English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.3 (4649 reviews)
Schrijf een review
  • Door samantha.perera
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 19, 2013

Wow!, I never thought that I could get the things what I wanted just within 5 days. Superb delivery. And the items are in good condition and working well.

Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (3) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door woodun d
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 23, 2014

The parcel arrived at last. The lights are tested ok.

Unfortunateley some batteries are corroded, (4 in all).

Can I have a set of batteries?

I

Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak) Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door draugo
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 19, 2014

Cool suff, nice works, bright led.

Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak) Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door keithgreengrass
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 11, 2014

Excellent product. Fast Shipment. Highly Recommended.

Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door M. Rimzan
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 09, 2013

Once I got he item I had used to my car it is awesome item and so many friends asking where I had brought this so I had gave the link them and hope they will buy it

Thanks for the item sending to me on time and really appreciated

Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Clare
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 22, 2011

I had bought this as a gift for my brother and he was ecstatic when he got it. His car looks really good with these lights on at night. Totally worth the price!

Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door h.naderifar
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 09, 2015

IT IS GOOD Bright Blue Flashing LED Tire Light

Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sylvania.adelin
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 27, 2014

one plastic cover is crack.
the LED is working.
Thank you.

Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door RR
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 10, 2014

These lights are really cool. They fit nicely on the tyres. They light at even slight movement.
REcommended ++++

Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door patriciomartins
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2015

gostei muito deste produto, apezar de ter chegado com muito atrazo.

Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak)
88%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 1.99
 t10 1.5W blauw licht led lamp voor auto kant maker lamp (DC 12V)
1% koopUSD $ 0.99
 4W Autolamp Voor Dagrijden (8 LEDs)
1% koopUSD $ 9.99
 Beweging geactiveerd knipperende LED in verschillende kleuren wiel verlichting voor Bicycle
1% koopUSD $ 1.99
 Koplamp LED Voor Auto
1% koopUSD $ 2.99
 T5 0.15W 1-LED 10lm Blue Light LED lamp voor in de auto (12V, 10 stuks)
1% koopUSD $ 2.99
 T25 1156 BA15S 0.3W 9-LED 20LM 6000K Cool White Light LED lamp voor in de auto (12V, 2 stuks)
1% koopUSD $ 1.99
 wiel ventieldopje groen licht flitslampen led voor auto / fiets / motor (2-pack, 3xag10)
1% koopUSD $ 4.99
 Merdia 2.5W 40LM 15x3528SMD LED Blauw Auto Decoratie Lights-30CM (12V / 1 PCS)
1% koopUSD $ 1.99
 windenergie haai LED verlichting (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 5.99
 Fietsen 5 LED 7 Mode Bike Wheel Spoke Valve LED Light
1% koopUSD $ 2.99
 3W 210LM 6000K Cool White Light LED lamp voor in de auto (DC 12V, 2 stuks)
1% koopUSD $ 4.99
 39mm 1W 3x5050SMD LED 50lm Blue Lights Festoen Dome kenteken lamp voor in de auto (DC 12V)
1% koopUSD $ 0.99
 LED-signaalslang 90cm  Blauw Licht
1% koopUSD $ 5.99
 Waterdichte 30cm 9W 18x5730SMD witte LED Light Strip voor auto (12V, 1-Pair)
1% koopUSD $ 6.99
 18-LED Auto Remlamp 1.5W (12V)
1% koopUSD $ 3.99
 20st T10 Bule Light LED lamp voor auto
1% koopUSD $ 4.99
 3W 80-100LM 19500-20000K led wit licht Eagle Eye Car Foglight (9-12V)
1% koopUSD $ 3.99
 h7 7.5w wit licht led lamp voor auto mistlampen (DC 12V)
1% koopUSD $ 9.99
 12 LED-dagrijlicht - YCL-643 (wit licht, een paar)
1% koopUSD $ 9.99
 Fiets Velgen Luminous reflecterende stickers (assortted kleuren)
1% koopUSD $ 1.99
 2 stuks 42mm 8-LED 30-80LM White Light LED-lamp voor in de auto (12V)
1% koopUSD $ 1.99
 t5 b8.5 auto LED lampje dashboard kant interieur lamp, 2pcs / lot
1% koopUSD $ 2.99
 t10 1.5W groen licht led lamp voor auto-kant maker lamp (DC 12V)
1% koopUSD $ 1.99
 T10 9-led 1206 SMD wit licht auto-led lamp (2 stuks, DC 12V)
1% koopUSD $ 2.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest