English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (80 reviews)
Schrijf een review
  • Door andy
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 17, 2014

Items received in good order and great working condition.

S-Video AV kabel voor wii / wii u (grijs)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Antonella
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 26, 2014

Buongiorno. Stamattina sono contentissima.
Per Natale mi era stata regalata la Wii.
Appena aperta, il mio cane aveva mangiato il cavo AV della Wii con 3 connettori RCA, ed io non potevo più giocarci. E' stato difficilissimo trovare questo cavo, anche volendolo comprare originale. Purtroppo Nintendo vende il cavo AV solo con 5 connettori TV RCA.
Grazie al vostro sito, grazie a miniInthebox.com, ho acquistato il cavo ad un prezzo eccezionale e quando mi arriverà potrò di nuovo giocare alla Wii.
Grazie, grazie, grazie di cuore. Il vostro sito è veramente Super!!! <3
Saluti a tutto lo staff dall'Italia.

S-Video AV kabel voor wii / wii u (grijs)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Antonio Garcia
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 11, 2013

Muy buena calidad os lo recomiendo

S-Video AV kabel voor wii / wii u (grijs)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door paulabril51
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 02, 2015

This item works well and the price was right. Would recommend to all.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door itslilyt23
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 11, 2014

works great S-Video AV Cable for Wii/Wii U

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ABDULLAHSNA
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 25, 2014

super!!!super!!!super!!!super!!!super!!!super!!!super!!!super!!!super!!!i vry happy.....and mini in the box are vry good and really and thank u

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nelson Ramos
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 11, 2013

Perfect just what i needed, you guys had evertyhing i needed thanks.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jaimie
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 28, 2013

Just what i needed. our bunny chewed through our first orginial cord, and i was so please to find another cord and at a reasonable cost.. pictures were nice and clear so i can make sure this was the cord i needed..
thanks for the quick transaction and shipment, it works great..

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mverloes
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 27, 2015

Exactly what I needed, cable is ok and of good quality, delivery was fast

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Morten
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 06, 2014

Italia not a S-Video but its is what Therese picture shows.
Woorks as it shood

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 S-Video AV kabel voor wii / wii u (grijs)
51%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 8.66
 Infrarode sensorbalk voor Wii
10% koopUSD $ 3.49
 Europese voedingsadapter, voor Wii
9% koopUSD $ 12.99
 Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit)
3% koopUSD $ 16.99
 Hoge kwaliteit MotionPlus voor Wii-afstandsbediening (wit)
2% koopUSD $ 5.99
 rgb scart-kabel voor wii - PAL / NTSC
1% koopUSD $ 8.06
 Stoer Racestuurtje Voor Wii (Zwrat)
1% koopUSD $ 5.49
 beschermende siliconen case voor Wii / Wii U afstandsbediening (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 2.83
 MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
1% koopUSD $ 14.99
 Dubbel Laadstation + Batterijen Voor Wii Afstandsbediening
1% koopUSD $ 9.99
 Nunchuk afstandsbediening voor Nintendo Wii
1% koopUSD $ 3.99
 Koper Plating Component Audio en Video AV Kabel voor Wii - Grijs (2.0M)
1% koopUSD $ 8.99
 Nunchuk-controller, voor Wii/Wii U (blauw)
1% koopUSD $ 4.99
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk voor Wii/Wii U (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 19.99
 Oplaadbare batterij (3600mAh) voor Wii remote controller
1% koopUSD $ 3.99
 rca audio video av s-video-kabel kabel voor Nintendo Wii
1% koopUSD $ 10.79
 16MB geheugenkaart voor wii
1% koopUSD $ 3.33
 2x TRI-WING Kruis schroevendraaier Repair Tools Set voor Nintendo DS Lite Wii VS
1% koopUSD $ 1.99
 30-in-1 Console Screw Driver
1% koopUSD $ 6.99
 Rechts Controller Battery Cover voor de Wii of Wii U (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 0.99
 draagtas voor de wii nintendo (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 17.25

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest