English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Wereldwijde gratis verzending
Mogelijk gemaakt door LightInTheBox.com

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (310 reviews)
Schrijf een review
  • Door lieke_smouter
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 06, 2014

werkt super ben er helemaal blij mee

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Susan
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 24, 2014

gebruik hem iedere dag! super handig.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rdebooij
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 08, 2014

TOPPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rosalie
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 03, 2014

works great, I'd recommend this to everybody

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aala
  • Geverifieerde Koper
  • May 29, 2014

it works really good! my skin is really soft atm

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door korthuisk
  • Geverifieerde Koper
  • May 19, 2014

It works really well, it's really smoothing for the skin.and really cute

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Laura
  • Geverifieerde Koper
  • May 02, 2014

NL: Ben echt superblij met deze aankoop, voor het soort apparaat is het goedkoop en je krijgt er veel voor qua opzetstukken. Ik gebruik hem dagelijks, 's ochtends het borsteltje als opzetstuk en 's avonds het witte sponsje. De massagebolletjes is fijn voor als je bv. hoofdpijn hebt, geeft ietwat verlichting. De vijl en de make-up spons heb ik nog niet uitgeprobeerd. Oh, één ding om aan te denken, er gaan twee AA-batterijen in, dus wees voorzichtig dat je het niet nat krijgt!

EN: I'm really stoked with this purchase, for the type of device it's really cheap and you get a lot for it as in attachments. I use it on a daily basis, in the morning the brush as attachment, in the evening the white sponge. The massaging beads are nice for when you have a headache, it gives a little bit of relief. I haven't tried the file and make-up sponge yet. Oh, one thing to think about, it needs two AA-batteries, so be careful not to get them wet!

5in1 multifunctionele nagelriem remover gezicht poriën schoner & gezichtsbehandeling stimulator met 5 kop (werkt op 2 AA-batterij) 5in1 multifunctionele nagelriem remover gezicht poriën schoner & gezichtsbehandeling stimulator met 5 kop (werkt op 2 AA-batterij)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marsdans
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 19, 2014

Is een goed apperaat en makkelijk in gebruik en onderhoud

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Naomi
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 14, 2014

Heel mooi kwam hellemaal goed aan en werkt heel goed!!
Ik pas wel goed op dat hij niet te nat wordt want anders ben ik bang dat hij niet water dicht was.

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door serenguven11
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 05, 2014

leuk artikel gebruik het dagelijks

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 5in1 multifunctionele nagelriem remover gezicht poriën schoner & gezichtsbehandeling stimulator met 5 kop (werkt op 2 AA-batterij)
41%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 8.99
 Mini microvezel brilreinigingsclip (willekeurige kleur)
13% koopUSD $ 0.89
 Gezichtshaar verwijderaar verzorgingsgadget
4% koopUSD $ 1.99
 Pijnloos Haarverwijderingswondermiddel
3% koopUSD $ 4.74
 siliconen elastisch voorvoet pad (verschillende kleuren)
2% koopUSD $ 0.99
 Rubber Made Snurken Stop Device
2% koopUSD $ 0.99
 afslanken en gezonde silicium magnetische teenringen (paar)
1% koopUSD $ 0.99
 Oogmasker in pandastijl
1% koopUSD $ 0.99
 siliconen snurken stop-apparaat
1% koopUSD $ 1.13
 super krullend wimperkruller
1% koopUSD $ 2.84
 appel vormige metalen manicure set (9 stuks)
1% koopUSD $ 6.64
 luipaard ontwerp cosmetische kwast set (5-delig)
1% koopUSD $ 3.79
 wenkbrauw pincet en acne naald (2-delig)
1% koopUSD $ 1.99
 15 Kleur Concealer Camouflage Make-up Palet Pro
1% koopUSD $ 8.54
 Muggenwerende Armband Met Aantrekkelijk Aroma
1% koopUSD $ 1.42
 Doughnut Shaped Hair Maker
1% koopUSD $ 1.89
 vouwen wenkbrauw scheerapparaat met extra mes
1% koopUSD $ 1.99
 Brick Shaped Nail Polijsten Tool
1% koopUSD $ 1.19
 Wimperkruller Inktkussen (willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 0.99
 Black Waterproof Eye Liner Eyeliner Gel Brush
1% koopUSD $ 3.70
 neusharen trimmer
1% koopUSD $ 5.22
 neusbrug up tool
1% koopUSD $ 0.99
 mascara wimper applicator gids kaart
1% koopUSD $ 0.99
 Fat Burner Shape Up Afslanken Waist Belt
1% koopUSD $ 2.09
 Personal Care Neus porien schoon Borstel
1% koopUSD $ 1.79

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest