English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (3422 reviews)
Schrijf een review
  • Door Florin
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 22, 2013

Nice product, the light it's not too powerful, enough to keep it on at night without disturbing. It came with 3 AG13 batteries. It has about 6-7 colors.

Charmant lotusvormig kleurrijk LED-nachtlampje (3xAG13) Charmant lotusvormig kleurrijk LED-nachtlampje (3xAG13)
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tamika
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 12, 2013

i absolutely love this mini light , is changing color in 6 ways , U MUST BUY THIS

Charmant lotusvormig kleurrijk LED-nachtlampje (3xAG13)
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door surya
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 17, 2012

hi ..
I have received an amazing product.
I was lucky to find this website.
good service
good product
a unique product
and most importantly, it's cheap
it's amazing product

Charmant lotusvormig kleurrijk LED-nachtlampje (3xAG13) Charmant lotusvormig kleurrijk LED-nachtlampje (3xAG13)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Andi Molnar
  • Apr 05, 2014

The product is very pretty an changes from 7 different colors.I bought 1 for myself and 2 others to give as gifts to my family members. Since I know as soon as they see mine they shall want one of their own.

Charmant lotusvormig kleurrijk LED-nachtlampje (3xAG13)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Izzath
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2014

Its Really Charming as Stated! Give you five stars. Safely received in perfect condition. Cheers! Also I received a gift from you.

Charmant lotusvormig kleurrijk LED-nachtlampje (3xAG13)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Joann Drye
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 01, 2013

I purchased several Lotus Shaped Colorful LED Night Lights, to give to my card club for Christmas presents (shop early) and they are really lovely! I am so glad I found them and they were affordable to someone on Social Security. Thank you so much...

Charmant lotusvormig kleurrijk LED-nachtlampje (3xAG13)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Crystal Cordova
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 31, 2013

I ordered two of these lights. They are a great buy for the price. They are a good size although small; still bright for the size. All in all, I'd say I got my money worth.

Charmant lotusvormig kleurrijk LED-nachtlampje (3xAG13) Charmant lotusvormig kleurrijk LED-nachtlampje (3xAG13)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Bogdan
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 04, 2013

Great light. I have one and I ma very satisfied... :)

Charmant lotusvormig kleurrijk LED-nachtlampje (3xAG13)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door D0zzy
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 18, 2012

Woow...what a lovely little Lotus shaped LED night light. Bright and colorful. It's simply a great buy!

Charmant lotusvormig kleurrijk LED-nachtlampje (3xAG13) Charmant lotusvormig kleurrijk LED-nachtlampje (3xAG13)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Diya
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 23, 2012

This is an amazing product and the colors look really awesome at night.

Charmant lotusvormig kleurrijk LED-nachtlampje (3xAG13) Charmant lotusvormig kleurrijk LED-nachtlampje (3xAG13)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Charmant lotusvormig kleurrijk LED-nachtlampje (3xAG13)
73%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 1.99
 Romantisch roosvormig, in 7 kleuren veranderend LED-nachtlampje (3xAG13)
8% koopUSD $ 2.99
 Laughing Cat Shaped Kleurrijke LED Night Light (3xAG13)
2% koopUSD $ 2.99
 Charmant Roosvormig Rood Nachtlampje
2% koopUSD $ 1.99
 Stijlvolle LED-Nachtlamp
1% koopUSD $ 1.99
 charmante roos vormige 7 kleuren veranderen led nachtlampje
1% koopUSD $ 2.99
 Rose Heart Shaped Kleurrijke Light LED Night Lamp (3xLR44)
1% koopUSD $ 1.99
 Puppy Rotocast kleur veranderende Night Light
1% koopUSD $ 1.99
 Auto vormige kleurrijke LED Night Light (3xAG13)
1% koopUSD $ 2.99
 Coway Crystal Kerstboom Licht kleurrijke LED Night Light Kleine Boom Lamp
1% koopUSD $ 2.99
 coway chirstmas kerstman kleurrijke LED nachtlampje vakantieproducten
1% koopUSD $ 2.99
 Rose vormige kleurrijke LED Night Light met Branch (3xAG13)
1% koopUSD $ 2.99
 Kerstmissneeuwman Rotocast-kleur veranderende nachtlampje
1% koopUSD $ 2.99
 Bud Rose vormige kleurrijke LED Night Light met Branch (3xAG13)
1% koopUSD $ 2.99
 Paddestoel vormige kleurrijke LED Night Light
1% koopUSD $ 5.99
 Kerstmissneeuwman ontwerp plastic nachtlampje (willekeurige kleur x1pcs)
1% koopUSD $ 2.99
 Coway Crystal Ball kleurrijke LED Night Light
1% koopUSD $ 6.99
 Coway Kleurrijke Angel LED Night Light kerstproducten
1% koopUSD $ 2.99
 Coway Acryl Crystal Kleurrijke Swan LED Night Light
1% koopUSD $ 4.99
 Coway Colorful Acrylic Pagoda LED Nightlight
1% koopUSD $ 4.99
 diy haai romantische melkweg sterrenhemel projector nachtlampje voor kerstfeest
1% koopUSD $ 8.99
 Star Rotocast kleur veranderende Night Light (willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 1.99
 Yellow Rose vormige kleurrijke LED Night Light (3xAG13)
1% koopUSD $ 1.99
 pompoen Rotocast kleur veranderende nachtlampje
1% koopUSD $ 2.99
 coway kerst droom boom lichten lichtend vlinder mini boom led nachtlampje
1% koopUSD $ 15.99
 elektronische vlamloze led candle light (willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 3.99
 Coway Projectie Candle Electronic Voice LED Night Light (willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 3.99
 Plug Rotocast Kleur veranderende Night Light
1% koopUSD $ 1.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest