Band Rood # 4 5 # Zwart Wit/bruin bruin-Goud
3% koopUSD $ 5.86
 Xu™ Heren Dames Uniseks Dress horloge Kwarts Roestvrij staal Band Zilver Goud Goud Rose Goud Zilver Goud/Wit Goud Rose
3% koopUSD $ 6.83
 Dames Kwarts Band Vintage Brons Bronzen
3% koopUSD $ 3.39
 Dames Uniseks Modieus horloge Polshorloge Armbandhorloge Kwarts Kleurrijk Strass imitatie Diamond PU BandVintage Glitter Bohemien
4% koopUSD $ 5.86
 Heren Dames Voor Stel Modieus horloge Gesimuleerd Diamant Horloge Kwarts Zwitsers Designer imitatie Diamond Roestvrij staal BandZilver
4% koopUSD $ 12.70
 Dames Modieus horloge Armbandhorloge Kwarts Band Bangle armband Zilver Wit
4% koopUSD $ 5.94
 Dames Modieus horloge Kwarts imitatie Diamond Leer Band Luipaard  Blauw Rood Groen Paars Geel Paars Geel Rood Groen Blauw
5% koopUSD $ 9.77
 Uniseks Modieus horloge Polshorloge Vrijetijdshorloge Kwarts / Leer Band Vrijetijdsschoenen Zwart Wit Wit Zwart Zwart / Rood Rood Blauw
5% koopUSD $ 7.81
 Heren Dames Modieus horloge Kwarts Vrijetijdshorloge Leer Band Zwart Rood Bruin Wit Zwart Bruin Rood
5% koopUSD $ 6.83
 Heren Dames Voor Stel Modieus horloge Vrijetijdshorloge Kwarts Leer Band Zwart
6% koopUSD $ 5.09
 Dames Modieus horloge Armbandhorloge Gesimuleerd Diamant Horloge Kwarts vleugel imitatie Diamond Leer Band Glitter BohemienWit Blauw Rood
6% koopUSD $ 5.09
 Dames Modieus horloge Kwarts PU Band Wit Blauw Rood Groen Roze Wit Zwart Beige Groen Roze
6% koopUSD $ 5.09
 Dames Vrijetijdshorloge Japans Kwarts Band Wit
1% koopUSD $ 5.86

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
BTest