English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Wereldwijde gratis verzending
Mogelijk gemaakt door LightInTheBox.com

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (171 reviews)
Schrijf een review
  • Door fred
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 06, 2012

UITELICHTE REVIEW

Mooi horloge dat lekker zit en duidelijke rode cijfers heeft. Goed en snel geleverd.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fsmid
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 15, 2014

perfecte klok, mooi design, jammer dat er geen gebruiksinfo bijzit.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bultman
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 29, 2013

het artikel heb ik in goede en nette orde ontvangen,en dat zonder verzendkosten over deze afstand.
deze site is zeker aan te bevelen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door John
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 21, 2012

Leuk horloge voor weinig geld.
Jammer dat er geen Engelse/Nederlandse gebruiksaanwijzing bij zat.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Martin van Dijk
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 11, 2012

Prachtig horloge voor dat geld. Is makkelijk gelijk te zetten. En het is een stijlvol horloge, waarmee je bekijks hebt.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anneke Wagenaar
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2012

Het is een prettig horloge en valt ook goed op om de pols.
Een nadeel is dat je om de tijd tezien elke keer een knopje
in moet drukken.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marnix
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 18, 2012

ik ben blij met het vandaag gekomen klokje!
Beetje retro, was ik naar op zoek.
voor deze prijs kun je nog eens wat kopen.
goede koop!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door paul
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 28, 2012

ben tevreden over dit produkt groetjes

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door freewheeler
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 13, 2012

Het horloge ziet er prima uit,het enige wat beter kon is het lusje ,waarmee je het bandje vastzet,ik verwacht dat het niet zolang houdt en als ik weer een zo eenzelfde horloge bestel, bestel ik toch een antracietkleurig i.p.v. een wit.Nog een opmerking kunnen de cijfers wat langer oplichten ,nadat je het knopje hebt gedrukt?Drie seconden is wat kort.Verder zijn er aan de linkerknopjes van het horloge niet een andere functie (extra functies) toe te kennen?

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door anabela.cog
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 14, 2014

Muito giro. Gostei bastante dos relógios. encomenda chegou dentro do prazo.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Digitaal LED-Horloge Met Touchscreen
22% koopUSD $ 6.99
 Mannen LCD Digital Multi-Function Dial Rubber Band polshorloge (verschillende kleuren)
11% koopUSD $ 6.99
 mannen ronde wijzerplaat pu band onder leiding digitale multifunctionele sport polshorloge 50m waterdicht (verschillende kleuren)
5% koopUSD $ 15.99
 herenhorloge sport multifunctionele dubbele tijdzones waterbestendig
5% koopUSD $ 36.99
 Heren LED ronde Dial Rubber Band Quartz Analoog Sport Watch (verschillende kleuren)
5% koopUSD $ 10.99
 WEIDE Men\'s Business Style Dual Time Zones stalen band quartz horloge (verschillende kleuren)
5% koopUSD $ 34.99
 mannen vliegtuig stijl kleurrijke geleid digitale keramische behuizing wit siliconen polshorloge
5% koopUSD $ 10.99
 Unisex Creative Digit display kleurrijke LED Rubber Band polshorloge (verschillende kleuren)
5% koopUSD $ 19.99
 Heren Mechanisch Digital Silicon band sport chronograaf horloge
5% koopUSD $ 17.99
 Unisex Jet Aircraft LED Digital Dial siliconen band polshorloge (verschillende kleuren)
5% koopUSD $ 6.99
 heren horloge automatisch mechanisch horloge vintage holle graveren
5% koopUSD $ 29.99
 Analoog-digitaal multifunctioneel herenhorloge met stalen kast en rubber band (verschillende kleuren)
5% koopUSD $ 29.99
 Mannen analoge quartz PU polshorloge (verschillende kleuren)
5% koopUSD $ 8.99
 Calorieenteller + Hartritmemonitor + Stopwatch (Blauw)
5% koopUSD $ 11.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest