English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (63 reviews)
Schrijf een review
  • Door Isabela Faé
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 12, 2014

Meu produto chegou em exatos 44 dias (1 mês e 2 semanas). Eu adorei! É idêntico ao que se encontra nas perfumarias e esmalterias, mas com o preço 2 vezes menor! A placa é ótima e os desenhos são lindos, apesar de eu ainda não ter pego a prática para carimbar, rs. Já compro no site há mais de 1 ano e nunca tive problemas. 100% satisfeita :)

nail art stempel stempelen beeld sjabloon plaat M-serie
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Míriam
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 07, 2014

El envío llegó en el tiempo estimado (algo más de quince días) y en perfecto estado.

Hay que quitar un plástico protector azul que cubre la placa y que en mi caso venía algo rayado, por lo que pensé que la placa venía defectuosa, pero cuando me di cuenta y lo quité todo estaba perfecto :)

Los dibujos son muy bonitos y nítidos, me gusta mucho :)

En mi caso es el modelo #3

nail art stempel stempelen beeld sjabloon plaat M-serie
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rikke
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 20, 2013

Elsker at den har sådan et fint mønster!!!!!!!!!!

nail art stempel stempelen beeld sjabloon plaat M-serie
Antwoord Was dit nuttig? (0) (2) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jeanet_gerrits
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 25, 2014

Leuke stempels. Heb alles van de M-serie. Werkt goed en zijn leuke designs. In zeer goede staat ontvangen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door b
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 23, 2013

excellent product, nice swift delivery

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door info
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 28, 2014

goed ontvangen, moet het nog gaan gebruiken

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jingvandenberg
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 03, 2014

eerst ging het niet, maar dan realiseerde ik me dat je er nog een papiertje moet aftrekken voor bescherming. topkwaliteit !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door melissagoyor
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 02, 2015

Tres satisfaisant. J'adors. Le prix est vraiment très abordable

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door JTsiger
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 22, 2014

all ok . I get the item . no problem found.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sum
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 19, 2014

I disegni sono pochi ma considerando il prezzo sono soddisfatta!
Seguirà foto non appena li proverò!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Nagel Stempelaar
19% koopUSD $ 0.99
 nail art stempel stempelen beeld sjabloon plaat M-serie
12% koopUSD $ 0.99
 50 Nail Art Kunstdiamantjes 2mm Per Stuk
6% koopUSD $ 0.49
 nail art stempel stempelen beeld sjabloon plaat M-serie
6% koopUSD $ 1.79
 1 stuks rolt tape lijn strips nagel decoratie sticker (11 kleuren om uit te kiezen)
5% koopUSD $ 0.99
 nail art stempel stempelen beeld sjabloon plaat MLS-serie
3% koopUSD $ 4.49
 Verschillend gevormde 3D nagelkunst-decoraties (12x)
3% koopUSD $ 1.79
 10 kleuren zuivere kleuren uv builder gel nail art 10ml
3% koopUSD $ 1.79
 diy stamping nail art printer machine
3% koopUSD $ 1.99
 200pcs 3D Overige Nail Decorations
2% koopUSD $ 0.99
 nagellak schilderij pen
2% koopUSD $ 1.79
 1PCS Multi-color Top Coat nagellak voor Stempelen (10 ml, verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 1.49
 nail art stempel stempelen afbeelding template plaat q-serie 7
1% koopUSD $ 1.79
 nail art stempel stempelen beeld sjabloon plaat M-serie
1% koopUSD $ 1.99
 nail art stempel stempelen beeld sjabloon plaat M-serie
1% koopUSD $ 1.99
 10g gram acryl Franse Art nagellijm
1% koopUSD $ 4.04
 12PCS 12-Color Striping Tape Line Nail Stripe Tape Nail Art Decoratie Sticker
1% koopUSD $ 1.99
 100 pro heldere en valse acryl nail art tips
1% koopUSD $ 2.99
 1pcs nail art stempel stempelen beeld sjabloon plaat B-serie no.89-92 (diverse patroon)
1% koopUSD $ 1.99
 50 stuks verschillende nagelversiering
1% koopUSD $ 1.99
 2000PCS 12-Color 1.5mm Circular Diamond Nail Art Decorations
1% koopUSD $ 2.99
 1pcs nail art stempel stempelen beeld sjabloon plaat B-serie no.29-32 (diverse patroon)
1% koopUSD $ 0.99
 1pcs nail art stempel stempelen beeld sjabloon plaat B-serie no.73-76 (diverse patroon)
1% koopUSD $ 1.99
 nail art stempel stempelen beeld sjabloon plaat M-serie
1% koopUSD $ 1.99
 Nagelkunstpen Met Brush en Naald
1% koopUSD $ 9.99
 300PCS 3D Golden Square Lichtmetalen Nail Art Golden & Silver Decorations
1% koopUSD $ 1.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest