English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Gemiddelde Beoordeling: 4 (4798 reviews)
Schrijf een review
  • Door Alfredo Hiluany
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 27, 2012

Os Produtos adqueridos no site são de ótima qualidade preço e chegam como combinado na hora da compra recomendo, é melhor comprar da china que de certos sites famosos no Brasil, pois estão deixando a desejar!!!

Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door samantha.perera
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 19, 2013

Wow!, I never thought that I could get the things what I wanted just within 5 days. Superb delivery. And the items are in good condition and working well.

Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (3) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door excelente
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 04, 2013

El articulo es de excelente calidad y a un muy bajo precio, funciona perfecto.
Saludos.

Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (2) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Edison Reyes
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 16, 2013

Estan de lujo, funcionan con el movimiento, color azul, pence que eran de aluminio pero son de plastico. igual por el precio vale la pena.

Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak)
Antwoord Was dit nuttig? (3) (2) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door wederson
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 08, 2012

a Luz de Pneu LED Super Brilhante (TRA290), muito interessante, o pessoal aqui do meu município todo mundo gostou, esses dias tive que pedir mais 10 lampadas para vender. produto muito bom, estou ate ganhando dinheiro com a vendas delas...


um forte abraço...

Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Leandro Simão
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 16, 2012

Produto atendeu o esperado, só alegria, vendedor está de Parabéns! Congratulações!!!!

Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak) Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rafael
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 06, 2012

Produto chegou bem embalado e funcionando... chegou no prazo em 17 dias uteis.. estou muito satisfeito... recomendo.

Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door djandre
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 08, 2012

excelente vendedor produto chegou como informado no site dentro do prazo de 20 dias, recomendo a todos....

Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door haisam
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 24, 2012

einfach geil ;) es macht viel Spaß bei fahren und gut auszusehen

Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door wesley1993
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 12, 2014

Works great. Ordered 8 lights all working. Only thing is that I received 1 red and 7 blue.

Super heldere, blauw knipperende LED-verlichting voor band (2-pak)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest