English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Black Friday Ultieme Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (145 reviews)
Schrijf een review
  • Door natonany
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 12, 2012

Bedankt voor het maken van zo'n goede website en met geweldige producten. Het is in perfecte staat aangekomen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Fernando
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 23, 2012

Ik heb er echt van genoten. Het ziet er fantastisch uit en vooral 's nachts is het effect van ledlicht fantastisch. Sterk aanbevelen voor kwaliteit en prijs.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door adjrguns
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 30, 2012

Bestelling geplaatst op 07/10, verzonden op 10/10, vandaag 30/10 geleverd, dus op tijd, geteld als werkdagen! : D Product heel mooi, gemakkelijk en snel te koop in Miniinthebox, aanrader!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door peppecatania53
  • Geverifieerde Koper
  • May 10, 2013

met deze aankoop is mijn zoon gelukkig

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door elyesioamor
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 13, 2013

Fantastisch product waar ik op hoopte!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door max701
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 03, 2012

Ik heb een maand gewacht, maar het is het waard !!! Ik ben zeer tevreden !!! De site is super !!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nachorom
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2012

De klok is leeg en het is erg leuk, de bestelling is binnen enkele weken aangekomen, in goede staat. Kwaliteit en onverslaanbare prijs.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fernandozo
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 22, 2012

Sensationeel en erg mooi het ontwerp van dit horloge. Voordat ik het product kocht, onderzocht ik de geschiktheid van MiniIn de doos en werden alle twijfels genezen. Dus ging ik door met kopen. Ik heb de koopwaar nog niet ontvangen, maar ik geloof dat ik hem spoedig zal hebben.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door wagnerfreire
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 18, 2012

DIE ZE HEEFT GEHOUDEN IN HET GEZICHT, VAL NIET IN HET BESTAAT OM OP DEZE WEBSITE TE KOPEN, AANGEZIEN U HET PRODUCT KOPEN EN NIET KRIJGT, HEEFT U GEEN KLANTENONDERSTEUNING. IK Kocht een HORLOGE DAG 05/09/2012 EN VANDAAG IS 01/11/2012 NIEMAND GEEFT ME EEN RESOLUTIE VAN HET ONDERWERP. IK ZEND EEN ANTWOORD OP VRAGEN .... GA NAAR SHIT .....

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cortinaneve
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 17, 2012

geweldig product als in okk beschrijving

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest