English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (2681 reviews)
Schrijf een review
  • Door Billy W
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 04, 2013

Het is een mega horloge, de beste dat ik al ooit heb gekregen. Coole kleuren. Je kan er zelfs kleine Lego blokjes op zetten voor de fun. Ik,kan er mee gaan zwemmen en in bad of douche. Ik 'moet hem dus nooit meer uit doen. Dank u minionthebox, dank u mama en papa voor dit mega coole horloge. Ik heb wel even moeten wachten. Maar het was de moeite waard

Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door roel
  • Geverifieerde Koper
  • May 31, 2012

Zeer leuke speelse horloge. Ikzelf ben leerkracht en al mijn kinderen zijn jaloers. :-D Dit is al de tweede identieke horloge die ik koop, voor een vriend die ook enthousiast was. Hij is zeer makkelijk aan de pols aan te passen. Je duwt gewoon een pinnetje eruit en je kan een blokje wegnemen.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

I think it's a very cool, playfull watch. I am a teacher and all the students of my school are jealous :-D
This is the second watch I buy, it's for a friend. It's very easy to adjust, without any instruments.

Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jan van Schie
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 22, 2013

Leuk speels horloge. Echt fun.
Helaas voor de herenpols een kortere band. De band van de solarwatch is groter.

Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door wanpenlin
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 02, 2015

นาฬิกา อันนี้น่ารักค่ะเหมือนในรูป สีสัน สดใส น่ารักค่ะ

Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door crazy_red_head
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 02, 2015

funny watch) bright and colorful
but I have been waiting for 2 months. 1 bad thing

Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michele Romero
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 25, 2015

Eu comprei super desconfiada porque nunca tinha comprado no site. Porém amei!!!!
O relógio chegou rápido e realmente é da qualidade que aparece nas fotos!
Como tenho o pulso muito fino, é difícil encontrar relógios que fiquem ajustados, e eu amei esse modelo porque facilmente consegui tirar dois gomos para ajudar ao meu braço!
Super recomendo o site e o fornecedor!!!!

Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jepy_Yamit
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 12, 2015

i love it. feel like a little child again.

Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door thomas
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 26, 2015

Montre originale, de bonne qualité, simple d'utilisation. Dommage qu'on n'ait pas une petite notice, il y a une fonction que je n'ai pas compris.

Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ana.barbulescu
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 20, 2015

Superb. Nice colors, a bit wide. Bought it for my son, but I like it too.

Culori frumoase

Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ivina051213
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 08, 2015

часики очень нравятся) большое спасибо!

Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje
55%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 4.99
 Veelkleurig digitaal uniseks horloge in Lego-stijl
16% koopUSD $ 5.99
 vrouwen blok baksteen stijl lcd digitale kleurrijke plastic band polshorloge
3% koopUSD $ 9.99
 vrouwen horloge mode touchscreen rode led digitale candy kleur
2% koopUSD $ 1.99
 Dames Zakhorloge Met Smiliepatroon
2% koopUSD $ 2.99
 vrouwen tv patroon vierkante behuizing pu band quartz horloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 8.99
 Women\'s Wood analoge quartz horloge armband (Multi-Colored)
1% koopUSD $ 4.99
 vrouwen tv patroon ronde kast pu band quartz horloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 8.99
 Uniek Kleurrijk Horloge Met Kwarts Uurwerk En PU-Leren Bandje
1% koopUSD $ 5.09
 vrouwen kijken eenvoudige ronde wijzerplaat quartz analoog horloge
1% koopUSD $ 6.99
 kinderrechten cartoon dolfijn patroon rode siliconen band quartz analoog horloge
1% koopUSD $ 2.99
 Tweetal Sporthorloges Met Rood LED-Display
1% koopUSD $ 8.99
 Unisex Multilayer Weave lederen band Quartz analoog armband horloge
1% koopUSD $ 10.19
 vrouwen-horloge bohemian multilayered leren armband
1% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen pu analoge quartz horloge (Rood)
1% koopUSD $ 6.99
 Vrouwen Eiffeltoren stijl pu analoge quartz horloge (wit)
1% koopUSD $ 5.94
 Unisex Lieveheersbeestje Style Alloy Analoog Quartz sleutelhanger ketting horloge (Brons)
1% koopUSD $ 3.99
 Unisex LOVE Style Alloy Analoog Quartz sleutelhanger ketting horloge (Brons)
1% koopUSD $ 3.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest