English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Black Friday Super Deals Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (411 reviews)
Schrijf een review
  • Door luciana.rudy
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 17, 2013

Penna stilo Touch perfetta per tutti gli schermi touchscreen, ne avevo ordinata una tempo fa e adesso ne ho aggiunte altre tre, tutte diverse tra loro.Costano pochisimo e sono pratiche.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door claudiaverstappen
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 22, 2012

Klein comfortable makkelljk aan de hoes van ipad te hangen
Dus je raakt het ook nooit kwijt. Verschillende kleuren dus dat is ook wel leuk.
Zeer tevreden en zeker voor die prijs

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lillibet
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2015

Очень понравился, все отлично работает! Безумно милая штука, советую всем, у кого есть планшеты!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mary_b_foto
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 01, 2014

Отличный стилус. Красивый, удобный и качественный.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door valebali
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 31, 2013

ottimo prodotto arrivato dopo 30giorni esatti dall'ordine. Funziona benissimo fedele alla descrizione.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door manuellasa
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 17, 2012

Muito bom , agora não preciso mais ficar com os dedos doendo de tanto escrever no iPad , hahaha

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door peck.vincent
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 08, 2012

Stylet conforme à mes attentes, il fonctionne parfaitement.
Trés précis car assez fin et surtout trés doux sur l'ipad
Incroyablement léger et ne fatigue pas la main.
Désolé mais je n'ai pas trouver de point négatif.
Je le recommande donc vivement.
Prix mini en plus.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dron_rudniy
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 29, 2012

красивый яркий стилус хорошего качества!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door merceparedes
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 24, 2012

me encanto! es perfecto, funciona de maravillas, recomendado

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door megan.ho
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 09, 2012

I was a little skeptical at first, about buying a stylus for my iPad thinking that the iPad touch screens were only heat sensitive but WOW.. was i completely WRONG! I received my HOT purple stylus in the mail and immediately tried it out.

I thought pressure had to be applied when pressing it against the screen but not at all! Just a slight touch of the stylus and my iPad was very responsive i also tried it out on my iTouch and worked perfeectly!! I LOVE my new stylus! 100% Satisfied

[All the way from South Africa]

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest