English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (699 reviews)
Schrijf een review
  • Door bay_91
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 10, 2014

Se siente un poco diferente al original, pero funcionan igual.
Buen precio, buen producto

MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mosquito45
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 25, 2014

Добротно сделан, цена приемлива, рекомендую!

MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cristiano
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 25, 2014

Buon prodotto funziona perfettamente non ci sono stati problemi per collegarlo alla console

MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Stine
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 19, 2014

Super cool og billigt! Der er kun en lille forskel fra disse til Nintendos produktet og så virker de lige som originalerne. Det hele var med. Remote, silikonebeskyttelse, sikkerheds-string + chuck. Det eneste lille minus er at silikonebeskytteren ikke kan beskytte i hullet hvor chucken skal i. Men det er en mindre detalje. Alt i alt et røverkøb! Det er til en gave og jeg tror min veninde bliver rigtig glad :) jeg måtte jo lige teste dem først :)

MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart) MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door le.sanctuaire
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 19, 2014

fonctionne parfaitement, pareille que l'original, de très bonne qualité, le prix parfait et livraison rapide. en recommande une autre directement, pour cause de douane, pas plus de 20€ par commande, donc à commander en plusieurs fois pour ne pas avoir de frais de douane.

MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Supersaiyan
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 29, 2013

Very cheap and nice quality. It is almost same as official remote control but lower price.

The front "camera" is slightly more sensitive as in official wiimote. For example the pointer moves a bit faster with same movement when holding side by side with official. This does not affect to game play since every game compensates the movement problems. Also the speaker sound and rumble is bit different.

The nunchuk controller is not that glossy plastic as official but it looks and works just same. The cord is same length. The strap is black and the rubber jacket are ok.

I highly recommend this for low cost option for kids breaking them often or cheap extra controllers for quests coming to play to your place.

MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart) MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jose Antonio Va
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 17, 2013

Me acaban de venir a entregar este pedido (1301131203304885) y pretenden cobrarme 26,14€ por algo de aduanas, ¿esto es normal?, de todos los pedidos anteriores que he recivido nunca me habian cobrado nada. Indiqueme si pago este importe o rechazo el pedido, Gracias por su atencion

MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door wii telecomando
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 10, 2013

Ho acquistato telecomando e nunchuk per WII, prezzo ottimo:meno della metà del negozio. Oggetto perfettamente funzionante,con custpdia in gomma e laccetto. Ha impiegato molto tempo ad arrivare ma perchè è rimasto fermo in dogana a Milano causa feste Natalizia, ma dalla Cina in 20gglavorativi è arrivato in Italia. Non ho pagato nessuna spesa ulteriore ne di spedizione ne di sdoganamento, e non ho dovuto telefonare in dogana per sbloccare il pacco, è arrivato direttamente a casa con la posta.

MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart) MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Pepito Perez
  • Sep 07, 2012

Perdona, ¿se podría pagar el producto nada mas que me llegara a mi casa? Es que no me fío dar mi numero de cuenta.

MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kimaldo
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 25, 2012

Hoy lo recibi,la espera realmente valio la pena excelente producto, pense que mi habian timado pero realmente me doy cuenta que esto es verdad y funciona muy bien no le pide nada al que viene en la consola.

MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
37%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 14.99
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk voor Wii/Wii U (verschillende kleuren)
7% koopUSD $ 19.99
 Stoer Racestuurtje Voor Wii (Zwrat)
5% koopUSD $ 5.49
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
5% koopUSD $ 16.99
 Dubbel Laadstation + Batterijen Voor Wii Afstandsbediening
5% koopUSD $ 9.99
 Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (zwart)
4% koopUSD $ 13.99
 Hoge kwaliteit MotionPlus voor Wii-afstandsbediening (wit)
3% koopUSD $ 5.99
 Nunchuk afstandsbediening voor Nintendo Wii
2% koopUSD $ 3.99
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (wit)
2% koopUSD $ 15.59
 Oplaadbare batterij (3600mAh) voor Wii remote controller
1% koopUSD $ 3.99
 Wii/Wii U  Racestuur Controller
1% koopUSD $ 8.12
 Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit)
1% koopUSD $ 16.99
 Infrarode sensorbalk voor Wii
1% koopUSD $ 3.49
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (rood)
1% koopUSD $ 15.99
 Nunchuk Controller voor Wii
1% koopUSD $ 3.99
 beschermende siliconen case voor Wii / Wii U afstandsbediening (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 2.83
 Nunchuk-controller, voor Wii/Wii U (blauw)
1% koopUSD $ 4.99
 polsband voor Wii / Wii U-afstandsbediening (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 0.99
 universele zwarte band voor wii / Wii U afstandsbediening
1% koopUSD $ 0.99
 MotionPlus-adapter + siliconen hoesje, voor Wii/Wii U afstandsbediening (wit)
1% koopUSD $ 7.99
 Europese voedingsadapter, voor Wii
1% koopUSD $ 12.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

BTest