English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Thanksgiving Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (502 reviews)
Schrijf een review
  • Door atomho10
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 26, 2017

tutto ok, merce ottima, ottimo sito!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carin55
  • Geverifieerde Koper
  • May 17, 2013

goede lens, mooie foto,s, je haalt "de wereld" echt dichtbij!

jammer van de bevestiging, is niet echt makkelijk.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cool-s-hannes
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 26, 2012

goede koop, werkt goed hoesje kan wat moeilijk zijn om te plaatsen maar al bij al een leuk en goedkoop producht

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fiit_a
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 03, 2013

looks like professional photos with this lens

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door yssaoyamaguchi
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 30, 2013

Top, muito top mesmo. Nem imaginava ter um desses. Agora posso tirar me fotos.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door venrossano
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 11, 2013

ottimo regolazzione buona buon materiale 10+

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vincentbaranger
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 22, 2012

ce télescope est génial il permet de prendre des photos de loin et de zoomer 6x pour une meilleure vue

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door leeroy1433
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 05, 2012

this thing is awesome ,at first i was a lil skeptical but it has proven itself to be very great the next thing is a stand and ill be set
the first pic is the phone/camera only no zoom
the second is the lense on with the cam/phone full zoom

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door broupis
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 02, 2012

Value for money great purchase

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door andrewlenik
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2012

Absolutely brilliant!

When I saw this on the site at the price it is, I was somewhat skeptical as to it's quality but oh my have I been surprised!

The actual unit is solid, lightweight and has a lovely soft touch feel to it. The zoom is magnificent and really does provide good photos even in bright sunlight. I could not recommend this highly enough!

Well done Mini in the box for bringing such a superb piece of kit to the masses :)

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest