English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Gemiddelde Beoordeling: 5 (219 reviews)
Schrijf een review
  • Door MOHAMMED AMZZI
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 25, 2016

NICE TOUCH SCREEN THANX Mininthebox I FIL NICE WHEN I SHOP FROM THIS WEBSITE

touch screen stylus pen set voor nintendo ds lite (5-stylus pack) touch screen stylus pen set voor nintendo ds lite (5-stylus pack)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door salvatore
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 17, 2012

pari all'originale risolto il problema ottimo++++

touch screen stylus pen set voor nintendo ds lite (5-stylus pack)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ALBERTO BORONAT
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 10, 2012

¡¡ Ideales !!, Tan fiables y resistetes como los originales de mi NDS pero en colores surtidos y con un precio sin comparación. Pedido recibido en perfectas condiciones y bien embalado 14 días naturales desde la comunicación de "envio realizado".

touch screen stylus pen set voor nintendo ds lite (5-stylus pack)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cathy Reynolds
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 08, 2012

This is not the first time I have bought items from your company. I find every thing is of good quality and price is always right. I will always shop here and suggest others try your products, They will not be disappointed

touch screen stylus pen set voor nintendo ds lite (5-stylus pack)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door david
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2012

stylet de bonne qualité et super prix

touch screen stylus pen set voor nintendo ds lite (5-stylus pack)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door TANIA LAMONT
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 24, 2012

FANTASTIC PRICE AND A QUALITY ITEM , I WAS VERY IMPRESSED WITH MY PURCHASE. I WOULD RECOMEND THESE STYLIS PENS TO MY FAMILY AND FRIENDS,

touch screen stylus pen set voor nintendo ds lite (5-stylus pack)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cusano
  • Mar 15, 2011

Ottimo venditore.....grazie!!!

touch screen stylus pen set voor nintendo ds lite (5-stylus pack)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door syl
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 06, 2016

precies wat ik ervan verwacht had

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door avankrimpen
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 04, 2015

Goede stylus pennen. Goedkoop en netjes verpakt.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door christa
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 08, 2014

prima, het zijn plastic stokjes en ze kosten bijna niets ;)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 DualShock-controller, voor Xbox 360
2% koopUSD $ 19.99
 Vast Dual Shock 3axis game controller voor PS3
4% koopUSD $ 10.99
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en Nunchuk voor Wii / Wii U gratis verzending
6% koopUSD $ 18.99
 PS3 draadloze Bluetooth headset
8% koopUSD $ 7.99
 bluetooth dualshock 3 draadloze controller voor de ps3
10% koopUSD $ 11.99
 Zwarte DualShock 3-controller, voor Sony Playstation 3/PS3
12% koopUSD $ 11.99
 Draadloze DualShock 3-controller, voor PlayStation 3/PS3 (goud)
14% koopUSD $ 11.99
 GOiGame draadloze PS3 Dualshock 3 Controller
19% koopUSD $ 15.99
 USB-oplaadkabel van 1,5 meter, voor PS3 (zwart)
21% koopUSD $ 3.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

BTest