English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Gemiddelde Beoordeling: 4 (535 reviews)
Schrijf een review
  • Door DjGuell
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2013

muy bueno lo tengo ya conmigo y al mil

stylus touch pen met een zachte rubberen tip voor iPad en iPhone
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Beverlie Tigert
  • Geverifieerde Koper
  • May 23, 2013

My Supercallifragillisticexpeallidocious stylus as pictured is my very favorite tool! In fact, I have placed three orders for this stylus! The touch is the best touch of any I have tried. And, I even ordered and had an order shipped to my best friend!! I absolutely love mine! I keep one on the table beside every place I use my iPad!

stylus touch pen met een zachte rubberen tip voor iPad en iPhone
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Анастасия
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 06, 2013

Самое главное, когда пишешь сообщения, без промаха попадаешь туда куда метишь! И на холоде варежки снимать не надо) Но вмести с телефоном выглядит странновато) может только мне так кажется)

stylus touch pen met een zachte rubberen tip voor iPad en iPhone

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mert
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 02, 2013

Dit product is geweldig ik heb er een paar voor mijn familie besteld en iedereen ook ik zijn er blij mee! Ik raad dit product zeker aan. En het was een snelle levering

stylus touch pen met een zachte rubberen tip voor iPad en iPhone
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door A.B. de Coninck
  • Geverifieerde Koper
  • May 27, 2013

De stylus touch pennen aangeschaft voor mijn mobile telefoon en voor mijn vrouw, de buurvrouw en nog enkele kennissen die het ervaren als een enorm gemak!
De betaling en levering gingen prima..
En je zou eens moeten zien hoeveel gemak ze er van hebben ik krijg het steeds te horen als ik de buur of kennissen zie...

M.v.g. Guust de Coninck.

stylus touch pen met een zachte rubberen tip voor iPad en iPhone
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jncaballero94
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 17, 2015

Excelente, me ha tardado un poco más de lo esperado, pero el problema es de argentina, muy bueno todo, sigo comprando por aquí, muy responsable, ya he comprado varias cosas y nunca me han fallado... Felicitaciones MinilnTheBox!!!!!!

stylus touch pen met een zachte rubberen tip voor iPad en iPhone stylus touch pen met een zachte rubberen tip voor iPad en iPhone
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vanessa
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 03, 2014

ottima e molto pratica;ne ho prese altre la consiglio.

stylus touch pen met een zachte rubberen tip voor iPad en iPhone
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door caneta
  • Geverifieerde Koper
  • May 09, 2013

ótima a caneta, chegou um tempo depois do prazo mas chegou tudo ok. Ótimo.

stylus touch pen met een zachte rubberen tip voor iPad en iPhone
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door china
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 26, 2012

me encanta este produco y del color que me gusta

stylus touch pen met een zachte rubberen tip voor iPad en iPhone

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Suzy
  • Geverifieerde Koper
  • May 25, 2013

Produto bom! Porém como ja acostumei com outro parecido que comprei aqui, acabei achando esse muito levinho..

stylus touch pen met een zachte rubberen tip voor iPad en iPhone
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

BTest