English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (2767 reviews)
Schrijf een review
  • Door k.alsaigh
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 24, 2013

Love it so much

High quality

Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sofi
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 12, 2013

Belle montre originale et pas chère. bien étanche.

Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje
Antwoord Was dit nuttig? (0) (2) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Antonio
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 22, 2013

Divertido,original y funcionando a las mil maravillas.Mi hijo como loco con su nuevo reloj.

Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jose
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 20, 2013

Me funciona correctamente y me llego en menos de 2 semanas,ademas me llego a españa sin aranceles ningunos que era mi único "temor" lo mejor es que toda la gente me coje la muñeca y me lo mira y pregunta donde lo he comprado ya que llama la atención

Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gueyrard
  • Jul 01, 2013

Super produit , reçu rapidement (15 jours)
Rétroéclairage vert , classe !! Pour moins de 8 euros !!!

Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje
Antwoord Was dit nuttig? (0) (2) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sonietta12
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 04, 2013

Fantastico orologio!
Perfetto per chi, come me, ama ricordare le innumerevoli ore di gioco trascorse con i famosi mattoncini Lego. Ottimo rapporto qualitàprezzo. Ne ho acquistati 2, uno per me e uno per il mio ragazzo, ma mi toccherà ordinarne presto un terzo in quanto mio padre minaccia di rubare il mio per sè :P L'unica pecca consiste nella grandezza: non proprio ideale per le donne e per chi ha il polso eccessivamente piccolo, come nel mio caso. Orologio originale, coloratissimo e unico nel suo genere. Senz'altro molto adatto a tutte le età e durante il periodo estivo. Consigliatissimo!

Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ivan
  • Geverifieerde Koper
  • May 28, 2013

Orologio come da previsione .... perfetto!!! e bellissimo!!!

Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door flo
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2013

It's almost exactly as it's pictured (not exactly the same order in color, but in general it doesn't matter). Works like expected, it has light, a stopwatch and alarm.

The build quality is excelent, a bit toyish as you might expect from "color block bricks". It's bigger than I expected, but I liked it. It was big for my tiny wrist, but I found out that pushing the little metal bar that keeps the blocks together I could take out some of the blocks, and adjust it to my wrist size. It was really easy to do so, and now it fits perfectly.

Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Евгения
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 01, 2013

Часы отличные! Большеваты, конечно, больше на мужскую руку..Но мне и так нравится!) Голову ломали, как их расстегнуть) Если ктото будет читать отзывы в поисках ответа на этот вопрос, то скажу вам так на "крестик" нужно просто нажать пальцами с двух сторон, не держа при этом внизу саму металлическую застежку)) Вдруг кому пригодится)))

Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Martín
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 28, 2013

Muy buena calidad, tamaño, envío rápido. Recomendable 100%. Volveré a comprar sin duda.

Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Meerkleurig LED-Horloge In Legostijl Met Nachtlampje
58%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 7.99
 Veelkleurig digitaal uniseks horloge in Lego-stijl
17% koopUSD $ 7.99
 vrouwen blok baksteen stijl lcd digitale kleurrijke plastic band polshorloge
4% koopUSD $ 7.99
 vrouwen horloge mode touchscreen rode led digitale candy kleur
2% koopUSD $ 2.99
 Dames Zakhorloge Met Smiliepatroon
2% koopUSD $ 2.99
 Women\'s Wood analoge quartz horloge armband (Multi-Colored)
1% koopUSD $ 4.99
 vrouwen kijken eenvoudige ronde wijzerplaat quartz analoog horloge
1% koopUSD $ 5.59
 dameshorloge minimalisme ronde wijzerplaat candy kleur
1% koopUSD $ 3.99
 kinderrechten cartoon dolfijn patroon rode siliconen band quartz analoog horloge
1% koopUSD $ 2.99
 Unisex Multilayer Weave lederen band Quartz analoog armband horloge
1% koopUSD $ 11.99
 vrouwen-horloge bohemian multilayered leren armband
1% koopUSD $ 4.99
 Vrouwen Eiffeltoren stijl pu analoge quartz horloge (wit)
1% koopUSD $ 6.99
 vrouwen diamant toren patroon roze pu band quartz analoog horloge
1% koopUSD $ 6.99
 Unisex Lieveheersbeestje Style Alloy Analoog Quartz sleutelhanger ketting horloge (Brons)
1% koopUSD $ 3.99
 Unisex LOVE Style Alloy Analoog Quartz sleutelhanger ketting horloge (Brons)
1% koopUSD $ 3.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

BTest