English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Klein en Slim Dagaanbiedingen Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (755 reviews)
Schrijf een review
  • Door mathilde1403
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 31, 2017

Bon produit, correspond à la description.
Prix et qualité vont de pairs.
Je n'hésiterais pas à passer encore une autre commande.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jasi
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 20, 2016

absolutely satisfied.... on time delivery

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mosquito45
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 25, 2014

Добротно сделан, цена приемлива, рекомендую!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door wii telecomando
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 10, 2013

Ho acquistato telecomando e nunchuk per WII, prezzo ottimo:meno della metà del negozio. Oggetto perfettamente funzionante,con custpdia in gomma e laccetto. Ha impiegato molto tempo ad arrivare ma perchè è rimasto fermo in dogana a Milano causa feste Natalizia, ma dalla Cina in 20gglavorativi è arrivato in Italia. Non ho pagato nessuna spesa ulteriore ne di spedizione ne di sdoganamento, e non ho dovuto telefonare in dogana per sbloccare il pacco, è arrivato direttamente a casa con la posta.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Pepito Perez
  • Sep 07, 2012

Perdona, ¿se podría pagar el producto nada mas que me llegara a mi casa? Es que no me fío dar mi numero de cuenta.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kimaldo
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 25, 2012

Hoy lo recibi,la espera realmente valio la pena excelente producto, pense que mi habian timado pero realmente me doy cuenta que esto es verdad y funciona muy bien no le pide nada al que viene en la consola.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Thiago Marques
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 25, 2012

O controlador é muito bom vale a pena ...

Qualidade ótima.....

Melhor do que qualquer outro ai da concorrência....

Eu recomendo...Sem medo... rsrsrsrsr

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Giuseppe
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 22, 2012

Vi consiglio vivamente di acquistare questo prodotto! Non presenta alcuna imperfezione e funziona come un telecomando Wii originale. Funziona bennissimo con la console Wii. Il MotionPlus (integrato) funziona perfettamente. I tempi di spedizione sono stati ottimi e il telecomando con il nunchuk era imballato alla perfezione.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door martina
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 19, 2012

prodotto uguale all'originale,lo consiglio vivamente x rapporto qualita' prezzo

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Christian M.
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 27, 2011

Perfetto, sembra quasi sia l'originale, cambia solamente il guscio in silicone che è leggermente meno spesso dell'originale e forse le parti in plastica del controller sono più leggere, ma nel complesso è esattamente uguale all'originale, funziona senza nessun problema. Unica pecca che ho trovato è che la vibrazione è meno intensa dell'originale, ma roba di poco conto per questo prezzo! Io ne ho comprati 2 e ne sono rimasto soddisfatto. Temi di consegna come previsti e nessun costo di dogana aggiuntivo fortunatamente. Altra pecca ma credo sia colpa del corriere che l'ha consegnato, non ero in caso e il pacco mi è stato lasciato sopra al balcone alla mercè di tutti, fortuna l'ha ritirato subito un mio parente, se pioveva non so se la roba sarebbe ancora sana :D

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 15.99
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (wit)
1% koopUSD $ 15.99
 wii / Wii U MotionPlus-afstandsbediening met Nunchuk (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 14.99
 afstandsbediening en de Nunchuk controller voor Wii / Wii U
1% koopUSD $ 11.99
 Fabriek-OEM-WII- metMini-Polycarbonaat-Audio en Video-Batterijen en Opladers- voorNintendo Wii-
1% koopUSD $ 14.99
 beschermende siliconen case voor Wii / Wii U afstandsbediening (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 1.94
 #-WII- metMini-Polycarbonaat-Audio en Video-Batterijen en Opladers- voorNintendo Wii-
1% koopUSD $ 13.74
 tweekleurige MotionPlus-afstandsbediening en Nunchuk controller voor Wii / Wii U (zwart-wit)
1% koopUSD $ 15.19
 Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit)
1% koopUSD $ 11.99
 Nunchuk Controller voor Wii
1% koopUSD $ 3.89
 Europese voedingsadapter, voor Wii
2% koopUSD $ 6.99
 Gripstijl klassieke controller, voor Wii (zwart)
2% koopUSD $ 6.39
 MotionPlus-adapter + siliconen hoesje, voor Wii/Wii U afstandsbediening (wit)
2% koopUSD $ 7.49
 Infrarode sensorbalk voor Wii
3% koopUSD $ 2.79
 Gripstijl klassieke controller, voor Wii (wit)
3% koopUSD $ 6.39
 #-WII- metOplaadbaar-Polycarbonaat-Audio en Video-Batterijen en Opladers- voorNintendo Wii-
3% koopUSD $ 10.39
 Hoge kwaliteit MotionPlus voor Wii-afstandsbediening (wit)
4% koopUSD $ 5.99
 bedraad turbo shock game controller voor de gamecube NGC en Wii / Wii U (wit)
4% koopUSD $ 7.99
 Nunchuk-controller, voor Wii/Wii U (blauw)
4% koopUSD $ 4.19
 Nunchuk afstandsbediening voor Nintendo Wii
5% koopUSD $ 3.89
 Afstandsbediening met Motion Plus Silicone Sleeve + Nunchuk Controller voor Wii / Wii U
5% koopUSD $ 11.19
 Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (zwart)
5% koopUSD $ 13.99
 Oplaadbare batterij Stand voor de Wii + 2 x 2800mAh oplaadbare batterijen + kabel Infrarood Sensor Bar voor de Wii (wit)
6% koopUSD $ 9.74
 Nunchuk Controller voor Nintendo Wii (wit)
6% koopUSD $ 3.89
 Koper Plating Component Audio en Video AV Kabel voor Wii - Grijs (2.0M)
6% koopUSD $ 4.49
 Controllers Voor Nintendo Wii
1% koopUSD $ 5.59

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest