English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (1012 reviews)
Schrijf een review
  • Door Supersaiyan
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 29, 2013

Very nice quality. It is just like official product. Highly recommend!

Stoer Racestuurtje Voor Wii (Zwrat) Stoer Racestuurtje Voor Wii (Zwrat)
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lucian
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 16, 2015

produsul a ajuns foarte rapid - 6 zile calendaristice (4 lucrătoare).
nu am plătit taxe suplimentare.
calitate bună - preț excepțional!

Stoer Racestuurtje Voor Wii (Zwrat) Stoer Racestuurtje Voor Wii (Zwrat)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Paola
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 26, 2011

This is perfect. In my country it costs at least us$20, and it's very good material, my brother loves it.

Stoer Racestuurtje Voor Wii (Zwrat)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kevin
  • Apr 26, 2011

I just love this product so much.
MiniInTheBox has got quick delivery process which makes me enjoy my products even more.
I had 1 original one for Wii and i wanted to get a black one.
Since they are so cheap i bought one and i even play with it more then the original white one!
After all: Great product, Great service, Quick (most of the time free!) delivery & Cheap products, what do you want more?!
Thanks MiniInTheBox!

Stoer Racestuurtje Voor Wii (Zwrat)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Matteo
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2011

I buyed this product because I needed to play with Mario Kart.
This product is very useful with that game!
The product is as described, and it has a rough finish, so you can keep it very stable without problems.
In 6 days it has arrived in Italy, and it's much cheaper than Italian shops' ones!
Thank you MiniInTheBox

Stoer Racestuurtje Voor Wii (Zwrat) Stoer Racestuurtje Voor Wii (Zwrat)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ricardo
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 01, 2011

Fantastico. Igual que el original

Stoer Racestuurtje Voor Wii (Zwrat)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door baji
  • Jan 26, 2011

great Racing Wheel with best price ever for wii it work nice enjoy for wii gamer

Stoer Racestuurtje Voor Wii (Zwrat)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kit-32
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 18, 2014

Хорошая качественная вещь, покупкой очень доволен. Заказал с бесплатной доставкой ждал чуть больше месяца. Брал белый+чёрный оба пришли в отличном исполнении, и без единого нарекания. Рекомендую всем не сомневайтесь берите не пожалеете.

Stoer Racestuurtje Voor Wii (Zwrat)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door clavijo_vill
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 04, 2014

Esta súper genial, y se adapta perfecto, muy chevere el color

Stoer Racestuurtje Voor Wii (Zwrat) Stoer Racestuurtje Voor Wii (Zwrat)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door RCC91
  • Geverifieerde Koper
  • May 15, 2014

Sehr schnelle Lieferung!! Super Produkt, passt genau - sehr zufrieden! Gerne wieder. Liebe Grüsse aus der Schweiz

Stoer Racestuurtje Voor Wii (Zwrat)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Stoer Racestuurtje Voor Wii (Zwrat)
39%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 5.49
 Wii/Wii U  Racestuur Controller
10% koopUSD $ 8.12
 Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (zwart)
6% koopUSD $ 13.99
 MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
5% koopUSD $ 14.99
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk voor Wii/Wii U (verschillende kleuren)
5% koopUSD $ 19.99
 Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit)
3% koopUSD $ 16.99
 Oplaadbare batterij (3600mAh) voor Wii remote controller
2% koopUSD $ 3.99
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
2% koopUSD $ 16.99
 Hoge kwaliteit MotionPlus voor Wii-afstandsbediening (wit)
2% koopUSD $ 5.99
 Wii - Racestuurtje (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 6.99
 Nunchuk afstandsbediening voor Nintendo Wii
1% koopUSD $ 3.99
 beschermende siliconen case voor Wii / Wii U afstandsbediening (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 2.83
 Infrarode sensorbalk voor Wii
1% koopUSD $ 3.49
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (wit)
1% koopUSD $ 15.59
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (rood)
1% koopUSD $ 15.99
 universele zwarte band voor wii / Wii U afstandsbediening
1% koopUSD $ 0.99
 MotionPlus-adapter + siliconen hoesje, voor Wii/Wii U afstandsbediening (wit)
1% koopUSD $ 7.99
 Beschermende siliconen case voor Wii / Wii U Remote Controller (Red)
1% koopUSD $ 2.99
 e27 6000-6500K LED-Spotlamp (230V)
1% koopUSD $ 2.99
 kunststof racestuur controller voor wii / wii u (groen)
1% koopUSD $ 7.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest