English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (22 reviews)
Schrijf een review
  • Door kseniy
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 31, 2014

Получила долгожданный товар)) вместо 8 дней за которые я заплатила(за ускорение) пришел через месяц и 3 дня вместе с новогодними праздниками. Подарка не получилось, НО то что он вообще пришел я рада, очень рада. Упакован хорошо. Внутри тоже все разложено грамотно, пустоты даже проложены надувными пакетиками. Даже опись есть. Через упаковку товар очень даже качественный, по такой стоимости в Питере не купишь такую вещь, ее в принципе здесь не купишь, мало очень не дорогих товаров для айфонов. Работает отлично, приближение в 10 раз! единственно со вспышкой не работает, фото не получается. Зачем только предусмотрено отверстие не понятно, может быть мы просто не разобрались в настройках телефона....В общем я рада ))))Спасибо!

Telefoto lenzenset voor iPhone 4(S)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door François
  • Geverifieerde Koper
  • May 30, 2013

Bonjour,
Reçu en 5j avec suivi par UPS. Commandé avec un autre objectif grand angle très bien aussi.
Objectif de très bonne qualité.
Prises de vues impressionnantes pour un objectif aussi "simple".
Seul défaut, sans vraiment l'être, sa taille par rapport à l'iphone.
Mais il suffit de tenir les deux comme on le ferai avec un appareil photographique classique.
Enfin, ne pas oublier de faire la mise au point avec la bague crantée sur l'objectif pour avoir des images nettes même s'il reste un léger flou sur le pourtour (mais je n'ai pas chercher à faire mieux pour le test... :).
Voir les photos prises de loin sans l'objectif et avec en zoomant sur le magasin rouge au centre bas en face...
Je le conseille sans condition !!

Telefoto lenzenset voor iPhone 4(S) Telefoto lenzenset voor iPhone 4(S)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Santi
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 01, 2013

Es tal y como sale en el anuncio, lo del tripode es para que las fotos no salgan movidas, cosa lógica al aumentar los 12x, el unico pero es que me hicieron pagar aduana+ Iva, pero el servicio posventa se hizo cargo de una parte, cosa que se agradece...

Telefoto lenzenset voor iPhone 4(S)
Antwoord Was dit nuttig? (2) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gustavo Melo
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 26, 2012

Really amazing this gadget for my iphone 4s!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marinadch
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 06, 2014

very nice item.good quality.a little not comfortable and not good quality photos without legs

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door David Ocando
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 11, 2013

Incredible! The product arrived super fast and exactly what I wanted!! Detachable 12X Telephoto Lens Set for iPhone 4 and 4S -- You lose a bit of quality in the picture when using the lens but still, it works great.
It was easy to buy through Mini in the Box and not had to pay shipping! I am amazed at how comfortable it was the process! I recommend it 100%

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Naing Lin Oo
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 15, 2012

Good quality! my iphone become Tele camera.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hagge
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 15, 2013

Tuote oli hyvä. Odotukset vastasi tuotteeseen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jopie
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 13, 2013

Erg leuke gadget. Aanrader. Goede kwaliteit

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mariska.lanen
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 03, 2013

Snelle service geweldige kwaliteit

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 iPhone 4/4S 8x Zoomlens Met Hoes
66% koopUSD $ 16.99
 iPhone 4/4S 180 Graden Breedhoeklens
16% koopUSD $ 6.99
 Afneembare Breedhoeklens Voor iPhone 4S, iPad 2/3
16% koopUSD $ 6.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest