English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (682 reviews)
Schrijf een review
  • Door w.vanderwerk
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 14, 2012

Supergaaf lensje,zeker het aanschaffen waard voor het zeer lage bedrag.

iPhone 4/4S 8x Zoomlens Met Hoes

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door paride.geraci
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 23, 2014

tutto in ottime condizioni..nessun pezzo mancante e tutto funzionante!
spedito il 5/9/2014
e arrivato a destinazione il 12/9/2014

iPhone 4/4S 8x Zoomlens Met Hoes iPhone 4/4S 8x Zoomlens Met Hoes
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ViniciusMachado
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2014

Chegou tudo direitinho. Ótimo site. Recomendo a todos!

iPhone 4/4S 8x Zoomlens Met Hoes iPhone 4/4S 8x Zoomlens Met Hoes
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fernandarecio
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 01, 2013

produto maravilhoso recomendo, demora mas chega

iPhone 4/4S 8x Zoomlens Met Hoes
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gqboy213
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 25, 2013

I have ordered this mobile phone telescope because me and my wife would go to my daughters cheer competitions and can never get a good close-up shot the second I pulled it out to use it many people were asking me where I got it from I was happy to tell them mini in the box and I will continue to purchase from mini in the box because they have great products great shipping and wonderful customer service

iPhone 4/4S 8x Zoomlens Met Hoes iPhone 4/4S 8x Zoomlens Met Hoes
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Pavel, СПб
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 24, 2013

Объектив действительно работает! Если к нему еще маленький штатив, то iPhon превратится в почти профессиональную камеру. Молодцы наши друзья из Поднебесной! Так держать!

iPhone 4/4S 8x Zoomlens Met Hoes iPhone 4/4S 8x Zoomlens Met Hoes
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ottimo prodotto
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 18, 2013

Ottimo prodotto! Consegna veloce!!!!!!!!!!!!!

iPhone 4/4S 8x Zoomlens Met Hoes
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ken
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 16, 2013

Cheap Price but great quality and it works!!

All you guys are awesome from customer service to pre-sale to to after sale, warehouse people who pack and send the order - all excellent! I would definitely recommend this website and will order more in the future. Shipping is fast and accurate. Very well packed.
Items are good quality at a cheaper price.

I will not go to any other website. Customer service is one reason why i order from you guys. I hope you continue serving and delighting your customers all over the world.

The best chinese online website ever!! Keep up the good work guys!!!

Mini in the box rocks!!

iPhone 4/4S 8x Zoomlens Met Hoes iPhone 4/4S 8x Zoomlens Met Hoes
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Produto de qual
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 11, 2013

Produto de qualidade. Fiel da descrição. Testei e o zoom parece sempre ser o máximo não ajusta pela lente. Ajuste ruim.

iPhone 4/4S 8x Zoomlens Met Hoes
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door CHRISTOS NIKOL
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 18, 2013

THEY IS A AMAZING LENS, IT HAS CHANGED THE IPHONE IN A PERFECT PHOTOGRAPHIC MACHINE, IT PUTS PERFECT PHOTOGRAPHS WITH GOOD ANALYSIS. THEY IS PERFECT.

iPhone 4/4S 8x Zoomlens Met Hoes iPhone 4/4S 8x Zoomlens Met Hoes
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 iPhone 4/4S 8x Zoomlens Met Hoes
65%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 16.99
 iPhone 4/4S Zoomlens + Hoeshouder
12% koopUSD $ 9.99
 60x Microscoop Voor iPhone 5 & iPhone 4/4S
5% koopUSD $ 3.99
 180 graden fish eye lens voor voor iPhone, iPad en andere mobiele telefoon (blauw film)
4% koopUSD $ 4.99
 iPhone 4/4S 180 Graden Breedhoeklens
1% koopUSD $ 6.99
 Afneembare Breedhoeklens Voor iPhone 4S, iPad 2/3
1% koopUSD $ 6.99
 Afneembare 4x Telefotolens Voor iPhone 4/4S + iPad 2/3
1% koopUSD $ 22.99
 0.68x Groothoeklens Voor Mobiele Telefoons/Camera\'s
1% koopUSD $ 5.99
 180 graden fish eye / super groothoek macro lens voor iPhone, iPad en andere mobiele telefoon
1% koopUSD $ 20.99
 telescoop 6x zoom camera met harde case voor iPhone 3G/3GS
1% koopUSD $ 14.99
 4x tele-objectief met schroefdraad achterkant van de behuizing voor de iPhone 4 en 4S
1% koopUSD $ 29.99
 180 ° fish-eye lens voor mobiele telefoon en digitale camera
1% koopUSD $ 16.99
 9x telelens met beschermende achterkant van de behuizing voor de iPhone 4
1% koopUSD $ 29.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest