English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Thanksgiving Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (716 reviews)
Schrijf een review
  • Door mathilde1403
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 31, 2017

Bon produit, correspond à la description.
Prix et qualité vont de pairs.
Je n'hésiterais pas à passer encore une autre commande.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jasi
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 20, 2016

absolutely satisfied.... on time delivery

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mosquito45
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 25, 2014

Добротно сделан, цена приемлива, рекомендую!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door katia_carletti
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 10, 2013

Ho acquistato telecomando e nunchuk per WII, prezzo ottimo:meno della metà del negozio. Oggetto perfettamente funzionante,con custpdia in gomma e laccetto. Ha impiegato molto tempo ad arrivare ma perchè è rimasto fermo in dogana a Milano causa feste Natalizia, ma dalla Cina in 20gglavorativi è arrivato in Italia. Non ho pagato nessuna spesa ulteriore ne di spedizione ne di sdoganamento, e non ho dovuto telefonare in dogana per sbloccare il pacco, è arrivato direttamente a casa con la posta.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jesuly10
  • Sep 07, 2012

Perdona, ¿se podría pagar el producto nada mas que me llegara a mi casa? Es que no me fío dar mi numero de cuenta.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kimaldo_3000
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 25, 2012

Hoy lo recibi,la espera realmente valio la pena excelente producto, pense que mi habian timado pero realmente me doy cuenta que esto es verdad y funciona muy bien no le pide nada al que viene en la consola.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door thiagomarques54
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 25, 2012

O controlador é muito bom vale a pena ...

Qualidade ótima.....

Melhor do que qualquer outro ai da concorrência....

Eu recomendo...Sem medo... rsrsrsrsr

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door giudimo
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 22, 2012

Vi consiglio vivamente di acquistare questo prodotto! Non presenta alcuna imperfezione e funziona come un telecomando Wii originale. Funziona bennissimo con la console Wii. Il MotionPlus (integrato) funziona perfettamente. I tempi di spedizione sono stati ottimi e il telecomando con il nunchuk era imballato alla perfezione.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chiamartimilla
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 19, 2012

prodotto uguale all'originale,lo consiglio vivamente x rapporto qualita' prezzo

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chrismass82
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 27, 2011

Perfetto, sembra quasi sia l'originale, cambia solamente il guscio in silicone che è leggermente meno spesso dell'originale e forse le parti in plastica del controller sono più leggere, ma nel complesso è esattamente uguale all'originale, funziona senza nessun problema. Unica pecca che ho trovato è che la vibrazione è meno intensa dell'originale, ma roba di poco conto per questo prezzo! Io ne ho comprati 2 e ne sono rimasto soddisfatto. Temi di consegna come previsti e nessun costo di dogana aggiuntivo fortunatamente. Altra pecca ma credo sia colpa del corriere che l'ha consegnato, non ero in caso e il pacco mi è stato lasciato sopra al balcone alla mercè di tutti, fortuna l'ha ritirato subito un mio parente, se pioveva non so se la roba sarebbe ancora sana :D

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 20.89
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (wit)
1% koopUSD $ 20.89
 afstandsbediening en de Nunchuk controller voor Wii / Wii U
1% koopUSD $ 16.99
 -- metWii MotionPlus Controllers- voorNintendo Wii Wii U-
1% koopUSD $ 19.99
 Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit)
1% koopUSD $ 16.99
 beschermende siliconen case voor Wii / Wii U afstandsbediening (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 1.89
 tweekleurige MotionPlus-afstandsbediening en Nunchuk controller voor Wii / Wii U (zwart-wit)
1% koopUSD $ 19.94
 -- metMini Audio en Video-Batterijen en Opladers- voorNintendo Wii-
1% koopUSD $ 19.99
 Controllers Voor Nintendo Wii Wii U
1% koopUSD $ 18.99
 MotionPlus-adapter + siliconen hoesje, voor Wii/Wii U afstandsbediening (wit)
1% koopUSD $ 9.49
 Nunchuk Controller voor Nintendo Wii (wit)
2% koopUSD $ 4.74
 Infrarode sensorbalk voor Wii
2% koopUSD $ 3.99
 Gripstijl klassieke controller, voor Wii (zwart)
2% koopUSD $ 8.99
 -- metPlat Draagbaar Noviteit Controllers- voorNintendo Wii Wii U-
3% koopUSD $ 8.99
 -- metMini Nieuwigheid-Metaal ABS-Audio en Video-Kabels en Adapters- voorNintendo Wii-
3% koopUSD $ 14.99
 motionplus motion plus + siliconen hoesje voor Nintendo Wii afstandsbediening spel
3% koopUSD $ 9.99
 Hoge kwaliteit MotionPlus voor Wii-afstandsbediening (wit)
4% koopUSD $ 7.59
 -Accessoiren Sets- voorNintendo Wii-
4% koopUSD $ 2.99
 afstandsbediening en de Nunchuk controller met beschermende siliconen case voor Wii / Wii U (wit)
4% koopUSD $ 18.04
 Draagbare Wii naar HDMI 720p/1080p omvormer met HDMI mannetje naar mannetje kabel (wit)
5% koopUSD $ 12.99
 bedraad turbo shock game controller voor de gamecube NGC en Wii / Wii U (wit)
5% koopUSD $ 10.44
 #-WII- metGaming Handvat-Polycarbonaat-Audio en Video-Controllers- voorNintendo Wii-
5% koopUSD $ 10.99
 -- metGaming Handvat Accessoiren Sets- voorNintendo Wii Wii U-
6% koopUSD $ 6.99
 -Kabels en Adapters- voorNintendo Wii-
6% koopUSD $ 5.69
 Controllers Voor Nintendo Wii
6% koopUSD $ 7.59
 grip stijl klassieke controller voor Wii / Wii U gratis verzending
1% koopUSD $ 8.99
 Batterijen en Opladers Voor Nintendo Wii Oplaadbaar
1% koopUSD $ 17.09
 Nunchuk Controller voor Wii
1% koopUSD $ 4.74
 wiel voor mario kart voor nintendo wii
1% koopUSD $ 5.69
 Beschermende siliconen case voor Wii Nunchuk
1% koopUSD $ 0.99
 tweekleurige beschermende siliconen case voor de Nintendo Wii / Wii U spel afstandsbediening en nunchuk
1% koopUSD $ 1.99
 Nunchuk afstandsbediening voor Nintendo Wii
1% koopUSD $ 4.74
 Wired Nunchuck Game Controller voor Nintendo Wii / Wii U (zwart + wit)
1% koopUSD $ 5.99
ATest