English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Klein en Slim Dagaanbiedingen Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (438 reviews)
Schrijf een review
  • Door Luciana
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 17, 2013

Penna stilo Touch perfetta per tutti gli schermi touchscreen, ne avevo ordinata una tempo fa e adesso ne ho aggiunte altre tre, tutte diverse tra loro.Costano pochisimo e sono pratiche.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Claudia verstap
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 22, 2012

Klein comfortable makkelljk aan de hoes van ipad te hangen
Dus je raakt het ook nooit kwijt. Verschillende kleuren dus dat is ook wel leuk.
Zeer tevreden en zeker voor die prijs

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lillibet
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2015

Очень понравился, все отлично работает! Безумно милая штука, советую всем, у кого есть планшеты!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mary_b_foto
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 01, 2014

Отличный стилус. Красивый, удобный и качественный.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door valeria
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 31, 2013

ottimo prodotto arrivato dopo 30giorni esatti dall'ordine. Funziona benissimo fedele alla descrizione.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ana
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 17, 2012

Muito bom , agora não preciso mais ficar com os dedos doendo de tanto escrever no iPad , hahaha

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Vinc
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 08, 2012

Stylet conforme à mes attentes, il fonctionne parfaitement.
Trés précis car assez fin et surtout trés doux sur l'ipad
Incroyablement léger et ne fatigue pas la main.
Désolé mais je n'ai pas trouver de point négatif.
Je le recommande donc vivement.
Prix mini en plus.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Андрей
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 29, 2012

красивый яркий стилус хорошего качества!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mercedesparedes
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 24, 2012

me encanto! es perfecto, funciona de maravillas, recomendado

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Megan
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 09, 2012

I was a little skeptical at first, about buying a stylus for my iPad thinking that the iPad touch screens were only heat sensitive but WOW.. was i completely WRONG! I received my HOT purple stylus in the mail and immediately tried it out.

I thought pressure had to be applied when pressing it against the screen but not at all! Just a slight touch of the stylus and my iPad was very responsive i also tried it out on my iTouch and worked perfeectly!! I LOVE my new stylus! 100% Satisfied

[All the way from South Africa]

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
BTest