English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Gemiddelde Beoordeling: 4 (85 reviews)
Schrijf een review
  • Door Antonella
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 02, 2014

Buongiorno. Stamattina sono contentissima.
Per Natale mi era stata regalata la Wii.
Appena aperta, il mio cane aveva mangiato il cavo AV della Wii con 3 connettori RCA, ed io non potevo più giocarci. E' stato difficilissimo trovare questo cavo, anche volendolo comprare originale. Purtroppo Nintendo vende il cavo AV solo con 5 connettori TV RCA.
Grazie al vostro sito, grazie a miniInthebox.com, ho acquistato il cavo ad un prezzo eccezionale e quando mi arriverà potrò di nuovo giocare alla Wii.
Grazie, grazie, grazie di cuore. Il vostro sito è veramente Super!!! <3
Saluti a tutto lo staff dall'Italia.

S-Video AV kabel voor wii / wii u (grijs)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Antonio Garcia
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 18, 2013

Muy buena calidad os lo recomiendo

S-Video AV kabel voor wii / wii u (grijs)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door andy
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 09, 2014

Items received in good order and great working condition.

S-Video AV kabel voor wii / wii u (grijs)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door amazingman1992
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 22, 2015

Je ne pas encore recu le câble mais je sait très bien que je le recevrait. Les produits que j'ai déjà commandé sur ce site était identique à la description. Certe, le délai de livraison est un peu long mais ça en vaut la peine ; puisque, niveau qualité/prix, c'est vraiment intéressant. Aussi, sacher que j'ai toujours recu les colis intactes. En fonction du produit commandé et du pays de destination, le délai de livraison varie de 2 semaines à 2/3 mois. Le câble à l'air d'être le même que sur les photos. Le câble wii qui apparaît sur les photos m'appartient. Je l'ai commandé sur un autre site, en pensant le recevoir plutôt. Ce ne fut pas le cas, puisque je l'ai recu dans le même délai précisé antérieurement ; de plus le produit ne fonctionne pas correctement.

S-Video AV kabel voor wii / wii u (grijs) S-Video AV kabel voor wii / wii u (grijs) S-Video AV kabel voor wii / wii u (grijs)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ejvandenbroek
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 25, 2014

Goed geleverd, op tijd, kwaliteit is goed.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mohamed_aarab
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 04, 2014

Werkt prima, precies zoals het hoort.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door a.g.p.heijden
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 25, 2014

Werkt perfect.
En nette en snelle levering.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door wiii
  • Geverifieerde Koper
  • May 28, 2013

Nu kan ik eindelijk beginnen spelen! Prijskwaliteit is dik in orde!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Reyniers K
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 25, 2013

deze kabel voor zo weinig geld en hij werkt nog ook. dank u wel MITB

This cable for so little money and it works well. Thank you MITB

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door noeslamejor
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 16, 2015

perfecto. en cuanto lo puebre os dire si todo va bien.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest