English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (31 reviews)
Schrijf een review
  • Door s3udizain
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 26, 2015

It arrived safely
Amazing watch .. Thank you

mannen automatische mechanische holle zwarte wijzerplaat stalen band polshorloge

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Дмитрий
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 30, 2012

Спасибо большое очень качественная доставка и прислали то что заказывал. Качество часов нормальное мне нравится моя покупка.

mannen automatische mechanische holle zwarte wijzerplaat stalen band polshorloge
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hugodeloore
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2015

goede verpakking
lange leveringstermijn

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nederland
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 03, 2014

Het horloge zelf ziet er erg mooi en luxueus uit, maar is erg klein als mannenmaat. Het horloge heb ik aan mijn vriendin gegeven en haar staat het dan ook prachtig!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hastrolabio61
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 27, 2016

tutto ok,consigliatissimi orologio molto bello

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door martin tahya
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 20, 2016

Okay I live in Indonesia and usually when I buy things from ebay or miniinthebox or aliexpress, the longest time it takes is 30 days including weekend.
This time after 40 days without receiving the watch, I began to wondering if the watch got hold in the shipment or something like that so I propose a ticket to the customer service.
The respond was quick, and they said that they will send me the new one and of course ask me to reject the second one if it arrive.
Today I just got the watch, very nice & good, but I dont know wether this is the first or second watch I received.
Anyway, miniinthebox customer service is very fast respond & solutionable, I really appreciate what they did and very recommend this site for everyone.
Thank you very much!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door reynaudg
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 31, 2015

Beaucoup de classe et de chic pour cette superbe mondre moderne.
RAS.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Max Thorup
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 12, 2015

Et pænt ur, ikke for stor eller for tung

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door darcobr
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 08, 2015

Muito bonito. Seu modelo chama atenção.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pacoevans23
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 09, 2015

BONJOUR J'AI BIEN REÇU MA MONTRE MAIS ENCORE UNE FOIS UN PEUT DÉÇU CAR ELLE NE RESTE PAS ATTACHE JE SUIS TRÈS DÉGOÛTE SUPERBE MONTRE MAIS IL Y TOUJOURS UN HIC QUAND JE COMMANDE . MERCI DE VOTRE COMPRÉHENSION . EN PLUS DHL M'A FAIT PAYE 20EUROS . IL Y A DE QUOI A ETRE FÂCHÉ

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 mannen automatische mechanische holle zwarte wijzerplaat stalen band polshorloge
9%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 21.99
 herenhorloge mechanische holle graveren
9% koopUSD $ 15.99
 Mechanisch Herenhorloge
8% koopUSD $ 20.99
 herenhorloge automatische mechanische skelet holle graveren
5% koopUSD $ 21.99
 Digitaal LED-Horloge Met Weekdagweergave
5% koopUSD $ 14.99
 mannen automatische mechanische mode tourbillon zwart lederen band polshorloge (verschillende kleuren)
4% koopUSD $ 49.99
 Analoog auto-mechanisch Tourbillon-stijl herenpolshorloge met zwarte siliconen band (verschillende kleuren)
4% koopUSD $ 39.99
 Mechanisch Herenhorloge Met Analoog Uurwerk (zwart)
4% koopUSD $ 30.99
 bruin goud wijzerplaat mannen automatische mechanische pu band polshorloge
4% koopUSD $ 28.99
 Mechanisch Herenhorloge Met Analoog Uurwerk (Zwartkleurig)
4% koopUSD $ 26.99
 Mechanisch Herenhorloge Met PU-Leren Bandje (Bruin)
4% koopUSD $ 21.99
 Premium Analoog Herenhorloge
4% koopUSD $ 23.99
 Elegant Mechanisch Polshorloge Voor Heren (Zwart)
4% koopUSD $ 20.99
 Mechanisch Herenhorloge (zilverkleurig)
4% koopUSD $ 23.99
 mannen automatische mechanische skelet pu band polshorloge (verschillende kleuren)
4% koopUSD $ 28.99
 Trendy Mechanisch Herenhorloge
4% koopUSD $ 21.99
 Minotaur - Stijlvol Mechanisch Herenhorloge
4% koopUSD $ 19.99
 Argus Panoptes Sporthorloge Voor Heren
4% koopUSD $ 11.99
 Volledig Automatisch Herenhorloge
4% koopUSD $ 25.99
 herenhorloge militaire waterbestendig lederen band
2% koopUSD $ 7.59

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

BTest