English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (76 reviews)
Schrijf een review
  • Door Валентина
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2013

получила товар спасибо очень понравился

Sterrenhemel patroon Hard Case met Diamond voor de Samsung Galaxy S3 I9300 (verschillende kleuren)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ola_kost
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 10, 2013

очень классынй чехол! плотно сидит, выглядит богато. задняя панель (пластик) как бархат на ощупь! очень качественный чехол! советую! (брали на другую модель в синем цвете - еще лучше!!! цвет -ультрамарин!!!!!) товар шел 2 месяца почти..

Sterrenhemel patroon Hard Case met Diamond voor de Samsung Galaxy S3 I9300 (verschillende kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Laura
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 10, 2013

the case looks pretty nice, but the color is totally different than expected... i was expecting a very light pink, as in the picture. intead i received a VERY bright one.


UPDATE 2013/05/27

The miniinthebox team were very thoughtful and said the will give me the refund for the case since I'm not completely satisfied with the item I received. I still dont have my money back, but i'm already thankful for the consideration.

UPDATE 2013/06/10
I got the refund (without having to return the product).

Sterrenhemel patroon Hard Case met Diamond voor de Samsung Galaxy S3 I9300 (verschillende kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Aylin
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 24, 2013

UITELICHTE REVIEW

Dit product is zoo mooi! Ik krijg diverse complimenten en ik steel er gewoon de show mee.
Het ziet er chic uit en is betaalbaar!

Echt tevreden, sowieso meer bestellen!

Sterrenhemel patroon Hard Case met Diamond voor de Samsung Galaxy S3 I9300 (verschillende kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Simone
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 11, 2013

Escolhi a case vermelha, pois meu celular é vermelho. É linda, cheia de pedrinhas, realmente um luxo! E de muita qualidade!

Sterrenhemel patroon Hard Case met Diamond voor de Samsung Galaxy S3 I9300 (verschillende kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door millemariekim14
  • Geverifieerde Koper
  • May 02, 2014

det er et rigtig fedt cover er rigtig glad for det :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door e.oudealink
  • Geverifieerde Koper
  • May 13, 2015

De wens van onze dochter is uitgekomen....sterren.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door manonberends
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2015

Mooi hoesje gaat wel lang mee. maar deze kun je tegenwoordig ook in NL kopen

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mouchi
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 03, 2015

exellent produit comme prévu dommage que la livraison soit si longue

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jesantini
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 18, 2015

Conteúdo de ótima qualidade, fiquei muito satisfeita com a compra.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 dunne scrub geval voor samsung galaxy s3 9300 (verschillende kleuren)
10% koopUSD $ 3.99
 vormor® waterdrop gradient kleur transparant pc harde case voor Samsung Galaxy S3 i9300
9% koopUSD $ 3.99
 PU-Leren Telefoonhoes Voor Samsung Galaxy  3 i9300
9% koopUSD $ 3.99
 Mooie Rose Flower Pattern Hard Case Cover voor Samsung Galaxy S3 I9300
8% koopUSD $ 1.99
 Samsung Galaxy S3 i9300 - PU-Leren Hoes In Krokodillenleerdesign
8% koopUSD $ 7.99
 Schattig Samsung Galaxy S3 i9300 Hoesje
7% koopUSD $ 3.99
 Fashional Hollow Out Case voor S3 I9300
6% koopUSD $ 4.99
 Beschermende Monkey patroon zachte TPU Case voor Samsung Galaxy S3 I9300 (verschillende kleuren)
5% koopUSD $ 3.99
 Samsung Galaxy S3 Schattig Varkenhoesje
5% koopUSD $ 5.99
 Cartoon Patroon van de Boog Kader van de Bumper voor Samsung Galaxy S3 i9300
4% koopUSD $ 4.99
 Ultradunne Gel Transparant Soft Cover Case voor Samsung Galaxy S3 I9300
4% koopUSD $ 1.99
 Luxueus dun hoesje van geborsteld aluminium, voor Samsung Galaxy S3 I9300
4% koopUSD $ 7.99
 Elegante strik Leather Case voor de Samsung Galaxy S3 I9300 (assorti kleur)
4% koopUSD $ 9.99
 glimlach hart patroon harde geval dekking voor Samsung Galaxy S3 i9300
3% koopUSD $ 2.99
 Kleurrijke Handdoek Cakes Pattern Hard Case Cover voor Samsung Galaxy S3 I9300
3% koopUSD $ 3.99
 Case voor Samsung Galaxy S3 I9300
3% koopUSD $ 4.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest