English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (745 reviews)
Schrijf een review
  • Door Jasi
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 20, 2016

absolutely satisfied.... on time delivery

MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mosquito45
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 25, 2014

Добротно сделан, цена приемлива, рекомендую!

MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door wii telecomando
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 10, 2013

Ho acquistato telecomando e nunchuk per WII, prezzo ottimo:meno della metà del negozio. Oggetto perfettamente funzionante,con custpdia in gomma e laccetto. Ha impiegato molto tempo ad arrivare ma perchè è rimasto fermo in dogana a Milano causa feste Natalizia, ma dalla Cina in 20gglavorativi è arrivato in Italia. Non ho pagato nessuna spesa ulteriore ne di spedizione ne di sdoganamento, e non ho dovuto telefonare in dogana per sbloccare il pacco, è arrivato direttamente a casa con la posta.

MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart) MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Pepito Perez
  • Sep 07, 2012

Perdona, ¿se podría pagar el producto nada mas que me llegara a mi casa? Es que no me fío dar mi numero de cuenta.

MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kimaldo
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 25, 2012

Hoy lo recibi,la espera realmente valio la pena excelente producto, pense que mi habian timado pero realmente me doy cuenta que esto es verdad y funciona muy bien no le pide nada al que viene en la consola.

MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Thiago Marques
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 25, 2012

O controlador é muito bom vale a pena ...

Qualidade ótima.....

Melhor do que qualquer outro ai da concorrência....

Eu recomendo...Sem medo... rsrsrsrsr

MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Giuseppe
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 22, 2012

Vi consiglio vivamente di acquistare questo prodotto! Non presenta alcuna imperfezione e funziona come un telecomando Wii originale. Funziona bennissimo con la console Wii. Il MotionPlus (integrato) funziona perfettamente. I tempi di spedizione sono stati ottimi e il telecomando con il nunchuk era imballato alla perfezione.

MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart) MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door martina
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 19, 2012

prodotto uguale all'originale,lo consiglio vivamente x rapporto qualita' prezzo

MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Christian M.
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 27, 2011

Perfetto, sembra quasi sia l'originale, cambia solamente il guscio in silicone che è leggermente meno spesso dell'originale e forse le parti in plastica del controller sono più leggere, ma nel complesso è esattamente uguale all'originale, funziona senza nessun problema. Unica pecca che ho trovato è che la vibrazione è meno intensa dell'originale, ma roba di poco conto per questo prezzo! Io ne ho comprati 2 e ne sono rimasto soddisfatto. Temi di consegna come previsti e nessun costo di dogana aggiuntivo fortunatamente. Altra pecca ma credo sia colpa del corriere che l'ha consegnato, non ero in caso e il pacco mi è stato lasciato sopra al balcone alla mercè di tutti, fortuna l'ha ritirato subito un mio parente, se pioveva non so se la roba sarebbe ancora sana :D

MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cristiano
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 25, 2014

Buon prodotto funziona perfettamente non ci sono stati problemi per collegarlo alla console

MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
7%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 19.99
 wii / Wii U MotionPlus-afstandsbediening met Nunchuk (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 18.99
 afstandsbediening en de Nunchuk controller voor Wii / Wii U
1% koopUSD $ 15.99
 Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (zwart)
1% koopUSD $ 17.99
 Fabriek-OEM-WII- metMini-Polycarbonaat-Audio en Video-Batterijen en Opladers- voorNintendo Wii-
2% koopUSD $ 24.99
 4 x batterij& lader station dock + afstandsbediening en Nunchuk voor Nintendo Wii
2% koopUSD $ 37.99
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (rood)
3% koopUSD $ 19.99
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (wit)
4% koopUSD $ 19.99
 Gripstijl klassieke controller, voor Wii (zwart)
5% koopUSD $ 8.99
 afstandsbediening en de Nunchuk controller + case voor de wii / Wii U
5% koopUSD $ 17.99
 #-WII- metMini-Polycarbonaat-Audio en Video-Tassen, Koffers en Achtergronden- voorNintendo Wii U-
6% koopUSD $ 3.99
 Nieuwe Zwarte Nunchuk Controller voor Nintendo Wii
7% koopUSD $ 5.99
 Oplaadbare batterij Stand voor de Wii + 2 x 2800mAh oplaadbare batterijen + kabel Infrarood Sensor Bar voor de Wii (wit)
8% koopUSD $ 13.99
 beschermende siliconen case voor Wii / Wii U afstandsbediening (verschillende kleuren)
9% koopUSD $ 3.99
 Nunchuk afstandsbediening voor Nintendo Wii
9% koopUSD $ 6.99
 Klassieke controller voor Wii (wit)
10% koopUSD $ 7.99

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest