English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Klein en Slim Dagaanbiedingen Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (672 reviews)
Schrijf een review
  • Door Beautiful!
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 19, 2013

Really beautyful watch! I bought two different colors. I'm a woman and I'm using it anyway. It arrived after 20 days.

O relógio e lindo! Comprei duas cores diferentes. Sou mulher e mesmo sendo um relógio masculino estou usando de qq forma! Chegou nos correios depois de 20 dias (tive que pagar a taxa da receita federal).

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Павел
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 25, 2013

Часы отличные, белые лучше всего на руке смотрятся, сидят удобно, время показывают точно, а что ещё надо. Кто первый раз видит часы, думает что фирма, а узнав цену будет в шоке, берите не прогадаете! Пришло как обещали через 20 рабочих дней.

Antwoord Was dit nuttig? (6) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anya
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2013

Parfait :) mes articles sont arrivé à temps. Emballage impeccable.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ELDAIR SIQUEIRA
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 31, 2012

MUITO BONITO,RESITENTE A ÁGUA ACABAMENTO SURPREENDENTE SITE MUITO BOM E SEGURO ...

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Renato P
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 12, 2012

Ótimo Produto como sempre já é minha segunda compra e estou satisfeito

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Luiz Cesar
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 10, 2012

Essa foi a minha primeira compra e não será a ultima, produto de boa qualidade e chegou em 20 dias como prometido, Recomendadíssimo.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Top product!
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 29, 2012

Dit horloge is geweldig!
Hij zit erg goed om je pols heen, ook omdat het horloge zelf niet op je pols zit.
Het bandje zit er ook onderlangs, zo heb je er geen last van.

Ik vind het wel jammer dat de binnenste klokjes niet werken, maar voor deze prijs had ik dat wel verwacht.

Voor de rest is het een super ding!
De verzending was ook erg snel, ik had hierbij nog een USBsplitter gekocht en 3 horloge doosjes, die heb ik mooi in een doosje binnen gekregen.

Als je zit te twijfelen om hem te kopen, KOPEN!

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jean-Marie
  • Mar 04, 2015

Le top cette montre vente au profit de notre association au profit des personnes gravement malades.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door filip.fons
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 23, 2014

Chegou em Ótimo estado, recomendo!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door AndersonMarcel
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 20, 2013

Ainda não recebi o produto, pois paguei a dois dias, mas as informações diárias q recebo me tranquilizam quanto a entrega e a qualidade. Estou ansioso pra comprar novamente e recomendo com toda a certeza.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest