English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Klein en Slim Dagaanbiedingen Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (283 reviews)
Schrijf een review
  • Door Thalia Klosowsk
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 04, 2012

Chegou dentro do prazo e em ótima qualidade! Tô muuuuuito satisfeita e já fazendo novas compras aqui no site, show de bola esses preços hein! rsr

Samsung Galaxy Ace Hoesje In Cassettevorm

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dennis Grassi
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 30, 2012

Perfeito! Recebi minha encomenda em casa, com frete grátis e dentro do prazo estimado. Recomendei para todos os meus amigos e vou continuar comprando, porque a mesma capinha que aqui é R$ 5, no shopping é R$ 50. Sem dúvidas, esse site conquistou minha confiança de consumidor.

Parabéns Mini In The Box!!!

Samsung Galaxy Ace Hoesje In Cassettevorm
Antwoord Was dit nuttig? (6) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door val
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 19, 2012

muito linda a capinha!!fez sucesso! Chegou com 30 dias exatos!

Samsung Galaxy Ace Hoesje In Cassettevorm

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kelone
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 09, 2012

Chegou dentro do prazo....gostei muito...recomendo!! Mesmo eu não conseguindo rastrear a encomenda chegou em casa...

Samsung Galaxy Ace Hoesje In Cassettevorm

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door J Vreugdenhil
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 29, 2012

Het hoesje ziet er goed vormgegeven uit
het heeft een mooie pasvorm en geeft je goede grip op de telefoon
het is waar voor je geld.
Ik ben er heel erg blij mee.

Samsung Galaxy Ace Hoesje In Cassettevorm
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Past goed
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 09, 2012

Dit is goede kwaliteit, het past perfect rond mijn samsung galaxy ACE!

Samsung Galaxy Ace Hoesje In Cassettevorm Samsung Galaxy Ace Hoesje In Cassettevorm
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door erg tevreden!
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 08, 2013

Ik had twee telefoonhoesjes besteld, een camerastijl en een cassettebandstijl. De hoesjes werden keurig binnen de aangegeven tijd geleverd en in goede staat ontvangen. De hoesjes gaan makkelijk om mijn telefoon,zijn erg stevig. Alleen het eraf halen gaat iets moeilijker omdat ze dan zo stevig vast zitten. Dat heeft aan de andere kant ook weer een voordeel, je hoesje valt er niet zomaar af!

Ik ben erg tevreden! :)

Samsung Galaxy Ace Hoesje In Cassettevorm
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Márcio Neid
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 25, 2013

Gostei do produto, se encaixa perfeitamente ao aparelho, porem os orifícios laterais poderiam ser um pouco maior.

Samsung Galaxy Ace Hoesje In Cassettevorm
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Aline
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 15, 2013

Bem legal, parece uma fita de verdade mesmo :)


Chegou em 30 dias:

Foi Encaminhado ao Brasil dia 12/02/2013, foi Recebido e Conferido no Brasil dia 01/03/2013. (17 dias)
Chegou na minha casa no dia 14/03/2013 (Total 30 dias).

Samsung Galaxy Ace Hoesje In Cassettevorm
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gabriela
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2013

o produto chegou é mto liiindo!!!

Samsung Galaxy Ace Hoesje In Cassettevorm
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
BTest