English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (3454 reviews)
Schrijf een review
  • Door Tiny
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 26, 2013

UITELICHTE REVIEW

Ik ben zeer tevreden over deze pen, ik bestel er nog een paar bij zodat ik niet mis hoef te grijpen.
Hartelijk bedankt voor de goede service.

Groetjes Tiny

Stylus Voor iPad, iPhone, iPod Touch, Playbook en Xoom (blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Siem
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 14, 2013

UITELICHTE REVIEW

Wat een handige Stylus pen, werkt prima snel geleverd zoals aangegeven, en niet onbelangrijk was de prijs van de pen, en met de Ipad blijft hij ook nog in de buurt omdat hij door de magneet blijft hangen...top product ....

Stylus Voor iPad, iPhone, iPod Touch, Playbook en Xoom (blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door stylus.
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 09, 2013

UITELICHTE REVIEW

Ben wel zeer tevreden ! Heb er verschillende van gekocht omdat ik kampioen ben in het misleggen van mijn spulletjes...heb ik wel iets op gevonden ! zie foto...

Stylus Voor iPad, iPhone, iPod Touch, Playbook en Xoom (blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Albert Stoof
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 30, 2013

Mooie pen , wordt hier door iedereen gebruikt en geeft , nog , geen teken van slijtage .
Verder is de service van bedrijf voor ons de doorslag om te kopen .

Stylus Voor iPad, iPhone, iPod Touch, Playbook en Xoom (blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rob de Wit
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 03, 2013

Styluspen voor ipad aangeschaft, zeer tevreden met dit product, prijs was ook zeer tevredenstellend en over levering niets negaties te zeggen.

heb sindsdien meerde artikelen besteld, en al waren de bedragen klein de verzending werd zeer correct uitgevoerd, mijn mening ik vind dit een ideale shop om te winkelen en heb hem ook reeds bij mijn vrienden doorgegeven.

miniindebox is mijn site voor hebbedingetjes

Stylus Voor iPad, iPhone, iPod Touch, Playbook en Xoom (blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hetty Wijkamp
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 19, 2013

Prima geregeld , keurig op tijd .
En dat voor deze prijs .

Stylus Voor iPad, iPhone, iPod Touch, Playbook en Xoom (blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Toon van Leur
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 06, 2013

Voor deze lage prijs heb ik dit artikel nog nergens gezien, ik zal zeker vaker in deze webshop kopen.

Stylus Voor iPad, iPhone, iPod Touch, Playbook en Xoom (blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Martin
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 04, 2013

Fijne pen voor een klein bedrag

Stylus Voor iPad, iPhone, iPod Touch, Playbook en Xoom (blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Shirley
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 13, 2013

Goed product ik zou het andere ook aanraden om hier hun spullen te kopen. Het is veel goedkoper en werkt net zo goed.

Stylus Voor iPad, iPhone, iPod Touch, Playbook en Xoom (blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Adri van Hoof
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 15, 2012

Ik heb een kleinzoon héél blij gemaakt. De pen was er al binnen 2 weken.
Ook de berichtgeving en afhandeling waren prima. Jullie zien me zeker terug!
M vr gr Adri

Stylus Voor iPad, iPhone, iPod Touch, Playbook en Xoom (blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 stylus touch pen voor ipad lucht, ipad 2/3/4, iphone & anderen
37% koopUSD $ 0.99
 Lichtgewicht Stylus Voor iPad,iPhone
12% koopUSD $ 0.99
 Touchscreen Stylus Voor iPad, iPhone, Playbook, Xoom, P1000
10% koopUSD $ 1.99
 iPad 3 Touch Screen Stylus
8% koopUSD $ 0.99
 stylus touch pen met een zachte rubberen tip voor iPad en iPhone
4% koopUSD $ 1.99
 Metallic Stylus Voor iPad
3% koopUSD $ 1.99
 Mini Stylus voor iPad, iPhone
2% koopUSD $ 0.99
 Aluminium Stylus Voor iPad, Android
1% koopUSD $ 0.99
 Stylus Touch-pen met anti-stofplug, voor iPad en iPhone (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 1.99
 mini capacitieve touchscreen stylus met een balpen voor iPad
1% koopUSD $ 2.99
 Tablet Stylus Touch-Pen met 3.5mm Anti-Dust Plug voor iPad en iPhone (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 1.99
 capacitieve touchscreen stylus voor iPad, iPhone en Android-tabletten - 2 stuks
1% koopUSD $ 2.99
 Universal Dust Plug Stylus Pen voor iPhone Samsung (1 PCS)
1% koopUSD $ 1.99
 Stylus Touch-Pen voor ipad, iphone en andere mobiele telefoon (assorti kleur)
1% koopUSD $ 2.99
 touchscreen te schrijven stylus met een balpen voor iPad, iPhone, playbook, Xoom en P1000 (roze)
1% koopUSD $ 3.99
 Aluminium Ganzenveer Stylus
1% koopUSD $ 0.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

BTest