English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Black Friday Super Deals Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (1701 reviews)
Schrijf een review
  • Door bkennedy88
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 15, 2013

I love this watch, its exactly what I was looking for and thanks to miniinthebox.com I would have still been looking.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jcegobrain
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 11, 2012

Muito legal e sem igual no mercado.
De fazer inveja!!! :)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rb-siewert
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 12, 2012

SEHR GEILE UHREN ZU EINEM HAMMERPREIS !!!
HATTE ERST ANGST DAS SIE NICHT PASSEN,WEIL MAN SIE AUCH NICHT VERSTELLEN KANN...
ABER SIE PASSEN SICH DURCH DEN GUMMIZUG SEHR GUT ANS HANDGELENK. AUCH DAS AUSSEHEN UND DIE QUALITÄT HAT BEI MIR ÜBERZEUGT !
KANN SIE NUR WEITEREMPFEHLEN .... 2 SUPER UHREN .... 5 STERNE !!!
HIER NOCH ZWEI FOTOS ...

Antwoord Was dit nuttig? (3) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door flaquito18
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 10, 2012

Ich mag das Produkt top!!!! Ich mag alles, was Sie haben, ist von sehr guter Qualität!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door stefan.ludwig14
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 07, 2012

hatte zwar eine in weiss erwartet und hab eine transparente bekommen, muss aber dennoch sagen das diese Uhren der Hingucker schlecht hin sind!!!

Die Versandzeit ist auch ok!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door honeyriyadh
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 21, 2012

This is my futuristic watch.

Everytime i wear this watch, i remember the movie Tron Legacy, yes its a hitech one! I bought the cystal and dark style, great watch at night duty. kids love to see the digital display and when it disappear. One button carefully hidden and one button adjustment.

This watch is fashionable for ladies, can be mistaken as bangle. When you like to attract attention just press the button and the digital blue light really attracts!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door deivemello
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 16, 2012

nao sei qual é o mas bonito se é o brenco ou um preto..

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jpmaestri2008
  • Geverifieerde Koper
  • May 21, 2012

Chegou em perfeito estado, o site está de parabéns por enquanto =)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door stevendekker
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 01, 2012

Het zijn leuke horloges

Op het plaatje lijkt het wat chiquer dan in het echt.
Het zijn doorzichtige plastic armbanden.

Toen ik het om mijn pols probeerde te doen, leek het nogal klein, ik durfde het niet zo goed uit te rekken, bang dat het zou breken.

De tijd goed zetten is een makkie, als je door hebt hoe het werkt.
Lang drukken op het 'tijd laten zien' knopje

Het geheel geeft ongelooflijk veel licht > is bijna als zaklamp te gebruiken

Conclusie:
Het is een Leuk grapje, wel wat oncomfortabel om dagelijks te dragen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door geguol267
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 21, 2014

lindos muy detallados y novedosos

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest