English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Kerstmis Vroege Vogels Sale

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (224 reviews)
Schrijf een review
  • Door Super!
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 13, 2013

UITELICHTE REVIEW

Heel mooie knoppen en joysticks! Alles paste perfect, en was netjes verpakt. Ook de verzending was heel goed, het was verzonden op dinsdag 5 februari en toegekomen op woensdag 13 februari (7 werkdagen).

Ik zal zeker nog kopen op deze site!

PS3-Controller Knopvervanging PS3-Controller Knopvervanging

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door SWEET!!
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 25, 2013

got transparent and put them im my red controller looks really sweet, arrived in 11 days to canada super saving shipping

PS3-Controller Knopvervanging
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dualshock3
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 06, 2013

Parfait !! convient exactement au manettes d'origine.

PS3-Controller Knopvervanging

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sonietta12
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 18, 2013

Ho acquistato questi tastini per il mio ragazzo, il quale è rimasto entusiasta.
Rapporto qualitàprezzo davvero notevole, ottimo acquisto.

PS3-Controller Knopvervanging
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rami
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2013

I am loving the clear and red buttons. They fit my PS1, 2& 3 controllers. What are you waiting for? CUSTOMIZE YOUR CONTROLLER NOW!

PS3-Controller Knopvervanging PS3-Controller Knopvervanging
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Perfetti
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 10, 2013

Tasti ottimi, nessuna imperfezione, si adattano perfettamente e non danno problemi.
Allego foto della versione trasparente.

PS3-Controller Knopvervanging
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door DB
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 30, 2014

Zien er goed uit en de thumsticks hebben een goede grip

PS3-Controller Knopvervanging PS3-Controller Knopvervanging
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lil-jeezy
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 13, 2014

ik heb de verkeerde knopjes gekregen voor mijn playstion 3 controller, namelijk 4x dezelfde.

ik zou graag de gepaste krijgen.

groetjes jeezy.

PS3-Controller Knopvervanging
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Vitor Fonseca
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 28, 2016

Produto perfeito :D Veio em perfeitas condições, bem embalado. Nada a reclamar.

5*

Obrigado

PS3-Controller Knopvervanging

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door falcon
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 08, 2015

Awesome! Easy to take the controller apart and replace the buttons, now I can keep track of which one is paired to what. Looks good and still feels pretty good once they are placed into the controller. I used the little plastic support to help hold the dpad in place and it feels pretty solid placing the rounded end of the support towards the Dpad and using the edge of the controller cut out to hold it into place where it fit.

PS3-Controller Knopvervanging
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest