English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (1014 reviews)
Schrijf een review
  • Door Ольга
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 22, 2013

Все пришло целое и очень красивое. Много разнообразия!!!

Verschillend gevormde 3D nagelkunst-decoraties (12x)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Анастасия
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 19, 2013

Я не умею резать фимо так аккуратно нарезать просто не очень реально для меня. За такую цену я получила набор из разных фимо, которые очень тонко нарезаны. Если бы я сама купила целые и резала, то вышло бы дороже и кошельку, и нервам. Рекомендую всем девушкам. Если кто не знает: фимо полимерная глина для декора ногтей. Клеится на ноготь специальным клеем (можно и лаком, но быстрей отвалятся), сверху закрепляется лаком прозрачным. Используется как на нарощенных ногтях так и на своих.

Verschillend gevormde 3D nagelkunst-decoraties (12x)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door preciosos
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 11, 2013

yo solicité el de frutas. La verdad es que es perfecto, muy bonitos y muy económicos. En tiendas por ahí se vende la misma calidad y un precio prácticamente triplicado.

lo recomiendo!

Verschillend gevormde 3D nagelkunst-decoraties (12x)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lfallas16
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 20, 2016

son muy hermosas y especiales para lucir las uñas en todo momento

Verschillend gevormde 3D nagelkunst-decoraties (12x)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door henryqwe
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 17, 2015

Chegou tudo certo, produto de boa qualidade

Verschillend gevormde 3D nagelkunst-decoraties (12x)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Yse
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 18, 2014

Gostei, a pulseira, as decorações variadas para unhas também são bonitas, tudo certinho, sem nenhum defeito. Demorou um pouco, mas eu sei que as vezes demora mesmo. Parabéns a todos do site.

Verschillend gevormde 3D nagelkunst-decoraties (12x)     Verschillend gevormde 3D nagelkunst-decoraties (12x)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door julycrol911
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 14, 2014

На длинных ногтях эти украшения смотрятся замечательно, не отклеиваются, хорошего качества и по приемлемой цене!
Оценка только 5, не иначе)

Verschillend gevormde 3D nagelkunst-decoraties (12x)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door JulianaSN
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 05, 2014

bem fofo , é pequenininho . bem delicadinho

Verschillend gevormde 3D nagelkunst-decoraties (12x)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Vikyl_93
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 10, 2014

аккуратные. и совсем не объемные,как я думала сначала.

Verschillend gevormde 3D nagelkunst-decoraties (12x)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bkatelina
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 09, 2014

Пришли не те, что заказывала, но в целом довольна и такими цветочками!

Verschillend gevormde 3D nagelkunst-decoraties (12x)     Verschillend gevormde 3D nagelkunst-decoraties (12x)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest