English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Gemiddelde Beoordeling: 5 (402 reviews)
Schrijf een review
  • Door Norberto
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 20, 2013

excelente base para mi ipad, compre dos una para la casa y otra para la oficina, buen producto a un excelente precio

Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door юлия
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 29, 2013

качество очень хорошее. оч понравилось. и быстрая доставка

Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Apostolis
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 15, 2012

Product of excellent quality. I use it to attach my new iPad to the windshield of the car and also as a stand for my office. Never failed me. It is wide enough to take the iPad with the Gr*ff*n Survivor heavy duty case. I am very glad I have ordered it...

Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Helmuth Sock
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2012

Bestellung prompt angenommen, Auslieferungsstatus bestätigt.
Alles Bestens.

Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Louise
  • Jul 03, 2012

in perfecte staat afgelevert en zeer handig, vroeger hd ik altijd last met het draaien met mijn ipad3 en werden mijn vingers rood omdat ik hem zo lang moest vasthouden maar nu gaat dat veel beter

bedankt miniinthebox

Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sergey
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2013

Держалка отличная! Не дребезжит, надежно фиксирует планшет, удобно устанавливать и снимать планшет. Широкий диапазон регулировок.

Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door David Monteiro
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 16, 2013

Aparelho muito bom, chegou antes do prazo previsto, vc pode acompanhar todo o trajeto da encomenda pelo site, na verdade a parte mais demorada foi a distribuição dentro do próprio Brasil, porque o trajeto HK Br foi rapidinho. Fixa muito bem.

Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Alexander
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 25, 2013

Качество достойное! Брал со скидкой и от этого ещё приятней.
В Москве такая вещь будет стоить под 100 USD, я заказывал со скидкой за 600 руб (20 USD). Все крутится и все шарниры выглядят надежно, центральный шарнир вообще из металла. Не очень крепко работает система зажима самого айпада, зажать намертво будет проблематично, но это придирки. Во всех местах соприкосновения ipad с держателем мягкие прокладки не поцарапаете!


Огорчает почта России коробка пришла сильно промятая в углу, хорошо хоть ребята из MiniInTheBox упаковывают как следует! Срок доставки до Люберец М/О около 40 дней (заказал 15 мая, на почте забрал уже 25 июня), это явно лучше чем раньше, зимой вообще АД был и посылка шла больше 2х месяцев.

Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Isidro Pereira
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 15, 2013

É esta a primeira vez que faço compras no MinilnTheBox e ainda não recebi o produto encomendado, mas bastante me agradou e me satisfez a forma como foi tratada até ao momento o pagamento a confirmação domesmo e o envio logo pronto conforme fui informado.
Ficarei aguradando, que tudo se desenrole bem para que possa sempre manifestar esta opinião, e sugerir a outras pessoas o que de bom foi comprar produtos na MinilnTheBox.

Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sergio
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 16, 2012

Tutto ok. Prodotto come descrizione, della dimensione idonea all'Ipad, serve per avere le mani libere esempio se lo usi come navigatore. Consegna nei tempi indicati (circa 15 gg con spese di spedizione a 0 euro), senza nessun sovrapprezzo per dogana o altro.

Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 baseus® 360 ° draaibare non-slip verstelbare klem arm auto mount houder voor ipad lucht 1/2 / ipad mini 1/2/3 / ipad 4/3/2/1
6% koopUSD $ 20.99
 algemeen opklapbare beugel voor ipad lucht 2 ipad mini 3 ipad mini 2 ipad mini ipad lucht ipad 4/3/2/1 (zwart)
13% koopUSD $ 6.99
 Cartoon Designhoes Met Standaard Voor iPad 2,3
20% koopUSD $ 26.99
 telescopische mobiele rek voor ipad lucht 2 ipad mini 3 ipad mini 2 ipad mini ipad lucht ipad 4/3/2/1
26% koopUSD $ 38.99
 rotatie zuig auto bracket voor ipad lucht 2 ipad lucht ipad mini 3 ipad mini 2 ipad mini ipad 4/3/2/1
33% koopUSD $ 11.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest