English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (576 reviews)
Schrijf een review
  • Door tema-solist
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 18, 2013

При фото надо использовать штатив. А так мне не сильно понравилось, т.к. руки трясутся. Он ничего особенного не делает как увеличивает, а качество одно и тоже...
Зум-объектив на iPhone удобная вещь для тех, кто часто снимает что-то издали, ожидания были оправданы насчет него.

iPhone 4/4S Zoomlens + Hoeshouder
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ruipga
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2013

It fits perfect on 4S. As expected!
Took 2 weeks to arrive to Portugal.
Fantastic prices, fantastic products!
Thank you for the perfect service!

iPhone 4/4S Zoomlens + Hoeshouder
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ryan
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2013

Excellent article, rien à dire, fonctionne à merveille et de très bonne qualité. A recommander

iPhone 4/4S Zoomlens + Hoeshouder iPhone 4/4S Zoomlens + Hoeshouder

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Roidrigo Evanch
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 30, 2013

Produto muito bom e a pontualidade e confiabilidade da Mininthebox, indico e continuarei a comprar, site 100% confiável!

iPhone 4/4S Zoomlens + Hoeshouder

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Guilherme
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 10, 2013

Novamente estou maravilhado com a mini in the box, meu telescópio chegou com 18 dias e em ótimo estado, gostei de mais e recomendo muito. Já é a segunda compra minha, falta chegar mais dois produtos!!!!

iPhone 4/4S Zoomlens + Hoeshouder

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Claudeci Abreu
  • Geverifieerde Koper
  • May 28, 2013

Perfeito; parabéns ao criador deste produto!
Podia ser perfeito se eu tivesse recebido!!!
Comprei e não foi me entregue!!!

iPhone 4/4S Zoomlens + Hoeshouder

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carin
  • Geverifieerde Koper
  • May 17, 2013

goede lens, mooie foto,s, je haalt "de wereld" echt dichtbij!

jammer van de bevestiging, is niet echt makkelijk.

iPhone 4/4S Zoomlens + Hoeshouder
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Fitim krasniqi
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 03, 2013

looks like professional photos with this lens

iPhone 4/4S Zoomlens + Hoeshouder
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door AlexSR
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 08, 2013

Meio complicado de carregar, mas cumpre o que promete.

iPhone 4/4S Zoomlens + Hoeshouder iPhone 4/4S Zoomlens + Hoeshouder
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Yssao Yamaguchi
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 30, 2013

Top, muito top mesmo. Nem imaginava ter um desses. Agora posso tirar me fotos.

iPhone 4/4S Zoomlens + Hoeshouder
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 iPhone 4/4S 8x Zoomlens Met Hoes
88% koopUSD $ 16.99
 Afneembare 4x Telefotolens Voor iPhone 4/4S + iPad 2/3
8% koopUSD $ 18.99
 4x tele-objectief met schroefdraad achterkant van de behuizing voor de iPhone 4 en 4S
2% koopUSD $ 29.99
 0,67 x groothoek afneembare lens met macro voor iPhone 4, 4s
1% koopUSD $ 19.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest