English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (34 reviews)
Schrijf een review
  • Door Adriane Cristin
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 17, 2013

Amei todos os cases foi até dificil de decidir qual comprar!Coloquei um foto minha pois o meu case ainda nao chegou!

Pet Patroon 7
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ciny
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 24, 2014

Leuke case. Ik gebruik hem om mijn ereader.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rebel
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 30, 2014

Netjes op tijd geleverd en van prima kwaliteit voor een hele scherpe prijs. Niets op aan te merken. Ik hou deze site in de gaten voor meer scherpe aanbiedingen...

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door m_murderdevil_h
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 14, 2014

super schattig hoesje. is wel iets aan de grote kant voor een 10.1 tablet, maar dat maakt verder niet uit.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ferdy
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 28, 2014

Lovely picture, good quality, prompt delivery

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door yasmine
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 06, 2014

tablet past er perfect in, mooi design, precies zoals op de foto!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door naomihoofs
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 27, 2014

snelle levering goede kwaliteit

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door j_wiersum
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 02, 2014

prima ben erg blij met mijn bestelling is precies goed

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mahieudirk1
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 22, 2014

prima bescherming voor de tab van de kinderen

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rianne Baaij
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 10, 2013

Ik vind dit een hele leuke afbeelding, daarom heb ik deze laptopsleeve gekocht voor de tablet van mijn dochter. De service is goed, betalen is ook makkelijk ook al heb ik geen creditcard en de levering is ook dik in orde.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest