English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (1167 reviews)
Schrijf een review
  • Door PYu
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 19, 2012

A very good product for a very nice price!!

Hoge kwaliteit MotionPlus voor Wii-afstandsbediening (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lelia Young
  • Aug 08, 2011

I got the motion sensor for the wii control and I works wonderful.

Hoge kwaliteit MotionPlus voor Wii-afstandsbediening (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Linda
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 13, 2011

When I first saw the price of this product I was dubious, but after reading the reviews I decided to place the order.
When I received the product I couldn't wait to plug it in and try it!... Well, all I can say is that it works perfectly and I still can't believe it only cost me a fraction of the price that I've seen it for in the shops!
I would definitely recommend this product and site to others in the future. Thanks!!

Hoge kwaliteit MotionPlus voor Wii-afstandsbediening (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door michele
  • Mar 13, 2011

ottimo prodotto paragonabile all' originale ottimo in tutto fidatevi al 100%

Hoge kwaliteit MotionPlus voor Wii-afstandsbediening (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Andrea
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 13, 2011

Molto bene, ordine effettuato senza problemi, pagamento ok. Spedizione come annunciata nei 30 giorni senza problemi. Tutto perfettamente funzionante.
Very good, your order is made without problems, payment ok. Shipping as announced in 30 days with no problems. Everything working perfectly.

Hoge kwaliteit MotionPlus voor Wii-afstandsbediening (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door angel ramon
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 26, 2011

El mejor wii motion plus valor precio producto que he encontrado en la red,
Recomiendo esta compra en miniinthebox :)
The best wii motion plus value price product that i have found in the web,
I recommend this purchase in miniinthebox :)

Hoge kwaliteit MotionPlus voor Wii-afstandsbediening (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Arma
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2013

Nice product, 100% works. The only thing i dont like is that the plug is not firm, but it does not affect the functionality.

Hoge kwaliteit MotionPlus voor Wii-afstandsbediening (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tina Stewart
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 28, 2012

I have not yet received my Premium MotionPlus for Wii Remote(white), but I look forward to receiving them so I can start playing my Wii Resort games. I have sent an email in regards to not receiving my items yet and have not heard anything. If I were to receive an update for my order, then I would be more than happy to raise my rating to 5 stars.

Hoge kwaliteit MotionPlus voor Wii-afstandsbediening (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Carlos Ferrari
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 28, 2014

Os produtos são excelentes e chegaram em 1 mês exato.
O unico problema foi que minha ecomenda foi taxada pela Receita Federal.

Fora isso, excelente site!

Hoge kwaliteit MotionPlus voor Wii-afstandsbediening (wit) Hoge kwaliteit MotionPlus voor Wii-afstandsbediening (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sleepy_96
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2014

Arrivato in tempi ottimi e pagato ad un prezzo onesto!
Acquisto ottimo, dal momento che in giro è raro trovarlo. (:

Hoge kwaliteit MotionPlus voor Wii-afstandsbediening (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Hoge kwaliteit MotionPlus voor Wii-afstandsbediening (wit)
50%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 5.99
 Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit)
7% koopUSD $ 16.99
 Nunchuk afstandsbediening voor Nintendo Wii
5% koopUSD $ 3.99
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk voor Wii/Wii U (verschillende kleuren)
3% koopUSD $ 19.99
 Oplaadbare batterij (3600mAh) voor Wii remote controller
3% koopUSD $ 3.99
 Wii/Wii U  Racestuur Controller
2% koopUSD $ 8.12
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (wit)
2% koopUSD $ 15.59
 MotionPlus-adapter + siliconen hoesje, voor Wii/Wii U afstandsbediening (wit)
1% koopUSD $ 7.99
 Stoer Racestuurtje Voor Wii (Zwrat)
1% koopUSD $ 5.49
 Infrarode sensorbalk voor Wii
1% koopUSD $ 3.49
 MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
1% koopUSD $ 14.99
 Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (zwart)
1% koopUSD $ 13.99
 polsband voor Wii / Wii U-afstandsbediening (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 0.99
 Nunchuk-controller, voor Wii/Wii U (blauw)
1% koopUSD $ 4.99
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
1% koopUSD $ 16.99
 Dubbel Laadstation + Batterijen Voor Wii Afstandsbediening
1% koopUSD $ 9.99
 Europese voedingsadapter, voor Wii
1% koopUSD $ 12.99
 HDMI-omvormer voor Wii
1% koopUSD $ 23.95
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (rood)
1% koopUSD $ 15.99
 universele polsband voor Wii / Wii U afstandsbediening (grijs)
1% koopUSD $ 0.99
 Nunchuk Controller voor Wii
1% koopUSD $ 3.99
 Beschermende siliconen case voor Wii Nunchuk
1% koopUSD $ 0.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest