English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Kerstmis Vroege Vogels Sale

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (397 reviews)
Schrijf een review
  • Door Norberto
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 20, 2013

excelente base para mi ipad, compre dos una para la casa y otra para la oficina, buen producto a un excelente precio

Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Apostolis
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 15, 2012

Product of excellent quality. I use it to attach my new iPad to the windshield of the car and also as a stand for my office. Never failed me. It is wide enough to take the iPad with the Gr*ff*n Survivor heavy duty case. I am very glad I have ordered it...

Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Helmuth Sock
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2012

Bestellung prompt angenommen, Auslieferungsstatus bestätigt.
Alles Bestens.

Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Louise
  • Jul 03, 2012

in perfecte staat afgelevert en zeer handig, vroeger hd ik altijd last met het draaien met mijn ipad3 en werden mijn vingers rood omdat ik hem zo lang moest vasthouden maar nu gaat dat veel beter

bedankt miniinthebox

Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Isidro Pereira
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 15, 2013

É esta a primeira vez que faço compras no MinilnTheBox e ainda não recebi o produto encomendado, mas bastante me agradou e me satisfez a forma como foi tratada até ao momento o pagamento a confirmação domesmo e o envio logo pronto conforme fui informado.
Ficarei aguradando, que tudo se desenrole bem para que possa sempre manifestar esta opinião, e sugerir a outras pessoas o que de bom foi comprar produtos na MinilnTheBox.

Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sergio
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 16, 2012

Tutto ok. Prodotto come descrizione, della dimensione idonea all'Ipad, serve per avere le mani libere esempio se lo usi come navigatore. Consegna nei tempi indicati (circa 15 gg con spese di spedizione a 0 euro), senza nessun sovrapprezzo per dogana o altro.

Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door abou
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 20, 2012

TRES SATISFAIT TRES RAPIDE BONNE QUALITÉ
je suis fiere d etre avec MiniInthebox jamais de regret ici coooooooooooolllllllllllllll

Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Aurelino
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 07, 2012

Excelente suporte automotivo para Ipad 2, voce pode usar GPS com tela de 10.1".

Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mario
  • Geverifieerde Koper
  • May 09, 2012

Il pacco è arrivato oggi senza nessuna spesa aggiuntiva per la dogana. Il supporto era ben confezionato nella sua scatola e l'ho già montato sulla macchina. Tutto ok, la ventosa è molto grande e supporta bene il peso dell'iPad e tutto sembra robusto. Un buon acquisto

Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door CARLOS
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 01, 2012

IL SUPPORTO AUTO E FENOMENALE E DE MOLTO RESISTENTE E MOLTO SICURO LO PROVATO IN MACCHINA A CASA DA PER TUTTO E SI ADATTA BENISSIMO E UN GRANDISSIMO PRODOTTO E ANCHE IL UNICO CHE IO A VIA TROVATO SONO MOLTO SODDISFATTO GRAZIE MILLE

Plastic Autohouder Voor iPad,GPS, Netbook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest